lalas1 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Zdravíčko Mám problém dneska jsem updatoval firmware ale bohužel mi vypadla baterka, a ted nejde psp zapnout nebo jde ale nic nenaběhne Nevíte někdo co stím Díky moc Lukáš B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Najít flashera na mapě flasherů a nechat si to unbricknout..... http://console-forum.net/showthread.php?t=17627 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Nemyslím si že by to byl hned brick....zkus vytáhnout baterku a zapnou PSP na nabíječce...pokud to nepude jdi za flasherem ;) (Pokud to nepude nezlob se na mě asi 3/4 roku jsem mimo ze světa PSP xD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Jasnej brick.... nech si to unbrickout od někoho ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 jestli mas 3000 tak to dej do zaruky ze ti to prestalo fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lalas1
Zdravíčko
Mám problém dneska jsem updatoval firmware ale bohužel mi vypadla baterka, a ted nejde psp zapnout nebo jde ale nic nenaběhne
Nevíte někdo co stím
Díky moc Lukáš B.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts