^ToMmY^ Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Prosím o návod na flash Benq 1.51 budu provádět DOSFLASH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 když ti to v iPrep bude psát MTKFlash and DOSflash Compatible... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Duben 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Tohle mi to píše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Duben 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Refresh,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Refresh,.... Zkus stáhnout novýho iprepa (mám verzi 008.8), valí úplně v pohodě a řadiče už se vybírat nemusí (jenom pro Lite-On jo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Duben 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 J v poho ale mám další problém nechci mi naběhnout boot z flashky nwm proc mam nejakou 4gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Tommy , mas intel . To nevim jestli pujde.... Edit: Taky me nechtela nabehnout jedna flashka , vyresil sem to tak ze jsem bootoval z ctecky karet co mam v kompu , z SD karty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Duben 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Romeno jde mi prave jen dosflash ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
^ToMmY^
Prosím o návod na flash Benq 1.51 budu provádět DOSFLASH
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.