ojtisek Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 viz. nadpis. Prostě by mě zajímalo kolik lidí zkoušelo hrát na LIVE nebo s vytaženým kabelem nové hry jako HAWX,Metallica,Stormrise, které mají novou ochranu a dostalo/nedostalo BAN. Pls pište veškeré zkušenosti. Díky romeno : k tematu prosim , jakykoliv spam resim cervenymi kartami !!! Takze odpovidaji jen ti co maji kvuli tomuto ban a nebo ti co takovou hru hrali po live ale ban nemaji (zatim). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 dají se vůbec tyto hry s FW 1.5 spustit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 dají se vůbec tyto hry s FW 1.5 spustit?jj pres jeden program to jakoby zkonvertujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 no me by spise zajimalo kdo by byl tak blbej a na live hral :D s temahle hrama :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 no me by spise zajimalo kdo by byl tak blbej a na live hral :D s temahle hrama :D:D To jsi psát neměl :) to byla chyba ted už tady nikdo nenapíše :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Já to klidně napíšu. Bohužel jsem se kvůli nevědomosti této chyby dopustil a a hrál jsem hawx s připojeným kabelem. Bylo to asi 2 dny po vydání. Zátím ban na live nemám. Až dostanu řeknu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Co s tím furt děláte?Myslíte,že MS bude ty hry zkoumat tak do hloubky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.