Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Topic o fingerboardu

AlexXx

Recommended Posts

Včera jsem oprášil svoje starý rampičky, potunil findžříka a hrál si.Zítra přidám své fotky ramp a findžrů.Pak možná něco natočím.

Jinak jak jste na tom vy?:roll:

Takže mám Všechno od Tech Decku.Mám jich 6 a to:1.)A to nejvzácněší, nejkvalitnější a nejstarší Hook-Ups

2.)Blind

3.)Baker

4.)element

5.)Stevies

6.)Alien Workshop

Ramp mám asi 15 a vše domácí výroba, ale mazec.1 Úrampa.Za kterou by se nemusel stydět ani Tech Deck.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš zkušenost s Nollie Decks?Kámoš říkal, že sem mu to zdaj zatím nejlepší desky, ale ta cena.:ziped:
sry vcera sem uz byl pryc,nicmene k tve otazce:myslim si ze je to az moc zbytecny(pokud teda nejsi nejlepsi jezdec v ČR treba nebo aspon to trcohu umi:D podle me ma nejlepsi pomer cena-vzhled,kvalita atd. CLOSE UP
Odkaz ke komentáři

Jo s fingerem si taky nekdy hraju mame s klukama nejaky parky ve sklepe ale uz si s tim moc nehraju mam jich doma hafo ale vsechny rosekany treba neco natoc chci videt co s tim umis ja pak muzu taky neco natocit

xD at je prdel

jj taky sme meli hafo,parku:ty tech deck,pak sme si delali papirovy a nakonec ze dreva:D
Odkaz ke komentáři

Huh, se tedka prodava za 150? :D Hele tak neprodam, ja ho kupoval mam dojem za 450.

hele docela by me zajimalo od jaky znacky je ten finger ptze tech deck zadyn speed demons nevyrabi a myslim ze sama znacka speed demons taky nevyrabi ptze to je moc shit znacka

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu