west-- Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 zdravim, chtel bych si poridit nejaka spolehliva sluchatka na behani, ale nechci udelat krok spatnym smerem. Nejradeji bych aby to byla sluchatka do usi, ale klidne nabidnete cokoli jineho. Potrebuju predevsim sluchatka, ktera budou skutecne pevne drzet v usich. Uvazoval jsem o sluchtakach Sennheiser Sport Line nebo o techto brookstonech. Mate s nimi nekdo zkusenosti?.. jake byste mi doporucili? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 jakékoliv špunty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 hele podle me nejlepsi sluchatka za bezkonkurencni cenu jsou koss porta pro sam snima beham a neni problem http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=23536 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Já bych doporučila jakékoliv sluchátka,které se nasazují přes ucho (nevím,jak lépe to nazvat :) ) viz.obrázek Sama jsem jedny měla,a 100% nesapdnou z uší při jakémkoli pohybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Já běhám normal se sennheiser CX500 jen občas lehce zasunu dovnitř a jedu dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Duben 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Bezne pecky do usi pri behani padaji, to vim vic nez dobre. Sluchatka za usi take nejsou tak super, jak by se na prvni pohled mohlo zdat. To, ze drzi sluchatko u ucha jeste neznamena, ze pecka nemuze z ucha vypadnout. Ale urcite jsou na tom lepe, nez bezne pecky. Porta pro na behani skutecne nechci. Na dobehnuti busu super, ale kolik z vas s nima beha dlouhodobe?.. Porad se nejvice priklanim ke sluchatkum Sennheiser sport line, ale nevim po jakem modelu sahnout. neprakticteji vypadaji OMX 70 sport, ale ja bych precejen radsi sahnul po beznych peckach konkretne po MXL 70 VC Sport, ale chybi zkusenosti.. mate je tady nekdo?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.