Dygor Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 tak a sem docela na****** - uz sem si koupil tu G36C,jeste pred koupi mi ten capek ukazal esli funguje,dones sem si ji domu,nabil baterku,naladoval zasobnik priblizne 60 kulickama,zacvaknul ,stisk spoust a nic,jenom se ozval motor ale kulicka nevyletela,tak mackam dal jak dement,nic ... tak sem to ruzne zkousel,nejak sem zatocil tim koleckem pod zasobnikem a konecne to vystrelilo aspon dve kulicky,pak azse nic,pak zase po nejaky delsi dobe asi 9 kulicek a pak zase nic...ani zmena modu strelby nepomaha.... - cim to je ? proc ta zbran skoro nestrili a proc porad kdyz vytahnu zasobnik tak ty kulicky sou mimo tu komoru zasobiku a vypadnou ? co delam spatne ? Hele nasip tam ty kuličky toč s tim kolečkem a až uslyšíš že ty kuličky v tom nerachotěj...tak přestaň ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1george Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 nevím hele airsoft moc nehraju jen příležitostně ale plynnová snajpka je nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dygor Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 nevím hele airsoft moc nehraju jen příležitostně ale plynnová snajpka je nej. Co máš za snipu??(firma):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 jo uz je to v pohode - ten manual je tak retardovanej ze ukazuje ze se maj kulicky sypat do otvoru kudyma lezou do hlavne zbrane,to ze se da otevrit ta zaklopka od toho velkyho prostoru , to ten manual neukazoval :D jo btw,budu vypadat hodne jak debil v holandskym maskovani ? :lol: uz sem skoro zdravej a brzo uz chci zahrat nakej match :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 skorpion vz.61 taky se mi nelibi lae ten manual od tokyo marui je dost slusne hodnoceny.. prej ma dobrej dostrel kolem 40-50 metru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dygor Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 jo uz je to v pohode - ten manual je tak retardovanej ze ukazuje ze se maj kulicky sypat do otvoru kudyma lezou do hlavne zbrane,to ze se da otevrit ta zaklopka od toho velkyho prostoru , to ten manual neukazoval :D jo btw,budu vypadat hodne jak debil v holandskym maskovani ? :lol: uz sem skoro zdravej a brzo uz chci zahrat nakej match :D Pokud se řídíš vždycky pouze podle manuálu....tak se moc daleko v životě nedostaneš!!! !!BAF!! :thanks::ok::thx: Tyjo co naní říkáte??G36K-všude samý dobrý komenty až...na jednoho "kluka" vod nás ze třídy.... to je tak trochu retard ....:) ten jedinej tvrdí že je to zbraň na ho*** ...co vy na ni??:idea: http://airsoftpro.cz/eshop/popup_image.php?pID=275 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 no nvm me se G36 moc nelibi ja rardsi nejakou M4 nebo AK 47.. klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 v manuálu scorpion vz.61 je mrtě good gun ! můžu potvrdit protože ho mám!! a dostřel je opravdu těch 40-50m a někdy i víc...já můžu jenom doporučit!! navíc ho mám už víc jak rok a ani jedna závada!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dygor Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 v manuálu scorpion vz.61 je mrtě good gun ! můžu potvrdit protože ho mám!! a dostřel je opravdu těch 40-50m a někdy i víc...já můžu jenom doporučit!! navíc ho mám už víc jak rok a ani jedna závada!!! No já zrovna mysel elektriku!! :roll:...:) No a AK nemo M4 apod. to se mi moc nelíbí ptže to má skoro každej! :) ale jinak jako jo sou to dobrý zbraně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 G36K Foreva Já sem se do tý zbraně zbláznil fakte se mi moc líbí dostrel prej nejakej 45m ale verim ze po tom co upgraduju mechabox bude tak 75m :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 má zabudovaný kolimátor v té rukojeti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 má zabudovaný kolimátor v té rukojeti? Jo s trojnásobným zvětšením :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Jo s trojnásobným zvětšením :cheesygrin::cheesygrin: to jsem ani nevedel ! Mi se osobne G36 nelibi , pripada mi jako nejaka krabice :cheesygrin: Taky se mi nelibi AKcka , neda se snimi poradne rychle zamirit a zadne prislusenstvi / kolimec ,.../ mu neslusi Nejvic se mi libi M4 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 jo taky se mi G36 nelibi ale je dobra... a co? jak jste s tim z maskovanim? maskujete zbrane? ja si koupil prirodni jutu(pytlovinu a ovazal jsem tim svoji zbran) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 jo taky se mi G36 nelibi ale je dobra... a co? jak jste s tim z maskovanim? maskujete zbrane? ja si koupil prirodni jutu(pytlovinu a ovazal jsem tim svoji zbran) Na snipach se mi maskovani libi ale že bych chtěl G36K obarvit na zeleno to asi ne:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dygor Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 to jsem ani nevedel !Mi se osobne G36 nelibi , pripada mi jako nejaka krabice :cheesygrin: Taky se mi nelibi AKcka , neda se snimi poradne rychle zamirit a zadne prislusenstvi / kolimec ,.../ mu neslusi Nejvic se mi libi M4 :roll: Jestli G36 je krabice tak co je pak P90???:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 P90 taky, ale proste nelíbí se mi takove ty hranate: např. i glock 17.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 jinak libi se mi ty SYSTEMY ( PTW ) :D mam M4 od D|BOYS a celkem se mi libi ;-) a maskovani ? VZ.95 <- nejlepsi pro nase prirodni podminky jakou zbran mate vy ? ( pls piste i firmu) nejaky upgrade ? jake pouzivate maskovani? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 měl jsem M16A1 od stii +upgrade na 110 pružinu a nějáké úpravy v mechaboxu ale už jsem ji prodal protože airsoft nehraju.Měl jsem tam kolimátor a maskování vz.95 +2 zásobníky tedka už mám jen sekundárku manuálku od tokyo marui Mk. 23 SOCOM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 V Srpnu bude G36K nebo G36E :cheesygrin: budu dělat Upgrade: Pružina: 170 (airsoftpro) Píst: Polykarbonový píst s polovičním ozubením vodící trn pružiny: Rotační vodící trn pružiny s ložiskem typ 3 a este hop up ale nwm jakej :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 kámo to je vražda hrát soft z 170 pružinou si to přetstav třeba vCQB kdyby to někdo dostal do hlavy nebo do prstu.. nevím ale 170 je dle mě zbytečná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 jj...má to bejt zábava a né ublížení na zdraví :D hoši proč si to tak tunit ?? stejně si myslim že nepotřebuješ dostřel 100m :) podle mě bych dal tak 150 max...víc ani ťuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 jj...má to bejt zábava a né ublížení na zdraví :D hoši proč si to tak tunit ?? stejně si myslim že nepotřebuješ dostřel 100m :) podle mě bych dal tak 150 max...víc ani ťuk Koukni se na Big Combat III:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: tam abys nekoho trefil tak potrebujes takovejch 60m dostrel (myslim tim pevnej kdy ti kulička nelítá po větru:cheesygrin:) proto 170 verim ze i mensi je v pohode ale chci ke G36C kupovat kolimator a to je pak nahovno kdyz mas kolimator na 50m a kule ti leti jen na 45m (no 5m neni saz takovej rozdil ale mam rad dlouhy dostrely:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:) Jo a PLS ohodnodte zbran kterou nakonec budu kupovat:cheesygrin: surfoval jsem po netu asi 3h:cheesygrin: než jsem se rozhod pro tuhle tak mi radsi ani nerikejte ze je na hovno :blink: http://airsoft.cz/shop/product_info.php?cPath=176_1_267&products_id=3491 EDIT: Pro tuhle zbran tu pruzinu este hodne zvazim podle toho jakej dostrel bude mit uz po koupi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 jo značka dobrá, i když G36 se mi nelíbí ale vypadá celkem kvalitně.. a má pozitivní hodnocení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 Ještě potřebuju sehnat nějakej dobrej Kolimator takovej do 1600,- a aby byl takovej jako ja nwm jak to řict proste aby to nebyl nejakej Shit:cheesygrin: a aby mel priblizeni neco malo pod optiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.