azgard Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Zdravím všechyn potřeboval bych pomoct s výběrem nějaké hry ,která má hrací dobu alespon +15 hodin a nejedná se o stereotyp,díky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 nejspíš Fallout 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Duben 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 nejspíš Fallout 3 Díky za tip , ještě zkusím přečíst nějaké recenze a uvidím,ale nevipadá to špatně :-) kdyžtak piště dál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Resident Evil 5, ale nevím jak je dlouhej, ještě jsem to nedohrál. Je to hodně dobrá hra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 dost dlouhej...nejakych 10-15 hodin mno...ale ma znovuhratelnost pac to cely neprosmejdis...a jestli se chces hodne dokonalou hru zktery poteces tak doporucuju gears of war 2 sice je to tak na 8hodin ale jak se ti to bude libit tak to budes muset hrat znovu a znovu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Duben 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Díky oběma jenže já hry tohodle tipu kde mám pouze jeden směr mám spoustu a právě chci něco co vydrží :-) a hry tipu resi 5 ,gow 1,2 zas tak dlouho nevydrží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlanx Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Tak zkus GTA IV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Oblivion je s klidem na nějakých těch 30 hodin.. jestli si seženeš verzi s datadiskem, 40 hodin zábavy tě nemine.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 tak presne oblivion,fallout3,fable 2... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Duben 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 No tak fable 2 už mám gta 4 taky a oblivion jsem dohrál na pc ,takže asi ten fallout 3 :-) díky všem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 hele zkus jeste mass effect :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 budto fallout 3 nebo oblivion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roflmao Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Call of Duty 5 nebo Call of duty 4 singleplayer je kratky ale multiplayer ti vydrzi na hodne dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 jestli chceš hry co vydrží nadlouho jsou to RPGčka jak tu bylo řečeno Fallout3 (+DLC), Fable2, Mass Effect. U CoD to neni tak horký, ale když hraješ na VETERANA tak hra vydrží nějakejch 10+ hodin - podle toho jak si šikovnej - tedkon jsem si zase rozpařil 4 a už maá nervy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Duben 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 ok beru fallout díky všem za pomoc lock ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts