ojtisek Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2009 viz. nadpis. Prostě by mě zajímalo kolik lidí zkoušelo hrát na LIVE nebo s vytaženým kabelem nové hry jako HAWX,Metallica,Stormrise, které mají novou ochranu a dostalo/nedostalo BAN. Pls pište veškeré zkušenosti. Díky romeno : k tematu prosim , jakykoliv spam resim cervenymi kartami !!! Takze odpovidaji jen ti co maji kvuli tomuto ban a nebo ti co takovou hru hrali po live ale ban nemaji (zatim). Citovat
Falifaxis Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2009 dají se vůbec tyto hry s FW 1.5 spustit? Citovat
oboda7 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2009 dají se vůbec tyto hry s FW 1.5 spustit?jj pres jeden program to jakoby zkonvertujes Citovat
b0x3r305 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2009 no me by spise zajimalo kdo by byl tak blbej a na live hral :D s temahle hrama :D:D Citovat
Pennywise Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2009 no me by spise zajimalo kdo by byl tak blbej a na live hral :D s temahle hrama :D:D To jsi psát neměl :) to byla chyba ted už tady nikdo nenapíše :) Citovat
KillDalos Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2009 Já to klidně napíšu. Bohužel jsem se kvůli nevědomosti této chyby dopustil a a hrál jsem hawx s připojeným kabelem. Bylo to asi 2 dny po vydání. Zátím ban na live nemám. Až dostanu řeknu :D Citovat
patricenko Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2009 Co s tím furt děláte?Myslíte,že MS bude ty hry zkoumat tak do hloubky? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.