LoCo99 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Co ste při hraní zničili ? pište všechno... já sem zničil skoro cely zadni kryt psp , 2 klavesnice na PC , myš , asi 5 skleniček , 1 mobil , 1 sluchátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 kdysi dávno jsem na amize kamarádovi urval joystick, od tý doby nic...to sem byl ještě malej smrad, co si nevážil věcí...lepší než s něčim praštit je zařvat si "do <> !!!" a je klídek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Já toho zničil....monitor od pc :-) hral sem cs 1.6 a dali mi kill tak sem se naštval a hodil sem s nim o zem...kabeli roztrhaný :-D prasknul...:-( dále jeden mobil...pařil sem myslim snowboard hero...doporučuju!! Pak klávesnici...je zlomená vejpůl....ale všechno to byly už starší věci , přece si nebudu ničit svý psp :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 ja sem taky nervak nu. ale pri hre se dovedu ovladnout protoze vim ze kdybych vybuch tak to vsechno rozjebu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 ja sem taky nervak nu. ale pri hre se dovedu ovladnout protoze vim ze kdybych vybuch tak to vsechno rozjebu:cheesygrin: Jo to je přesně ono nerv sem solidní ale zas mi to nestojí za to abych něco rozsekal to by mě to hraní vyšlo sakra draho:cheesygrin: takže vědšinou mám jen obraženou ruku od hrany stolu když dostane dělo:cheesygrin:! A trochu si zanadávám ty co semnou hrajou by mohli vyprávět! Kolikrát mám totiž pocit že z hraním končím páč to asi rozsekám všechno:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Tak já nezničil nic............ Já spíše vyjmenovávám všechny vulgární slova,co znám xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 ja jsem zničil 1 mobil stary sem hral cod2 a zacal zvonit sem to vzal a zabili me sem sním praštil o zem..asi tak 3 sklenicky a 1 klavesnicu to se mi stalo když jsem na ni vylil omylem skenici kofoly...nejlepší je s poradne zařvat nebo jit ven a zahrat si kopanou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 ja sem znicil: sluchatka, ten tlustej monitor, klavesnici, stul (zlomenej), jednou sem prokopnul PC, asi 2 sklenicky a lampicku:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 A zeptám se jen tech kteří něco rozflákají kdo platí ty nové věci vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Já se přiznám když sem byl malý kluk(druhá třída nebo třetí:D)Tak jsem hodil takovou tou čínskou digihrou když mi to nešlo o zed:)ale to je všechno co jsem zničil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 U dvou telefonu sem si promackl displej, u jednoho PSP sem nejak uhodil do sobrazovky a vytvorila se me asi v horni ctvrtine displeje zleva doprava cerna linka, u Xbox360 ovladace jsem pri COD4 na veterana mrd* o zem s ovladacem a...Trochu se nastipl a ''otevrel ale je funkcni a trosku to v nem stercha, rozlomil sem 2 Xbox360 headsety, rozlomil DVD s hrou na Xbox360,... Hmm agrese... :dozey: Jinak vetsinu (vsechny?) elektro veci mam ze svich penez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 tak to ja sem jenom hodil mobil tak silne o zed ze mi pak vyhorel displaj a jeste sem pak udelal diru do stolu ale to uz sem byl fakt nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Já taky neničím nic, jednou vypadlo tlačítko F ale už je to vpoho. Jinak když jsem nadával, tak mě slyšela mamka :D pak jsem nemohl hrát :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.speedy Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 brzy zničím pc jestli nezačne fungovat rapidshare !!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 s pár klavesnicema sem se uz rozloucil a nebylo to jenom kvuli hram... proste me o nastvalo a dsotala pecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 LOL odnesla to klávesa spolu s myší.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Nezničil jsem nic...to že jsi něco zničil už hraničí se závislostí :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 bezdratovu klavesnicu , ale ta letela po sestre ked som hral tgcko v counter strike source a potreboval som pocut kroky a ona pustila naplno tv xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 V podstatě jsem taky nic nezničil :D ...Ale jak tu hodně lidí psalo vždycky jak se nedaří tak u toho zanadávám :D...No což jsem cholerik...A mám být po kom :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekybboy Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 u psp se rozciluju jedine u tekena, ale nez abych ho znicil tak rvu na celej barak do p... a jednou sem rosekal u countra klavesnici s mysi (ale byly to uz stary veci), jinak si docela vseho jeste vazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Ja znicil kamaradovy stul :D on tam mela takovou vysuvnou klavesnici a ja hral NHS UG2 a mel sem drift za 200 000 a naboural sem do zdi, bouchnul jsem a stul se rozsypal :D. Potom sme ho slepili vterinakem a bylo to ok ':) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 mnooo takže 2 ps1 joysticky asi v 7 letech u tekkena 3.... klavesnice u stalkera ....pak mega řacha o hlavu :D u psp při tekken dr a naruto ult. ninja 2 ... aa pak řacha u xbox360 u naruto the broken bond... aa pak 1 mobil kdyz sem mel upa vysoky skore a pak mi nekdo zavolal ..... pak sem si nakrupnul gba u metroid fushion a 2 sklenicky ae toe vse a skoro vse co sem nenavratne znicil sem si zaplatil novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 mnooo takže 2 ps1 joysticky asi v 7 letech u tekkena 3.... klavesnice u stalkera ....pak mega řacha o hlavu :D u psp při tekken dr a naruto ult. ninja 2 ... aa pak řacha u xbox360 u naruto the broken bond... aa pak 1 mobil kdyz sem mel upa vysoky skore a pak mi nekdo zavolal ..... pak sem si nakrupnul gba u metroid fushion a 2 sklenicky ae toe vse a skoro vse co sem nenavratne znicil sem si zaplatil novy Pán je vcelku kliďas:wohow:tě to hraní vyjde docela draho ne?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.