Wind Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 jak rikam,ale pozor neni to vubec lehke kdyz zadate na google star wars jedi academy crack tak mam projety prvni 3 stranky ani jeden z nich mi nesel mam verzi 1.00 nejlepe sem dejte vase cracky co pouzivate vy nebo alespon navod jak to cracknout kdyz stahnu nejakejch 5 souboru ktery nic nenahradi. a nebo navod jak vytvorit crack mam CD diky kteremu se to da hrat bez cracku ale mam notebook bez mechaniky mam externi takze potrebuju crack :D dekuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 www.gamecopyworld.com je jich tam mrtě pro x verzí a updatů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 já vim tam jsem taky byl ale tam je tec 5 souboru jenom vedet kam dat v read me pisou prd...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revan_ Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 Zkus stáhnout tenhle "Jedi Academy v1.0 SP/MP [ALL] No-CD/Fixed EXE #2" je třetí zespod..rozbal, pak obsah složky GameData překopíruj do složky GameData v nainstalované hře a souborem JediAcademy nahraď původní JediAcademy (: snad to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.