T-o-mmy Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Tohle téma jsem tady jště nenašel a taky bych se cás chtěl zeptat,jestli jste někdy zkoušeli PC tuning. Rád bych se totiž pustil do svého vlastního PC tuningu. Našel jsem si pár věciček které bych tam chtěl dát: (není rekama) http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008K0000009EX světelná trubice http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008K0000004R5 větráček http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008K000000JC2 osvětlení Taky jsem studoval tuto skvělou stránku o PC tuningu http://www.tuningpc.cz/ Budu rád za vaše rady,tipy a názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Já jsem tuningoval své PC,ale musím upozornit,že je to velmi nákladné jak finančně tak časově.......(pokud nechceš mít jen základ) A spíše než do vzhledové stránky PC,tak doporučuji investovat do např. nové grafiky atd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 o něco sme se snažil,ale nic moc..... ale dyž chceš zamachrovat opřed kamosema,tak dobry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Ne nechci machrovat, jenom že se mi to celkem dost líbí a dělali jste tuning na notebooku? (ale asi to nejde ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Jde,ale to je 2x tak drahé....... Jdou koupit(popřípadě udělat diody atd) Polepy a mohl bych neustále pokračovat,ale jak jsem psal v prvním postě,tak comp už tuning má,ale do notebooku si radši koupim novou grafiku nebo procesor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 do notebooku si asi těžko koupíš novou grafiku...když nejde vyměnit....teda jde, ale tak v jednom ze 100 notebooků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Myslím si že Negto myslel že si místo tuningu PC nebo NTB koupí novou grafiku do PC.....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Do notebooku,u mojeho to zrovna jde xD Njn,asi jsem se dobře trefil 1 ze 100.............. Ale radši bych kupoval do PC tu grafiku,tam je levnější xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Mám Všechny tři možnosti, ale víc se mi líbí tuning výkonnosti než tohle :D. btw: některé ty pc jsou přehnané.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 za ty prachy co dáš do vodního chlazení ,ventilatoru , sviticich trubek , didody na vetrak , prosklenou case si koupíš namakanou grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Trochu jsme odbbočili od témata,ale budiž: K čemu ti je namakaná grafika tak ta 8-10 tisíc když máš slabej PC kterej ti utáhne grafiku tak za 4-5 tisíc? Míchal by jsi červené a bílé víno dohromady a to by nedělalo dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 tuning pc je podle mně o vzhledu a nezáleží zas tolik na tom co máš vevnitř.... ne každej potřebuje grafiku za 10K ale jde o to si s tim pohrát a mít ten pocit že si člověk udělal něco originálního;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chytil123 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Ja tebou bych si koupil jen ty trubice...ja mam v PC 2 modry trubky a musim to vypinat na noc pac to sviti jak svina...kdyby jsi mel i vetrak tak nevim...ten sviti vic ven z bedny nez trubky...ale je to na tobe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 nechapu lidi co si koupí ventilatory,trubice, a myslí si že tuní PC ¨tuning je např. to co dělá Stobi Ale nic proti tobě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 On ten tuning je taky otazka vkusu.. Ja mam treba rad decentni cerne krabice,neco jako ps2 fat nebo ps3. Pruhledne duhove svitici kejsy mi prijdou jako brutalni kyc. Nacpes do toho navic dost penez,a pokud to pravidelne neupgradujes,tak na co je ti za 2 roky tahle svitici "parada",kdyz to neutahne nove hry.. Podle me tuning je nevkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 nechapu lidi co si koupí ventilatory,trubice, a myslí si že tuní PC ¨tuning je např. to co dělá StobiAle nic proti tobě ;) Já si to nemyslím viděl jsem opravdu nadupanej PC , ale každý musí něják začít.. leze to sice do peněz,ale moje mašinka si ten vzhled zaslouží.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Trochu jsme odbbočili od témata,ale budiž: K čemu ti je namakaná grafika tak ta 8-10 tisíc když máš slabej PC kterej ti utáhne grafiku tak za 4-5 tisíc? Míchal by jsi červené a bílé víno dohromady a to by nedělalo dobře... No právě..... Jestli to bereš na sebe,tak na co ti je nádhernej comp,když si na něm skoro nic nezahraješ,fakt si radši kup nějaké komponenty.... A jestli máš ten slabej comp,tak u compu se dá vše zmněnit,to není jak u notebooku.kup nový procesor,základní desku,paměť,grafiku atd..... Neříkám,že vše najednou,třeba postupně nějak xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Na PC hry už moc nehraju jen CS:S a to mi můj PC utáhne hry hraju už jenom na PSP takže můj PC ohledně výkonu mi vyhovuje... proto si chci zlepšit vzhled.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furikleys Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Podle mě je dobré si komp pořádně "osvítit" ale musíš byt ve střehu jakmile vyjde nová grafarna abys to vyrovan, vykon s krásou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 no tobe ted staci hrat CSS .. ale pak budeš u kámoše a : jé jak se to menuje to si musim sehnat ... doma budes nadavat ze ti na to PC nestaci Tuning vzhledu kompu mi příde dobrej možná pro lidi co maj u PC pořádnej výkon a nevěděj co by . Prostě tuning pc je podle mě něco jinyho než tuning auta kde ti jde o praktičnost a kde to deně vidí aspon 100 lidí EDIT : myslim že tvoje mašinka bude rači když jí zařídíš pořádný chlazení - můžeš si sehnat vodní to si pak zatuníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Hlavne si dej pozor, aby ti to doma nevypadalo jak na pouti :lol: Tuning muze byt za jistych okolnosti pekny, toho se ale vetsinou nedocili tim, udelat z PC co nejvetsi zdroj svetla, ale zrucnosti pri vyrobe case. Toto je treba tuning: Libi se mi jeste takovy i funkcni tuning. Koupit si displej, zapojit ho do LPT/COM portu a udelat si programek, kterej na nej bude vypisovat nejake info :-) Nebo je pekne z PC udelat media centrum (tzn. aby byl velikostne jako konzole - PS2 atp.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 loco: mám xbox360 takze stejne mi je to i tak jedno... anonymouse: jj pekné taky se mi to velmi líbí... Zrovna sháním gravírku, pár věcí už jsem koupil EDIT: loco ja vim.. moje chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 sadet : ty si zminil ale jenom PSPcko - Xko si nezminil = jina vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Mně se líbí tento Ten od anonymouse ani ne....... PS:Ty máš xko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.