Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Co ste při hraní zničili

LoCo99

Recommended Posts

Já toho zničil....monitor od pc :-) hral sem cs 1.6 a dali mi kill tak sem se naštval a hodil sem s nim o zem...kabeli roztrhaný :-D prasknul...:-( dále jeden mobil...pařil sem myslim snowboard hero...doporučuju!! Pak klávesnici...je zlomená vejpůl....ale všechno to byly už starší věci , přece si nebudu ničit svý psp :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja sem taky nervak nu. ale pri hre se dovedu ovladnout protoze vim ze kdybych vybuch tak to vsechno rozjebu:cheesygrin:

Jo to je přesně ono nerv sem solidní ale zas mi to nestojí za to abych něco rozsekal to by mě to hraní vyšlo sakra draho:cheesygrin: takže vědšinou mám jen obraženou ruku od hrany stolu když dostane dělo:cheesygrin:! A trochu si zanadávám ty co semnou hrajou by mohli vyprávět! Kolikrát mám totiž pocit že z hraním končím páč to asi rozsekám všechno:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

ja jsem zničil 1 mobil stary sem hral cod2 a zacal zvonit sem to vzal a zabili me sem sním praštil o zem..asi tak 3 sklenicky a 1 klavesnicu to se mi stalo když jsem na ni vylil omylem skenici kofoly...nejlepší je s poradne zařvat nebo jit ven a zahrat si kopanou...

Odkaz ke komentáři

U dvou telefonu sem si promackl displej, u jednoho PSP sem nejak uhodil do sobrazovky a vytvorila se me asi v horni ctvrtine displeje zleva doprava cerna linka, u Xbox360 ovladace jsem pri COD4 na veterana mrd* o zem s ovladacem a...Trochu se nastipl a ''otevrel ale je funkcni a trosku to v nem stercha, rozlomil sem 2 Xbox360 headsety, rozlomil DVD s hrou na Xbox360,...

Hmm agrese... :dozey:

Jinak vetsinu (vsechny?) elektro veci mam ze svich penez...

Odkaz ke komentáři

mnooo takže 2 ps1 joysticky asi v 7 letech u tekkena 3.... klavesnice u stalkera ....pak mega řacha o hlavu :D u psp při tekken dr a naruto ult. ninja 2 ... aa pak řacha u xbox360 u naruto the broken bond... aa pak 1 mobil kdyz sem mel upa vysoky skore a pak mi nekdo zavolal ..... pak sem si nakrupnul gba u metroid fushion a 2 sklenicky ae toe vse a skoro vse co sem nenavratne znicil sem si zaplatil novy

Odkaz ke komentáři

mnooo takže 2 ps1 joysticky asi v 7 letech u tekkena 3.... klavesnice u stalkera ....pak mega řacha o hlavu :D u psp při tekken dr a naruto ult. ninja 2 ... aa pak řacha u xbox360 u naruto the broken bond... aa pak 1 mobil kdyz sem mel upa vysoky skore a pak mi nekdo zavolal ..... pak sem si nakrupnul gba u metroid fushion a 2 sklenicky ae toe vse a skoro vse co sem nenavratne znicil sem si zaplatil novy

Pán je vcelku kliďas:wohow:tě to hraní vyjde docela draho ne?:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu