Mullmuzler Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 před 2 roky jsem měl noťas který byl těsně před smrtí, jednou se kousl tak, že jsem ho usmrtil :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 ja zničil klavesnici mezerník se vylomil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub129 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Já toho zničil....monitor od pc :-) hral sem cs 1.6 a dali mi kill tak sem se naštval a hodil sem s nim o zem...kabeli roztrhaný :-D prasknul...:-( dále jeden mobil...pařil sem myslim snowboard hero...doporučuju!! Pak klávesnici...je zlomená vejpůl....ale všechno to byly už starší věci , přece si nebudu ničit svý psp :-) )hej to s tim snowbordingem mne dostalo ) a jinak nekdy sem nic nerozbyl jen si obcas bouchnu do stolu,nebo si zarvu 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 No takže u PSP jsem hrál tekkena a mlátil jsem sním tak až z něho vypadly dvířka od UMD mechaniky.U PC mám stůl kde je vysouvací klavesnice tak sjem do ní furt tka mrdla až jsem tens tolek co se vysunuje urval,jinak klavesnice drží stále.A ještě u PS1 jsem zrušil jeden ovladač taky jsem stím házel a vždycky se vytrhl ten kábl od ovladače z PS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Omg.Nejsem nějakej psychouš, kterej by si měl ničit věci.Sice mám klan v CoD4, ale když prohraju, tak sem maximálně tak naštvaný.Jenom sem rozbil tu bezdrátovou myš Logitech za 1500Kč:cheesygrin:, ale přestala fungovat sama, doufám.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 U mě to neplatí nikdo to byli už napůl odstavený věci takže žádná škoda :-) nejsem totiž zatopenej v pěnězích takže kdo by to pak platil zj....to co sem rosekal sou starý krámy :-) jinak souhlasim že je nejlepší pořádně zařvat nebo já se většinou rozběhnu od kompu a fláknu sebou na postel :-D akdyž to nepomůže tak ještě mlátim hlavou do polštáře 8-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 no tak ja sem taky celkem nervak a to hlavně když hraju na PS3 CoD4 a na PC Dotu na ps3 sem nic nezničil tam akorad začnu mlatit kolem sebe ale na pc je to horši když sem mně ještě starí monitor tak se při přímem světle nedalo hrát a brácha my zapl lampičku tak sem ji smetl za stolu a pak sem zničil par miší ale rodiče jdou na mně chytře všechny škody které spusobím musím platit tak my koupili darahou myš a klavesnic takže ted to už odnaší jenom stul a mikrofon bo porad musí poslouchat ty sprostá slova:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 koukam ze tady bude asi hodne lidi bohatjch kdyz si muzou dovolovat nicit veci nekdy i za X tisic. jinak ja jeste nikdy nic neznicil kdyz mi nejaka hra nejde tak ji proste vypnu a du delat neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoxeR Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Ja jsem pohodovej hrac, drive jsem byl nas*any ale ted uz to vse beru se srandou, drive jsem rozbil 4 klavesnice, a jednu mys....tedka uz rok v naprosty pohode;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 njn sem asi těžkej závislák ... a tak jako já když něco rozflákám tak už si nový nekoupim .. a jestli tento thread navštíví michaleq tak ví proč to PSP má urvanou krytku mechaniky xD... njn tekken jinak já nedokážu hru vypnout při nasrání , prostě něco mě nasere tak sem jako malý děcko ... jo a asi před měsícem sem eště házel klávesnicí do dálky (je sice na kabel ale má odnimatelnou numerickou část viz obrázek EDIT: Jinak chválim hardware od Microsoftu ... VYDRŽÍ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Ja sem si pri hrani nic neznicil az na jedno umd ktery sem rozmlatil na kusy :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 ja jak sem mel PS1 tak byla nejaka hra (atletika...:D) sem hral s kamosem sem vedl pak mi chcipl zniceho nic ovladac (hrali jsme o prachy :lol)...tak sem pak to CD vzal a hodil z okna (originalka:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.