vojta69 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 ach jo, já chci pořádnej upload :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Tak proč máš ADSL, když chceš "pořádnej" upload? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snejky Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Pokud chcete posuzovat jak Vám to jede, tak piste i vasi synchronizační rychlost. Potom ji můžete porovnávat se svou reálnou. :) Takovy post má větší váhu a poznáte jestli vás seřízlo O2, nebo máte patnej drát. Jinak dost linek jde trošku zrychlit nad synchro rychlost kterou vám přiřadila ústředna, zkuste zavolat technikům. Tohle mi napsal modem po prvním připojení k O2 - synchro rychlost 3,5M Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 8736 / 844 Bandwidth Down/Up(kbps) 3584 / 256 SNR Margin Down/Up(dB) 25.0 / 22.0 Attenuation Down/Up(dB) 41.5 / 27.0 Power Down/Up(dBm) 19.0 / 12.0 Tak jsem volal operátorovi a ten se kroutil jak had. Človek musí být trochu nepříjemný, aby se dostal k osobě co mu pomůže(technik). Operátor tvrdil samozřejmě že je vše ok... technik se mrknul a rázem je synchronizace 6M a realna 5,2M takze spokejenost. Naše vesnice je navíc malinká, takže se mi ještě nestalo, aby šla rychlost pod 5M. Všichni používají wifiny 512k. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Duben 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Nedělě 9:14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 9:19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Mé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Takhle mi to jede už ňákej ten měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 o2 mě pěkně s**e.Mám mít 8mg/s a jede mi to 4.Stavováním mám max 400kb/s a mám mít aspoň 800kb/s.Už jsem jim jednou volal a nebrali to.Jinak díky za připomenutí.Musím jím zavolat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 10mb, jede pomalu, z czshare sosam 1200kb/s... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Jinak dost linek jde trošku zrychlit nad synchro rychlost kterou vám přiřadila ústředna, zkuste zavolat technikům. Trošku jo, ale ve výsledku se to nijak neprojeví. Otázkou je, co je to trošku. Takhle mi to jede už ňákej ten měsíc Asi bude někde chyba, ne?:cheesygrin: To AlexXx: Zavolej klidně dnes, určitě se dovoláš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Aspoň těch 400 mě to jede max 110-120kb/s :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.