M0tion Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Kup si nejakou 170x21 si myslim ze pro Steyra akorat nebo newim ty dlouhý zas aby na tom nevipadali divně když to ma dlouhou uzkou hlaven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dygor Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Hele...je tu návrh...ohledně našeho týmu...ale to ti řeknu až někdy ...osobně... :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trojjdic Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Prodal bych M 249 jestli mate zájem PM ME ! Má menší upgrade : Motorek Systema vysoko zatežovej , komplet nová kabeláž , a nová vzduchotechnika atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 rodpal bych colt m1911 uhc ..... manualka strili celkem daleko a pekne to boli :D vhodna alozka treba k automatce... cena 200 plus postovne... vypada jako nova a stala 600.. a dam vam k tomu zaruku :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 to už by bylo maso...A kolik stálA?Mno každopádně ja už ji od dneška mám a sem na 100% spokojenej! http://s1.imgupload.cz/img/65849/GHfWQ/P1010869.JPG tak přesně tohle pádlo se mi válí pod postelí, je to nejhorší airsoftka co sem kdy měl, nejen že to nepřestřelí žádný aeg s hop upem v základu, ale už jenom špatná konstrukce to všechno zhoršuje... mam ted ak74 tactical (celokov, pažba z m4a1, dává si to 162m/s).. mam na tom tu optiku a nožičky z tý sniperky... je to o dost lepší.. doma mam hejkala a ACU komplet (bluza,kalhoty[oboje original],taktika,helma[uS Mich]), beru podle toho kde budem hrát.. jako záložku sem měl colt 1911 "NEW" od nějaký značky už ani nevim co to je, hned se vysralo těsnění na zásobníku, takže plyn utíkal rychlejch než sem to naplnil - zásobník stojí 7oo kč, zbraň 50 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Raději to nepočítam kolik jsem do toho dal, ale už dost a ani náhodou toho nelituju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeDee Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Já do softu vrazil víc než moc :) ( Něco přes 100 000) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doppetrspetla Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.