Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Silent Hill: Shattered Memories oficiálně oznámen pro PSP ,PS2 a Wii

benassyGT

Recommended Posts

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ok tu su odpovede na otazky: (skopirovane z gamefaqs)

+-------------+--------+

| PC Password | [VI.5] |

+-------------+--------+

Even if you know the answer, you have to use the forgotten

password tool. Click on the "forgotten password" link. This will

prompt you with three random questions of the following. The answers

are all found somewhere in the office.

**Note: The "-" button is a hotkey for backspace here.

Wasted three years of my life in order major in?

- "Geology"

- Diploma on wall behind computer desk

I said goodbye to bachelorhood, freedom and happiness, where?

- "Hawaii"

- Framed photo on shelf behind the computer desk

The greatest baseball team, without question?

- "Shiners"

- Hat on chair in front of desk

My only true (four-legged) friend?

- "Nicky"

- Collar hanging on the coat-hanger across from the computer

My star sign even though I don't believe any of that?

- "Scorpio"

- Astrology poster behind secretary's desk

- Birthday posted on calendar near secretary's desk

The king of sports, a man's game of squash?

- "Racquetball"

- Trophy mounted on wall

My bitch of an ex-wife's name?

- "Valerie"

- Call number from post-it on secretary's computer (555-9433)

What is the name of my wayward, waste-of-space son?

- "Otto"

- Signed drawing on floor near computer desk

Probably the best Shakespeare comedy?

- "Twelfth Night"

- Book found in bookcase in corner of office, across from computer

After you answer the questions, the password will be set to "sunday45"

which you can now use to unlock the computer.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi potřebuju pomoct, sme teď u těch žvýkaček a nevim jak dál, v jakým pořadí je vyndat?Můžete mi poradit?

ked sa vratis do miestnosti s velkym vtakom uvidis ze jeho zobak sa sklada zo styroch farieb : fialova, ruzova, cervena a zlta.

vyber tieto styri farby v hocijakom poradi z masiny a otvoria sa ti dvere

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
hmmm tak dnes jsem odzkoušel trošku....a zatím největší zklamání ze série SH :( určitě to dohraju ať vím co a jak ...... a uvidíme jestli mě to chytne nebo zklame ještě víc

No abych řek pravdu, mě to celkem chytlo a bavilo mě to :) ale říkal jsi že nám to tu vysvětlíš, protože ten konec jsem tak úplně nepochopil :) jinak se mi ale líbil ten šílený příběh ( aspoň to co jsem chápal:) ) a do těch zdrhaček se dá fakt dobře zažrat :psp:

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

A co na tom konci nechapes? Ten je myslim uplne jasny. Ja sem to dohral 3x na PSP a 1x na PS2, pak uz me to nebavilo :)

Ale ta hra neni tak spatna, jak jsem si pri prvnim hrani myslel.

Nejvetsi prekvapenim pro toho kdo to hraje poprve je fakt, kdyz zjisti ze clovek na terapii je Cheryl a ne Harry, jak si myslel. Ono je to tak udelane aby to vypadalo jako ze tam sedi Harry a vypravi co se stalo. No a ten konec je vcelku jasny, myslim ze to tam Dr. Kaufman (ten psycholog) vysvetluje dost srozumitelne - Harry umrel pred 10-ti lety a od te doby zije pouze v predstavach Cheryl, ktera si to ruzne prikreslovala a vysnila si ho takoveho, jako ve skutecnosti nebyl. Ucelem terapie je oprostit se od techto predstav a konecne na nej zapomenout. Kdyz na konci Harry vstoupi do dveri, vidi ho jen Cheryl (coz dokazuje ze je to jen jeji predstava). Ta nasledujici scena se lehce lisi podle konce, ale vysledkem je to, ze Harry zamrzne - tedy Cheryl na nej konecne zapomene.

Pak je jeste "ukonceni videokazetou", to se taky lisi podle konce a zalezi na tom jak si hral a jake veci si udelal/neudelal, jakou cestu si zvolil a jak si odpovidal na otazky. Vsechny mista, otazky atd. ve hre maji nejake atributy, ktere se scitaji k tvym vlastnostem. Napriklad tva vlastnost "sexualita" se meni podle toho jak odpovis na otazku, jestli si nekdy podvedl sveho partnera/partnerku, nebo podle toho kdyz navstivis ten nocni klub (tesne pred skolou) a podobne.

To se na konci secte a z toho vznikne ukonceni. Tedy kdyz treba budes navysovat tu sexualitu, tak na konci je scena z videokazety, jak si Harry uziva spolecnost Michelle a Lisy.

A tak ruzne.

Pri titulkach pak jede tvuj psychologicky profil, podle tech atributu, ktere si behem hrani nasbiral.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

rika ti to cislo v tom radiu je to 555 881 a cislo pisnicky ze seznamu hitparady na zdi

jmeno pisnicky by jsi mel slyset v ty hlasovy zprave co ti prisla ja sem taky jeste neprisel na to ktera to je tak to odzkousim postupne a kdystak ti to sem hodim

/EDIT cislo je 555 881 4

Odkaz ke komentáři

Shrnul bych to jednoduše. Je to parádní hra, ale nechápu, že se jmenuje Silent Hill. Protože až na jména postav se snad ničeho podobného jako v předchozích dílech nedočkáte. Na to, že to měl být remake SH1, mě to sklamalo. Ale jako samostná hra, je to opravdu paráda :)

Odkaz ke komentáři

• 5 months later...
  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu