Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Co ste při hraní zničili

LoCo99

Recommended Posts

Já toho zničil....monitor od pc :-) hral sem cs 1.6 a dali mi kill tak sem se naštval a hodil sem s nim o zem...kabeli roztrhaný :-D prasknul...:-( dále jeden mobil...pařil sem myslim snowboard hero...doporučuju!! Pak klávesnici...je zlomená vejpůl....ale všechno to byly už starší věci , přece si nebudu ničit svý psp :-)

)hej to s tim snowbordingem mne dostalo )

a jinak nekdy sem nic nerozbyl jen si obcas bouchnu do stolu,nebo si zarvu 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No takže u PSP jsem hrál tekkena a mlátil jsem sním tak až z něho vypadly dvířka od UMD mechaniky.U PC mám stůl kde je vysouvací klavesnice tak sjem do ní furt tka mrdla až jsem tens tolek co se vysunuje urval,jinak klavesnice drží stále.A ještě u PS1 jsem zrušil jeden ovladač taky jsem stím házel a vždycky se vytrhl ten kábl od ovladače z PS :)

Odkaz ke komentáři

U mě to neplatí nikdo to byli už napůl odstavený věci takže žádná škoda :-) nejsem totiž zatopenej v pěnězích takže kdo by to pak platil zj....to co sem rosekal sou starý krámy :-) jinak souhlasim že je nejlepší pořádně zařvat nebo já se většinou rozběhnu od kompu a fláknu sebou na postel :-D akdyž to nepomůže tak ještě mlátim hlavou do polštáře 8-D

Odkaz ke komentáři

no tak ja sem taky celkem nervak a to hlavně když hraju na PS3 CoD4 a na PC Dotu na ps3 sem nic nezničil tam akorad začnu mlatit kolem sebe ale na pc je to horši když sem mně ještě starí monitor tak se při přímem světle nedalo hrát a brácha my zapl lampičku tak sem ji smetl za stolu a pak sem zničil par miší ale rodiče jdou na mně chytře všechny škody které spusobím musím platit tak my koupili darahou myš a klavesnic takže ted to už odnaší jenom stul a mikrofon bo porad musí poslouchat ty sprostá slova:D

Odkaz ke komentáři

njn sem asi těžkej závislák ... a tak jako já když něco rozflákám tak už si nový nekoupim .. a jestli tento thread navštíví michaleq tak ví proč to PSP má urvanou krytku mechaniky xD... njn tekken

jinak já nedokážu hru vypnout při nasrání , prostě něco mě nasere tak sem jako malý děcko ... jo a asi před měsícem sem eště házel klávesnicí do dálky (je sice na kabel ale má odnimatelnou numerickou část viz obrázek

EDIT: Jinak chválim hardware od Microsoftu ... VYDRŽÍ :D

microsoft_sidewinder_x6_2.jpg

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu