Black Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Ale má i kovový tělo ;-) hele hele klidek :-) firma D|BOYS dela jako zbrane v tzv. "celokovovem" provedeni tak v "celoplastivem" ( plast mech i telo ) ano verte mi , celoplast se u nas ani neprodava Jde vlastne o to, jakou verzi zbrane mate - kdyz mate BI-3681 tak uz kovove telo mate a je v tom taky i kov. mech. .Ale kdyz naopak mate BI-3181 (videl jsem pouze na US webech ) tak to je celoplast , utesujici na tom je ze se vlezete cca do 2000 CZK a dostanete k tomu opravdu haaafo prislusenstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dygor Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Popravdě všechny chiny který maj kovové tělo maj zároveň i kovovej machabox a dotyčný to myslel nejspíš tak že stejně většina lidí která si koupí chinu tak vyměňuje střeva. No G36 a AUGa neseženeš s kovovým tělem už z toho důvodu že i ostrý verze těchto zbraní maj plast tělo.(teda pokud se nepletu) AUGéčko se jinak neprodává!!!ani nevirábí ....to už by musela bejt domácí úprava na celokov....a to by bylo na hovno kůli váze! (takže máš pravdu!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 AUGéčko se jinak neprodává!!!ani nevirábí ....to už by musela bejt domácí úprava na celokov....a to by bylo na hovno kůli váze! (takže máš pravdu!) Pmatuješ na Linharta jak řekl že Thompson váží 45 Kg :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Myslel jsem že se poseru smíchy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dygor Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Pmatuješ na Linharta jak řekl že Thompson váží 45 Kg :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:Myslel jsem že se poseru smíchy :D Hej no to tak to si už nepomatuju ale věřim že ten idi**** to fakt řekl!! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Tak s timhle tim budu po letních prázkách hrát :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: V zakladu ma 150 pružinu pste mazec vetsi upgrade na snipu seženete už jen 190 :cheesygrin: Optika: Přiblížení: 6-24x50 (největší přiblížení na českým trhu co jsem našel :) ) :cheesygrin: posledni patro nejvišího panelaku v Pardubicích a přečtete si poznavaci značku auta :cheesygrin: Nesmi chybět sekundarka ke snipě:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: (kratka elektrika) A ke snipě Samozřejmě nesmí chybět Hejkal :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: o prazkach bych to měl mít sem natěšenej jak malý dítě:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Tyyyyjoooooo :D hej tak sluný vybavení no :) proti tobě bych nechtěl hrát :D Ale ze sniperkou musíš umět , protože mužeš mít to nej vybavení a pokud seš lama tak nic netrefíš a naopak když seš dobrej a nemusíš mít ani nějaký super vybavení tak si to můžeš taky celkem dávat :) ale když seš dobrej a se super vybavením :D Nebezpečná kombinace !!! :D Ale nwm jestli ta optika neni až moc :D airsoftka nemá zas takovej dostřel nato,abys tu optiku upotřebil a navíc nablízko bych to spíš bral jako nevýhodu no...ale od toho je ta sekundárka žj...softu zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Tyyyyjoooooo :D hej tak sluný vybavení no :) proti tobě bych nechtěl hrát :D Ale ze sniperkou musíš umět , protože mužeš mít to nej vybavení a pokud seš lama tak nic netrefíš a naopak když seš dobrej a nemusíš mít ani nějaký super vybavení tak si to můžeš taky celkem dávat :) ale když seš dobrej a se super vybavením :D Nebezpečná kombinace !!! :D Ale nwm jestli ta optika neni až moc :D airsoftka nemá zas takovej dostřel nato,abys tu optiku upotřebil a navíc nablízko bych to spíš bral jako nevýhodu no...ale od toho je ta sekundárka žj...softu zdar Optika je 6-24x50 takže v pohode si to mužu hodit na bližší že jo hodim to jen 6x50 :D ale prdel na ty optice je že se dá odmontovat jedna čočka takže když bude malej les stači 1 čočku odělat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 tak to je hustýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Zdravím prodávám AS zbraň M15A4 Carbine od Classic Army. Je to celokov, střílí báječně. K ní bych přidal kolimátor ACOG, zásobník + origo krabici. Je jak nová, zásobník na 300 kuliček + přihodím asi 3000 kuliček od Guaredu 0.20. Pokud by byl zájem můžu zaslat foto! Díky předem, pište PM! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 ta elektricka bereta ma i blowback? a kolik stoji? a chci se zeptat jestli s ni mate nekdo zkusenosti s touhle zbranijako sekundarka nebo do CQB by stacila : http://airsoft.cz/shop/product_info.php?cPath=176_1_210&products_id=1884 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Kamoš si koupil za 14 000Kč mp5.Je to teda kalibr.:cheesygrin: A jeste si bude kupovat granatomet za 5 000Kč.Nevím, ale do snipy bych asi nešel.Moc by me to nebavilo furt kempit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Květen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2009 Tak s timhle tim budu po letních prázkách hrát :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:V zakladu ma 150 pružinu pste mazec vetsi upgrade na snipu seženete už jen 190 :cheesygrin: [ Optika: Přiblížení: 6-24x50 (největší přiblížení na českým trhu co jsem našel :) ) :cheesygrin: posledni patro nejvišího panelaku v Pardubicích a přečtete si poznavaci značku auta :cheesygrin: Nesmi chybět sekundarka ke snipě:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: (kratka elektrika) A ke snipě Samozřejmě nesmí chybět Hejkal :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: o prazkach bych to měl mít sem natěšenej jak malý dítě:cheesygrin: Tak ty si dobrej magor,ja bych teda do snipy nesel,campeni me vazne nebavi a pokud budes hrat CQB tak to asi bude dost o hovne jen s tou pistoli :D Ja osobne si myslim ze je lepsi mit utocnou pusku s optikou a nebo hodne dobrym kolimatorem - "ses pak univerzalni " a muzes strilet jak na dalku tak celkem i na blizko,ale tak asi chces vylozene snipit coz ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Tak se mi rozbilo usp od uhc manuál a budu kupovat novej gun :) rozhoduju se mezi temahle gunama : http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1061 http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1063 Poradte kterej je lepší ?? a kdyžtak výhody a nevýhody dííík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Tak se mi rozbilo usp od uhc manuál a budu kupovat novej gun :)rozhoduju se mezi temahle gunama : http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1061 http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1063 Poradte kterej je lepší ?? a kdyžtak výhody a nevýhody dííík :) ja bych asi bral USP - od pohledu mi prijde ze lip padne do ruky,min vazi a ma stejnou ustovku...navic k ni mas tlumak ( ok,tlumic v airsoftu zas tolik asi neznamena :D ) BTW: poradi zase nekdo me : jakej popruh k G36C abych ji moh nosit na krku ? A taky - nevi nekdo jestli se da koupit delsi hlaven a vymenit za ten stupidni flash hider ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Tak se mi rozbilo usp od uhc manuál a budu kupovat novej gun :)rozhoduju se mezi temahle gunama : http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1061 http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1063 Poradte kterej je lepší ?? a kdyžtak výhody a nevýhody dííík :) no já si myslím že je to jedno páč sílu to má stejnou akorát co máš radši jestli delší nebo kratší , a navíc to má skoro stejnou váhu takže to je hlavně a vzhledu já bych si vybral to G18C AEP protože je to kratší a praktičtější. Tlumič je ti u airsoftu skoro na nic jenom třeba u MP5 SD5 (mám ju) je na něco.(je to dvoukomorový tlumič takže to "celkem tlumí"):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the-lyman Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 ja bych asi bral USP - od pohledu mi prijde ze lip padne do ruky,min vazi a ma stejnou ustovku...navic k ni mas tlumak ( ok,tlumic v airsoftu zas tolik asi neznamena :D ) BTW: poradi zase nekdo me : jakej popruh k G36C abych ji moh nosit na krku ? A taky - nevi nekdo jestli se da koupit delsi hlaven a vymenit za ten stupidni flash hider ? :D No na airsoft.cz/shop jich mají hodně, ale speciální na G36 sem jeětě neviděl. Zkus koupit popruh Pro podobnou zbraň. Třeba pro nějakou MP5 ty sou podobný . (délkou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 No já mam pouhej Luger kterej se dá předelat na Brokovnici. Ale sakra presxnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Tak se mi rozbilo usp od uhc manuál a budu kupovat novej gun :)rozhoduju se mezi temahle gunama : http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1061 http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1063 Poradte kterej je lepší ?? a kdyžtak výhody a nevýhody dííík :) ber toho glocka , da se na nej snadneji koupit delsi zasobnik atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 no já si myslím že je to jedno páč sílu to má stejnou akorát co máš radši jestli delší nebo kratší , a navíc to má skoro stejnou váhu takže to je hlavně a vzhledu já bych si vybral to G18C AEP protože je to kratší a praktičtější. Tlumič je ti u airsoftu skoro na nic jenom třeba u MP5 SD5 (mám ju) je na něco.(je to dvoukomorový tlumič takže to "celkem tlumí"):) No nwm nwm ale ty a Enemy se v tom moc asi nevyznate :D tlumic se nekupuje kuli ztlumeni vystrelu u airsoftu :D ale kuli prodlouzeni hlavni :D ptze jak je znamo cim delsi hlaven tim presnejsi rana.......takze tlumic u USP je tam opravdu proto kdyz ss ni dete v lese i na delsi ranu kdy potrebujete presnost:!: EDIT: Enemy k ty G36C rozhodne nekupuj 3point popruh je to vec upe nahovno nemuzes vetsinou moc dobre nastavovat delku popruhu a ten třeti point na popruhu tam akorat vlastne prekazi ja ho mam k M4 a sere me to tak ze ho tam radsi nenosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 ale u pistolky je ten tlumic i s prodlouzenou hlavni hodne neprakticky,, je moc dlouhy na zalozni zbran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nechda Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Ahoj, chci začít s airsoftem, jaká zbraň je podle vás pro začátečníka nejlepší?:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Hele na MP5 granatomet rozhodne nedas:D:D:D:D:D:D::D:D:D.Ty ses pako,ten tvuj kamos te vobalamutil:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Nechda:kolik ses schopnej do ni investovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nechda Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 No, čim menší cena tím lépe, ale zase aby to nebyla úplná srač**.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 ww.airsoftmorava.cz nejlevnejsi guny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.