Wind Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2009 jak rikam,ale pozor neni to vubec lehke kdyz zadate na google star wars jedi academy crack tak mam projety prvni 3 stranky ani jeden z nich mi nesel mam verzi 1.00 nejlepe sem dejte vase cracky co pouzivate vy nebo alespon navod jak to cracknout kdyz stahnu nejakejch 5 souboru ktery nic nenahradi. a nebo navod jak vytvorit crack mam CD diky kteremu se to da hrat bez cracku ale mam notebook bez mechaniky mam externi takze potrebuju crack :D dekuji... Citovat
xDante1986 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2009 www.gamecopyworld.com je jich tam mrtě pro x verzí a updatů Citovat
Wind Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Duben 8, 2009 já vim tam jsem taky byl ale tam je tec 5 souboru jenom vedet kam dat v read me pisou prd...:( Citovat
Revan_ Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2009 Zkus stáhnout tenhle "Jedi Academy v1.0 SP/MP [ALL] No-CD/Fixed EXE #2" je třetí zespod..rozbal, pak obsah složky GameData překopíruj do složky GameData v nainstalované hře a souborem JediAcademy nahraď původní JediAcademy (: snad to pojede Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.