Martinek8383 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Zdravím všechny, prosím o radu a případně vysvětlení..Budeme kupovat X360, a chci se zeptat, co je vše třeba koupit, doplňky, HDD atd, pokud půjde jen o to ho flešnout a pak prckům pálit hry..nejde mi o hraní online, prostě mít jen doma krabučku a pálit hry...Co za verzi X360 bude stačit, případně co dokoupit? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 doporučuju ti koupit premium nebo Elite, koupil jsem arcade a vše jsem postupně dokupoval, není k němu ani component, který pokud máš novější tv tak určo využiješ (nemám tv s HDMI), ale mám HD ready to vyšší :), jinak hry pálím a online hraju často a jsem na xlive, takže z toho bych moc strach neměl, nejdůležitější na hraní online je headset, bez něj poměrně nuda :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 cuz :) naprosto s Dantem souhlasim ja sem si koupil premium a HDD mi nestacil :D tak sem jeste dokupoval 120GB HDD :) jedine co ti tedy mohu doporucit je koupit si ELITE jelikoz ma 120GD HDD a cerny xko je proste nejlepsi :D lituju ze sem ho nekoupil a cenove je na tom hodne dobre ale byt tebou koupim ho co nejdrive protoze jsem cetl na xboxweb.cz ze se tato verze zacina razantne omezovat aby stale zustala "LIMITED" takze se uz tolik kusu nevirabi a taky baleni elite obsahuju veskere prislusenstvi jako je HDMI kabel atp.. :) ktery jinak musis dokupovat u ostatnich je jen dobicejny composive AV kabel..! :) doufam ze jsem alespon trosku pomohl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Ja radim tez, i kdyz s minimalnima zkusenostma.. Jestli-ze to mas pro deti tak podle mne staci Arcade+ (+ = flash, koupit se da od Hrejtecz v sekci Xbox prodam) Pokud budes hry palit tak asi HDD tak moc potreba neni, i kdyz nemuzu potvrdit zda je to zcela zbytecne. O tve TV jsi nepsal tudiz neni poznat jestli potrebujes component cable na HDTV.. Elite je podle mne zcela zbytecny pokud ti jde jak pises "jen o skrinku" ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinek8383 Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 děkuji všem za rady..jen ještě jeden dotaz, telka je plazma full HD, bude potřeba kupovat nějaký ten kabel k tomu?došlo mi správně že ne? a jinak hry budeme pálit, takže HDD asi není potřeba, jak píše tOM, je tak? abych nebyl překvapený, když koupíme flashnutou Arcade verzi a pak bylo nutné něco dokupovat..krom druhého ovladače :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Arcade - Xbox pouze s paměťovou a obyč. kabelem.. + ovladačem Premium (Pro) - stejně jako Arcade + 60gb harddisk, ovladač a headset, ethernetový kabel Elite - stejně jako premium (jen - 60gbhdd) + 120gb harddisk + HD kabel.. A jestli chceš jen ''pálit hry do prcky'', šel bych do arcade a za levno (cca 400-600Kč) dokoupil 20gb harddisk, kdyby na paměťovce (256mb) došlo místo.. to aby děti nemusely svoje pečlivě dosažené úspěchy zahodit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinek8383 Odesláno Duben 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Arcade - Xbox pouze s paměťovou a obyč. kabelem.. + ovladačemPremium (Pro) - stejně jako Arcade + 60gb harddisk, ovladač a headset, ethernetový kabel Elite - stejně jako premium (jen - 60gbhdd) + 120gb harddisk + HD kabel.. A jestli chceš jen ''pálit hry do prcky'', šel bych do arcade a za levno (cca 400-600Kč) dokoupil 20gb harddisk, kdyby na paměťovce (256mb) došlo místo.. to aby děti nemusely svoje pečlivě dosažené úspěchy zahodit :) skvělý, díky. to jsem potřeboval slyšet:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 moc sem teda nepochopil nazor ze kdyz budes hry palit tak nepotrebujes HDD :D to je poradnej blabol :D hry z HDD bezi ohodne lepe v nekterych pripadech i znatelne plynuleji.. a nahravaci casi jsou o vetsinou o polovinu kratsi.. osobne bych sel do ELITE protoze cenovy rozdil je celkem maly a ma v baleni jak kvalitni znackovy HDMI kabel ktery stoji okolo 1k tak i 120GB HDD.. ale je to na tobe :D ale ARCADE bych urcite nekupoval uz jen kvuli jejimu vybaveni! minimalne PREMIUM.. :psp::psp::psp::psp::psp:8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Ono je třeba vzít v potaz pro koho to kupuje :) Dětičky rozdíl v HDMI vs SCART kabelu nepoznají, stejně tak jim bude šumafuk jestli hra naběhne za 9 nebo 14 sec. Takže když odmyslíš nezbytný hw (arcade + ovladač), cokoliv nad to je s ohledem na účel koupě trochu zbytečné :) Ale co no, každý mu tu řekl svůj názor a doporučení, to by nebylo aby si z toho něco nevybral :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Ono je třeba vzít v potaz pro koho to kupuje :) Dětičky rozdíl v HDMI vs SCART kabelu nepoznají, stejně tak jim bude šumafuk jestli hra naběhne za 9 nebo 14 sec. Takže když odmyslíš nezbytný hw (arcade + ovladač), cokoliv nad to je s ohledem na účel koupě trochu zbytečné :) Ale co no, každý mu tu řekl svůj názor a doporučení, to by nebylo aby si z toho něco nevybral :-D Presne takhle jsem to pojal taky.. :idea: Jinak pokud se rozhodnes pro Arcade tak tento kabel prijde k tve televizi podle mne zcela vhod, v pripade, ze ho nekoupis, muzes pouzit standartne dodavany kabel s Arcade verzi (RGB). Z jinych clanku jsem se dozvedel, ze pres RGB je to asi nejhorsi zpusob jak lze Xko zapojit. Tady teda component cable pro tvoji HDTV http://www.xboxline.com/component-hdav-cable-xbox-360-p-411.html Tento kabel neni nutny, dosahnes jim "pouze" maximalnich detailu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Jenže jak to doneseš domů ozkousíš to tak tam ty prcky už nepustíš :D Bral bych minimálně premium.Říkal jsem si že headset a hdd nebudu potřebovat ale ejhle,hraju s klukama z fora a nemam jim co rikat a psani je fakt strasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinek8383 Odesláno Duben 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Jenže jak to doneseš domů ozkousíš to tak tam ty prcky už nepustíš :D no toho se právě bojím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Jenže jak to doneseš domů ozkousíš to tak tam ty prcky už nepustíš :Dno toho se právě bojím :) tak to se bojis spravne :D mas ceho :D garantuju ti ze u toho urco nejakej vetsi ci mensi cas denne vytvrdnes :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Jinak pokud se rozhodnes pro Arcade tak tento kabel prijde k tve televizi podle mne zcela vhod, v pripade, ze ho nekoupis, muzes pouzit standartne dodavany kabel s Arcade verzi (RGB). Z jinych clanku jsem se dozvedel, ze pres RGB je to asi nejhorsi zpusob jak lze Xko zapojit. Tve tvrzeni je spatne. RGB (neboli red,green,blue - červená,zelená,modrá) není to co myslíš. K Arcade verzi dostaneš (pletu si dva pojmy composite/component) pouze composite (oranžový,bílý a červený) ,které muzes zapojit do v baleni obsazene koncovky SCART, toto je nejhorsi (nejhorsi kvalita zobrazeni). RGB je component a jedna se o temer polovinu lepsi kvalitu (polovina je mozna trochu nadsazena :D). Ale jak rikas pokud to mas pro deticky neresil bych nejaky HDD, headset a podobne pro nas hrace nezbytne volovinky.Jak jiz bylo receno, mysli ze decka nebudou stopovat cas nacteni z disku a HDD a stezovat si. S obrazem to asi také řešit nebudou nicméně neni nic lepsiho nez hrat nejakou poradne barevnou hru na nejake TV pres HDMI na ktere barevnost her vynikne a pozitek ze hry bude pro deti jiste lepsi. EDIT: a jeste odpovim na dotaz se zapojenim tve fullHD plazmy. Bohate postaci nejaky kvalitnejsi (nicmene nemusi to byt kabel za 1200) HDMI kabel. Cena se pohybuje kolem 200-300 stovek coz si myslim neni tak drahe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 koupil sem arcade jeste za 7k ted toho lituju protoze celkem uz za hdd + 2x flash me to vyslo uz asi na 10 k a elite ma fakt vse co potrebujes i nejaky blbustky navic ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 No myslim ze receno bylo vse , ostatni v tutorialech a topiku pro zacatecniky ... Lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts