Cr4sH009 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 Zakládám toto téma protože bych měl kupu otázek které nikam nepatří a newím kam je psát :roll: Moje první otázka je : Neznáte někdo školu VDA v České Třebové ?? Je dobrá? Nevím totiž kam na střední.:bash: Další: Myslíte že pujde cena nintenda ds lite dolů když je tu už dsi?? NEXT: Mám psp 3000:cry: a hru killzone a chci ji hrát po netu ale když sem si stáh ten update tak se sice objevil online režim ale nemůžu se přihlásit a nwm proč...napíše to něco jako ať kontaktuju prodejce nebo co...:cry: Díky za všechny rady!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 abys mohl hrat po netu killzone musiš mit US verzi Killzone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 abys mohl hrat po netu killzone musiš mit US verzi Killzone Ma psp 3000 takze nic stahovat nemuze :cross: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2009 aha...mno tak to je škoda.Já mám edici platinum. Čus neznáte nějaký podobný filmy jako prci prci prcičky apod...?? Něco ze střední a vejšky a ve stylu tohodle ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 abys mohl hrat po netu killzone musiš mit US verzi Killzone Tak to bych neřekl já mám Killzone kupovanou tady pro náš trh a po netu hraju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 a jak? Máš platinum?? A stahnul si ten patch?? pls porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 a jak? Máš platinum?? A stahnul si ten patch?? pls porad No možná to platinovka je ale to si nejsem jistej kupoval sem to loni v létě v JRC za nějakejch 600,- patch sem si stáhl vytvořil nick registroval se tak a pak znovu nick a pak už to šlo byl to opruz všechno ale zvládl jsem to! A dokonce tady na foru je někde návod! Jak na Killzon on-line :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Když zapnu killzone dam combat zone online zadam udaje a login a potom to napíše this handle is not recoqnised with this password.if you continue experiencing problems please contact customer service. Chtěl sem si aktivovat něco na killzone.com a narazil sem na Link Network Gaming Account kde to chce :Network Gaming Handle a Network Gaming Password . Kde tyhle udaje zjistim?? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Tak ješte tam píšou tohle : Please set your current location to the country or region in which you bought your copy of Killzone: Liberation Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 V sekci Ostatní diskuze (což je obecný oddíl) byla založena podsekce Ostatní diskuze (nic obecnějšího už snad neexistuje) a ty v této podsekci založíš obecný příspěvek. To už mi přijde trochu překombinované. Prostě založ nové téma na oblast, která tě zajímá a je to. Když téma nazveš Škola VDA v Českých Budějovicích, tak máš jistou naději, že si ho všimne někdo z této oblasti, ale těžko budeš mít takové štěstí, že dotyčný zabrouzdá i do příspěvku s nic neříkajícím názvem a a prokliká se v něm na první stranu, aby zde našel tvůj dotaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Tak díky a prosím LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts