vaci29 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 nevite nekdo kde bych sehnal demo Naruto Ultimate Ninja Heroes 2 - The Phantom Fortress moc bych si to chtel zahrat kdyz jeste nemam CFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-Boy Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 projel sem hodně webů, ale žádný naruto 2 demo tam nebylo..... doporučoval bych si to ale koupit, je to neskutečná pařba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Jo kámo taky bohužel nemám flashnutý psp... A celkem mně to se*e páč jsem si psp pořídil kvůli narutovi xD Ale to není jediný co mně se*e. Ještě co měn se*e je to že v obchodech stojí 1 díl cca 800,- a druhý cca 1200,- a to se mi za to fakt dávat nechce... :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 http://pspdemocenter.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 http://pspdemocenter.com Bohužel tam hra naruto není... :(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Pokud tam neni, tak nejspíše nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Pokud tam neni, tak nejspíše nebude. Njn holt máme s vaci29 smůlu...:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 je to škoda, tohle demo by šlo na odbyt určitě rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
itachi95 Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 nunh 2 demo neniiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nZ Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 omg co to melete ? xD Naruto Ultime Ninja Heroes 2 - The Phantom Fortress je už dááááávno i plná gamesa ! xD vím ne však jsem to projel a na webu jsou už i SAVE ze hry ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaci29 Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 ale tady jde o to jestli je demo kdyby jsi si to precetl tak je tady napsana i priblizna cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 demo není a s tím to i zavřem bo tu děláte bordel a někteří ani neumí číst, že Hanzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts