Exoduser Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Nazdar klucy a holky...potřebuju si přidat pár lidí do přátel co hrajou tuhle řež..nejlíp kdyby to byly lidi co hrajou nejčastějc mezi 22:00 hodinou až do nevidim....prostě noční bitvy:cheesygrin: Já vim. Jsem vybíravej:roll::cheesygrin: Ale jinak beru kohokoliv!!!:cheesygrin: Předem díky!!! marek_2080: Prikladam seznam Online hracu, aby tu nevznikaly dotazy tykajici se prave PSN nicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Ahoj ahoj, mas koukam stejny problem jako ja. Mam pritelkyni a pracuju do vecera. Po praci se samozrejme musim venovat ji a ke hre se dostanu az ona usne, coz je tak mezi desatou az pulnoci, zalezi jak je unavena ;-) Takze partaka na vecerni hrani shanim take. Mam PS3 kratce, takze na ni mam jen Little Big Planet a Killzone 2, takze moc rad si s tebou zahraju. Kdyztak se ozvi i na ICQ: 144 695 335. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 NO to já zrovna noční hráč nejsem kde jsou ty doby kdy to ale tak bylo! Třeba to někdy vyjde jinak nick na PNS je Spilif3 tak se mi tam kdyžtak ozvěte dám si vás do přátel a můžem někdy dát a hodit třeba řeč jestli máte Headset. Takže asi takhle:wohow: Killzone 2 noční hráči a nebo hráči vůbec Nick na PSN Spilif3 suchac.CZ awolcz Unexpecter Remediless Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac.CZ Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Ja hraju do noci jenom v patek,sobotu a v nedeli a a muj nick na killzone 2 je suchac.CZ tak si me tam vsichni pridejte kdo ma killzone 2 ale i jine hry moc díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exoduser Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Ahoj ahoj,mas koukam stejny problem jako ja. Mam pritelkyni a pracuju do vecera. Po praci se samozrejme musim venovat ji a ke hre se dostanu az ona usne, coz je tak mezi desatou az pulnoci, zalezi jak je unavena ;-) Takze partaka na vecerni hrani shanim take. Mam PS3 kratce, takze na ni mam jen Little Big Planet a Killzone 2, takze moc rad si s tebou zahraju. Kdyztak se ozvi i na ICQ: 144 695 335. Ano...mám NAPROSTO stejný problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Ano...mám NAPROSTO stejný problém... Kdyztak muj PSN: awolcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Ano...mám NAPROSTO stejný problém... Napiš sem svůj PSN nick pleas8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Jen se zeptám to se opravdu nenajde víc lidí kteří by chtěli zahrát on.line a domlouvat se přihraní na tom co a jak prostě využít headset a tu hru si užít neběžet jen sám za sebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exoduser Odesláno Duben 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Jo hele já jsem Unexpecter na PSN, ne Exoduser..., but you can call me Unex:-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Jsem si vas oba pridal, ale od jednoho nemam potvrzeni a druhej off. O vikendu jste to pekne flakali chlapi, jsem musel hrat single :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Jsem si vas oba pridal, ale od jednoho nemam potvrzeni a druhej off. O vikendu jste to pekne flakali chlapi, jsem musel hrat single :-P Ok mrknu na to o víkendu nebyl čas tak jak tam budu přidám si tě;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relaxo Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Jen se zeptám to se opravdu nenajde víc lidí kteří by chtěli zahrát on.line a domlouvat se přihraní na tom co a jak prostě využít headset a tu hru si užít neběžet jen sám za sebe? spousta lidí hraje online ale nejsou schopný se domluvit blíž. Vym že pokaždý když se připojim tak někdo z mího PSN hraje KZ ale domluva žádná. Párkrát sem natrefil na den kdy někdo CZ založil hru ve který hráli jen češi.... a bylo to celkem dobrý ale taky skoro žádná komunikace co se týče domluvy taktiky nebo čehokoli jinýho. Tak já nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 spousta lidí hraje online ale nejsou schopný se domluvit blíž.Vym že pokaždý když se připojim tak někdo z mího PSN hraje KZ ale domluva žádná. Párkrát sem natrefil na den kdy někdo CZ založil hru ve který hráli jen češi.... a bylo to celkem dobrý ale taky skoro žádná komunikace co se týče domluvy taktiky nebo čehokoli jinýho. Tak já nevim To je ale podle mě velká škoda:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exoduser Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Kdyžtak si přidejte ještě uživatele Remediless Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Tak chlapi, kde to vazne? :) Dneska jsem hral do 4 a nidko se neobjevil :-P meli by jsme si domlouvat pevnejsi terminy, nebo si zalozit klan nocnich hracu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 no ja v noci hraju jedine v patek, ale hraju CoD4 a koncim az kdyz jsem unavenej, ale tak si me pridejte a kdyztak nekdy dame :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Tak jsem koukal ze exoduser uz nakej klan ma ( CZECHBROTHERS ). Nechcete me vzit exoduser? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Bylo by fajn si konecne zahrat, co treba v sobotu vecer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhoolender_CR Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 cus muzu hrat s vama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bancikrist Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 taky si moc rad zahraju! :bash: pisnete mi SS kdiztak 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atickman Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 cau lidi sem taky nocni hrac budu hrat klidne do obeda , headset mam takze pohoda a taky bych chtel poradne zaparit killzone 2 muj nick je.............Atickman............pridejte si me prosim. icq 452569586 domluvime poradny hry. k nicku tecky nepatri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.