Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pokec pro všechny

Cr4sH009

Recommended Posts

Zakládám toto téma protože bych měl kupu otázek které nikam nepatří a newím kam je psát :roll:

Moje první otázka je : Neznáte někdo školu VDA v České Třebové ?? Je dobrá? Nevím totiž kam na střední.:bash:

Další: Myslíte že pujde cena nintenda ds lite dolů když je tu už dsi??

NEXT: Mám psp 3000:cry: a hru killzone a chci ji hrát po netu ale když sem si stáh ten update tak se sice objevil online režim ale nemůžu se přihlásit a nwm proč...napíše to něco jako ať kontaktuju prodejce nebo co...:cry:

Díky za všechny rady!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a jak? Máš platinum?? A stahnul si ten patch?? pls porad

No možná to platinovka je ale to si nejsem jistej kupoval sem to loni v létě v JRC za nějakejch 600,- patch sem si stáhl vytvořil nick registroval se tak a pak znovu nick a pak už to šlo byl to opruz všechno ale zvládl jsem to! A dokonce tady na foru je někde návod! Jak na Killzon on-line

:psp:

Odkaz ke komentáři

Když zapnu killzone dam combat zone online zadam udaje a login a potom to napíše this handle is not recoqnised with this password.if you continue experiencing problems please contact customer service. Chtěl sem si aktivovat něco na killzone.com a narazil sem na

Link Network Gaming Account

kde to chce :Network Gaming Handle a Network Gaming Password . Kde tyhle udaje zjistim?? Dík

picture.php?albumid=270&pictureid=1238

Odkaz ke komentáři

V sekci Ostatní diskuze (což je obecný oddíl) byla založena podsekce Ostatní diskuze (nic obecnějšího už snad neexistuje) a ty v této podsekci založíš obecný příspěvek. To už mi přijde trochu překombinované. Prostě založ nové téma na oblast, která tě zajímá a je to. Když téma nazveš Škola VDA v Českých Budějovicích, tak máš jistou naději, že si ho všimne někdo z této oblasti, ale těžko budeš mít takové štěstí, že dotyčný zabrouzdá i do příspěvku s nic neříkajícím názvem a a prokliká se v něm na první stranu, aby zde našel tvůj dotaz.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu