AlexXx Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Včera jsem oprášil svoje starý rampičky, potunil findžříka a hrál si.Zítra přidám své fotky ramp a findžrů.Pak možná něco natočím. Jinak jak jste na tom vy?:roll: Takže mám Všechno od Tech Decku.Mám jich 6 a to:1.)A to nejvzácněší, nejkvalitnější a nejstarší Hook-Ups 2.)Blind 3.)Baker 4.)element 5.)Stevies 6.)Alien Workshop Ramp mám asi 15 a vše domácí výroba, ale mazec.1 Úrampa.Za kterou by se nemusel stydět ani Tech Deck. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 to ja uz na fingeru moc nejezdim:(neni cas. co mas za desku,kolecka atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 mám doma asi 3..blind,habitat a jeste darkstar...(problem je ze nwm kde) moc jsem s nimi neumel, spis to bylo kvuli tomu (maji to vsichni, tak ja taky musim) :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 to ja uz na fingeru moc nejezdim:(neni cas. co mas za desku,kolecka atd.? Tech Deck.Sou to také krámy, že to všechno odlepím a upravím podle sebe.Teď se mi stratilo kolečko.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Tech Deck.Sou to také krámy, že to všechno odlepím a upravím podle sebe.Teď se mi stratilo kolečko.:cry:to ja mam tech decky 2 a mam jeste fingu,ale chtel sem close up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 jezdim kazdej den u pc vzdycky kdyz jsem a cekam az se neco naloadinguje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 jezdim kazdej den u pc vzdycky kdyz jsem a cekam az se neco naloadinguje ;)jj to ja taky delam,par flipu a je to,ale hlavne jezdim o hodine ve skole:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 driv sem tez jezdil ted uz jen obcas obrousim hrany notebooku nebo tak neco ;) neni cas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 finger mam Finesse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 tak co mate za fingera???ja mam drevenou desku finga,trucky s pivotama a bushingama se swat.cz a kolecka close up new.co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Máš zkušenost s Nollie Decks?Kámoš říkal, že sem mu to zdaj zatím nejlepší desky, ale ta cena.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 AleXxX ta cena je opravdu vysoká, btw ted jsem nasel toho PLG Darkstara.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 heh xD a co to vůbec je? :D fingerboard...? :lol:...neni to ten takovej ten malej skate? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 heh xD a co to vůbec je? :D fingerboard...? :lol:...neni to ten takovej ten malej skate? :blink: http://cs.wikipedia.org/wiki/Fingerboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Máš zkušenost s Nollie Decks?Kámoš říkal, že sem mu to zdaj zatím nejlepší desky, ale ta cena.:ziped:sry vcera sem uz byl pryc,nicmene k tve otazce:myslim si ze je to az moc zbytecny(pokud teda nejsi nejlepsi jezdec v ČR treba nebo aspon to trcohu umi:D podle me ma nejlepsi pomer cena-vzhled,kvalita atd. CLOSE UP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Jo s fingerem si taky nekdy hraju mame s klukama nejaky parky ve sklepe ale uz si s tim moc nehraju mam jich doma hafo ale vsechny rosekany treba neco natoc chci videt co s tim umis ja pak muzu taky neco natocit xD at je prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Jo s fingerem si taky nekdy hraju mame s klukama nejaky parky ve sklepe ale uz si s tim moc nehraju mam jich doma hafo ale vsechny rosekany treba neco natoc chci videt co s tim umis ja pak muzu taky neco natocitxD at je prdel jj taky sme meli hafo,parku:ty tech deck,pak sme si delali papirovy a nakonec ze dreva:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 czefingerboarding.wbs.cz Vše o mých fingerboardech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Speed Demons. Kdo by chtel koupit tak klidne :D Stav spodek 95% horejsek 80%. Prislusenstvi k tomu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Speed Demons. Kdo by chtel koupit tak klidne :D Stav spodek 95% horejsek 80%. Prislusenstvi k tomu :) cena? mozna bych mel zajem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 já na nich taky jezdim i kdyz posledni dobou moc ne mam jen od techdecku : flip, 3x darkstar,world industries,blind a este naky a pak rampu od blackriver a pak naky domaci vyroba vcelku si to davam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 cena? mozna bych mel zajem :D Huh, se tedka prodava za 150? :D Hele tak neprodam, ja ho kupoval mam dojem za 450. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Huh, se tedka prodava za 150? :D Hele tak neprodam, ja ho kupoval mam dojem za 450. hele docela by me zajimalo od jaky znacky je ten finger ptze tech deck zadyn speed demons nevyrabi a myslim ze sama znacka speed demons taky nevyrabi ptze to je moc shit znacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 hele docela by me zajimalo od jaky znacky je ten finger ptze tech deck zadyn speed demons nevyrabi a myslim ze sama znacka speed demons taky nevyrabi ptze to je moc shit znacka Tech deck to je.. .Mam to z Boarder kingu. Ale jsou to tak 3-5 let co ho mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoxeR Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Alexi mohl bych te poprosit jestli by jsi nekam neupnul tvoje fotky Fingerboardu? a ramp diky pak jsem hod fotky, no a u nas na skole se delaj zavody ve fingerboard cupu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.