hurtík Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Mám asi hodně blbou otázku ale mám tedka nds doma den bez cz manuálu, vyguglil jsem jenom anglický takže bych potřeboval poradit kde je ukazaný stav baterky? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 máš to na hornim displayi v pravo nahore takova mala baterčička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hurtík Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 máš to na hornim displayi v pravo nahore takova mala baterčička aha ale když tam mam v NDS vloženou TT DS a v tom Micro Sd tak mi rovnou najede ta karta a vubec se mi to hlavní menu nezobrazí :-( jestě jedna věc nepřišel jsem na to ,když hraji nějakou hru z karty a chcu ji vypnout a zahrát jinou tak musím tu hru vždycky ukončit POWEREm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 bud powerem, nebo vetsina flash karet vcetne DSTT podporuje SOFT RESET - kombinaci urcitych klaves provedes restart do OS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 aha ale když tam mam v NDS vloženou TT DS a v tom Micro Sd tak mi rovnou najede ta karta a vubec se mi to hlavní menu nezobrazí :-(jestě jedna věc nepřišel jsem na to ,když hraji nějakou hru z karty a chcu ji vypnout a zahrát jinou tak musím tu hru vždycky ukončit POWEREm? ds uz nemam tak si nejsem jistej skus dsko zapnout bez karty a v options si to nastav mela by to bejt takova malinka ikonka v dolni casti dotikače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hurtík Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 ds uz nemam tak si nejsem jistej skus dsko zapnout bez karty a v options si to nastavmela by to bejt takova malinka ikonka v dolni casti dotikače no nastavil jsem si to na Manuální spoustení to je ze se mi má prvně spustit hl menu ale když mam uvnitr tu kartu tak mi stejne najede karta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 na DSTT stačí zmáčknout A+B+X+Y+L+R najednou a jseš v menu DSTT a stav baterky lze pozorovat tak že když je skoro vybitý tak se ti změní zelená ledka na červenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hurtík Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 no tak tu věc proč mi nenajíždí menu nebudu řešit stejně ho krom te baterky nijak nevyužiju, když dám na te kartě SysOption tak tam je položka Default reset -on,-off když jsem dal on tak se mi u her zmenila ikonka ale nijak jinak se to neprojevilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 jak sem psal výš musíš zmáčknou všechny tlačítka naraz a pak seš v dstt menu a ta baterka se dá zjistit jen podle těch ledek co jsou na tom kloubu NDSka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 a tys to nastavoval v options v dstt nebo v os dska ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hurtík Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 a tys to nastavoval v options v dstt nebo v os dska ? tohle SysOption tak tam je položka Default reset -on,-off když jsem dal on tak se mi u her zmenila ikonka ale nijak jinak se to neprojevilo __________________ jsem nastavoval jak mi najela ta karta tak tam nahore je SysOption Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 aha tak tu kartu celou vyndej a ds zapni bez ni . pak tam mas to menu kde budes mit pictochat a ruzny blbustky a dole uprostred dotikace mas takovou malou ikonku na tu kliknes a nastavis si to pak by to melo fachat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hurtík
Mám asi hodně blbou otázku ale mám tedka nds doma den bez cz manuálu, vyguglil jsem jenom anglický takže bych potřeboval poradit kde je ukazaný stav baterky? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.