J@rda62 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Myslim že ti někdo volal a tam bylo v závorkách co máš zmáčknout na tom piánu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Dík to jsem asi přeskočil:). Projdu to znova :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HugosH Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Tak mam taky zaky jsem ve skole a vysel sem z planetaria a dostal se do mistnosti kde sou dvere na kod kterej zadate na klavesnici ale ja ho nikde nemuzu najit poradite pls?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Vzadu je skříňka. Tu otevři a je tam fotka dvou chlapů a maj dresy. A na nich sou čísla a to je ten kód ;) Doufám, že myslíš tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HugosH Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Jojo bylo to ono diky moc :))) vsechny skrinky sem nekolikrat prochazel ae totoho sem si nevsiml :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 chlapy poradte, jsem v obchoďáku v kadeřnictví a nemůžu přijít na tu hádanku s kohoutkama...na dveřích je panel na kód Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 mám dotaz? je tam nějaká zbraň se kterou můžu zabíjet ty potvůrky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Bohužel zbraň tam neni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 škoda že nebude verze pro ps3 obzvlášt když bude motion controller:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 tak už jsem to dopařil a je to pecka akorád některé věci mi přišly nevysvětlené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 ja to taky dohral a je to shit. bez ohledu na technicke zpracovani je to nuda, prilis snadne puzzle a celkove prilis jednoduche, linearni a ani trochu strasidelne. nechapu proc to ma byt remake jednicky z PSX, kdyz to bylo naprosto jine. meli to nechat tak jak to bylo, jen dat lepsi grafiku a treba vice moznosti. I u SH1 sem se bal vic nez u tohoto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 ja to taky dohral a je to shit. bez ohledu na technicke zpracovani je to nuda, prilis snadne puzzle a celkove prilis jednoduche, linearni a ani trochu strasidelne. nechapu proc to ma byt remake jednicky z PSX, kdyz to bylo naprosto jine. meli to nechat tak jak to bylo, jen dat lepsi grafiku a treba vice moznosti. I u SH1 sem se bal vic nez u tohoto. to je jasný nezbývá než souhlasit ale zase je to inovace, viděno z jinýho úhlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 tak jsem to dohrál a vůbec jsem to nepochopil akorát vim že jsem to dohrál na ten dobrej konec kdo by mi chtěl tenhle díl vysvětlit tak mi pošlete pm.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 ja si myslim ze bychom se o tom meli pobavit tady, protoze urcite nejsi jediny, koho by takove veci zajimaly, vcetne me. abychom nic neprozradili tem, kteri to jeste nehrali a nebo nechteji nic vedet, tak to muzeme psat jako spoilery, takto: tady je to desne tajne a nikdo to nevidi! :) takze pokud mate dotazy, zacnete psat a muzeme diskutovat. podle je me treba hru dohrat vicekrat na ruzna ukonceni, aby to zacalo davat trosku smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 hele jakožto odborník na SH sérii, budu mít možnost tenhle díl zahrát během tohoto týdne na ps2, takže jak si to zahraju a dohraju vše vám vysvětlím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurosaki Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Takže celou hru před těma potvorama budu jen utíkat? Zatím jsem utíkal jedou a teď utíkám podruhý a je to dost chaotický. Je to úprk nikam. Jak jsem se teda na tu hru těšil, tak mě přestává bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 ja sem to vcera dohral podruhe a jedu potreti. ten pribeh me to nuti hrat i kdyz me to vlastne zase tak moc nebavi :) ale hra se meni podle toho jak se meni vas psycholigicky profil - podle odpovedi na otazky, jako cetou jdete atd. takze aspon je tam neco noveho. zkousim ted ufo konec (bez navodu), tak uvidim zda se mi povede. ty faze kde se utika pred potvoroma mi taky prisly zmatene, zvlast kdyz se kamera presunuje kdyz skacete a nebo kdyz se na vas sesypou. to se pak clovek snadno zamota a bezi jinam. ale casem se to naucis a treba ted uz beham po pameti. navic se muzes koukat do mapy, kdyz zmacknes doleva a hned na to X pro zoom, hra se zapauzuje a ty se muzes zorientovat na mape bez starosti o to ze by te dohnali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bennynator Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Jn, to je teda dojeb, že tam není žádný gun.. ale jsem v kanclu a mám před sebou počítač, kde se mi píšou otázky a já neznám odpovědi a nevím co dál ?? :? EDIT: tak dobré, už jsem na to přišel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Zasekl jsem se u skladani predmetu ve skole v mistnosti s tou sochou. Myslim, ze mam sestavit nejake telefoni cislo podle toho obrazku... sestavit jde 5558460, ale to nic nedela, neporadil by mi nekdo. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 sestavit jde 5558460, ale to nic nedela, neporadil by mi nekdo. tady mas napovedu po kouskach, pokud se nechces pripravit o vsechnu zabavu. prozkoumal si to poradne? neda se tam hybat jeste s necim jinym? na prave strane je nejaka zelezna konstrukce, ktera se da otocit. jeji stin vytvori cislo 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 No tak to by me ani ve snu nenapadlo, ze se da hybat i s timhle :-) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Tak mam dalsi zasek u tech zvykacek, vubec nevim jake barvicky po me chteji... v telefonu bylo slyset, ze stim 2x zahrkal, ale to jsem zkousel a nic se nedeje... ps: tak uz jsem na to prisel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Tak dohrano :-)... musim rict, ze pribeh byl moc dobry a konec vyborny, dobra hra, takovych by melo byt vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bennynator Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Já mám taky zásek, jsem v salonu, kde jsou 3 kohotky s vodou, na zdi je panel na kód.. a vůbec nevím kde ten kód vzít a co dělat s kohoutky, poradí někdo?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 taky jsem se tam na chvilku zasekl, divne, zadne cislo, zadna napoveda... neda se na tom kohoutku pootocit jeste necim? treba nastavenim teploty vody nad packou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.