parecek Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 Zdravim, jenom by me zajimalo proc se mi trosku seka obraz na Xku kdyz pustim DVDcko(film) ae u her to nedela a flash nemam :( Citovat
0 ojtisek Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 Zdravim, jenom by me zajimalo proc se mi trosku seka obraz na Xku kdyz pustim DVDcko ae u her to nedela a flash nemam :( Jestli ti to dělá jenom u DVDčka a určitých her tak je hra prstě hůř udělaná a nestíhá streamovat(nahrávat) přímo z DVD. Pomohlo by zkopírování na harddisk Citovat
0 parecek Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 Jestli ti to dělá jenom u DVDčka a určitých her tak je hra prstě hůř udělaná a nestíhá streamovat(nahrávat) přímo z DVD. Pomohlo by zkopírování na harddisk n dela to jen u filmu sry ze sem to neupresnil EDIT: seka se u vsech filmu a porad ae jen trochu Citovat
0 ojtisek Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 n dela to jen u filmu sry ze sem to neupresnil A seká se ti to po celou dobu filmu, nebo se to občas škubne? A u každého filmu? Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Duben 3, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 Jak mas xko zapojene ? hdmi nebo AV ? Nektere dvd jsou totis v ntsc formatu 60 hz a pak to pochopitelne dela problemy na 50 hz televizi . A nebo naopak je film v PAL formatu a dela ti to problemy kdyz mas v xku nastavenych 60 hz . Tohle mi delalo u koncertu Nelly Furtado - loose , je v 60 hz . Nastesti muj dvd prehravac ma funkci ze se da prepnout do ntsc :) Citovat
0 parecek Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 Jak mas xko zapojene ? hdmi nebo AV ? Nektere dvd jsou totis v ntsc formatu 60 hz a pak to pochopitelne dela problemy na 50 hz televizi . A nebo naopak je film v PAL formatu a dela ti to problemy kdyz mas v xku nastavenych 60 hz . Tohle mi delalo u koncertu Nelly Furtado - loose , je v 60 hz . Nastesti muj dvd prehravac ma funkci ze se da prepnout do ntsc :) pres HDMI k LCDcku Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Duben 3, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 Tak nvm , to by snad problemy delat nemelo , zkus se povrtat v nastaveni zobrazeni v xku . Jeste me napadla vec , jaky mas nastaveny region v xku . CR nebo US ? Tam by snad mohl byt problem , ale jen hadam |:D Citovat
0 parecek Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 Tak nvm , to by snad problemy delat nemelo , zkus se povrtat v nastaveni zobrazeni v xku .Jeste me napadla vec , jaky mas nastaveny region v xku . CR nebo US ? Tam by snad mohl byt problem , ale jen hadam |:D no dal sem US Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Duben 3, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 Tak to zkus nahodit na CR , treba to pomuze :) Citovat
0 parecek Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 Tak to zkus nahodit na CR , treba to pomuze :) locale mam CR ae na acc ne Citovat
0 b0x3r305 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 melo sem uplne stejny problem a vyresil sem ho opetovnym vypalenim filmu nizsi rychlosti.. kdyz sem mel film vyplen 16x tak se porad sekal/spomaloval a kdyz vypalim 4x tak uz bezi jak z praku :) Citovat
0 parecek Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 melo sem uplne stejny problem a vyresil sem ho opetovnym vypalenim filmu nizsi rychlosti.. kdyz sem mel film vyplen 16x tak se porad sekal/spomaloval a kdyz vypalim 4x tak uz bezi jak z praku :) j vyzkousim ae u origosek to bude stejny Citovat
Otázka
parecek
Zdravim, jenom by me zajimalo proc se mi trosku seka obraz na Xku kdyz pustim DVDcko(film) ae u her to nedela a flash nemam :(
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.