kartoon Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 zdravim potreboval bych poradit jestli nema nekdo zkusenosti s nejakou expresni balikovou sluzbou abych poslal zbozi a dorazilo treba jeste ten den. treba ppl nebo dhl nebo i ceska posta. diky za kazdou radu ;) edit: protoze to zabira tak za kazdou radu co bude za neco stat dam thx kdyztak i credits :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Co jsem slyšel já, tak musím dovézt balíček na nějakou nejbližší centrálu a tam už jsi vybereš službu atd. Více najdeš třeba na http://www.ppl.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 česká pošta to myslím podporuje...ale zacálueš nějaký 2 kila :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 davam oboum thx za snahu :D jinak pokud to bude kolem 200 tak je to furt v pohode :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 ceska posta - to raci neriskuj.. ppl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 j diky :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 ceska posta - to raci neriskuj.. ppl mas s tim nejaky zkusenosti ?? taky bych byl spis proto ale z te jejich stranky sem spis jelen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 jednou jsem potreboval neco poslat prez PPL a odpovedeli mi tak ze mi rekli ze musim mit podepsanou smlouvu o tom a az pak to teda poslou... Takze jsem se na ne mohl ledatak vy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 jj česká pošta má problém s obchodním balíkem a ted si představ co by udělala za den :D česká pošta nic takového nedělá.. z osobní zkušenosti doporučuji PPL,DHL stačí zavolat oni si pro balík přijedou (aspon u PPL to tak chodilo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 PPL - Zkušenost mám, dodali to do 24 hodin... Prostě pohoda, ale připlatíš si myslím nějakejch 5o,- navíc než u pošty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 můžu se zeptat co budeš tak dulezityho posilat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 ale chtel sem poslat xko a nechcu aby to litalo tyden po republice ;) jinak asi to ppl ale do 24 hodin to mi to asi nedovezou v sobotu ze :( a sme tam kde sme byly vikend to bude lezet nebo jezdit buhvi kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 ale chtel sem poslat xko a nechcu aby to litalo tyden po republice ;)jinak asi to ppl ale do 24 hodin to mi to asi nedovezou v sobotu ze :( a sme tam kde sme byly vikend to bude lezet nebo jezdit buhvi kde Ne, myslím že i o víkendu to dovážejí.. Já co vidím o víkendu v Praze taky jezdí dost jejich aut..:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Duben 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 jn dival sem se na jejich stranky a po praze to rozvezou jeste ten den ale jinak do 10:00 na druhej pracovni den coz by me zajimalo jestli to prijde jako v sobotu nebo az v pondeli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Hlavně to neposílej přes DPD nebo to tomu, komu to chceš poslat přijde tak za rok. Je to opravdu otřesná firma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 Vcera me prisel balik pres PPL ,vse bez problemu (zatrhl sem vecerni dodavku) a prijeli v 5 hodin vecer :) ..pohoda ,nemas se ceho bát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Duben 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 no takze i pres vsechny rady sem to nakonec poslal ceskou postou :D pres expresni dodavku zaplatil sem 171kc ( pro zajimovost resil sem to tady myslim na chatboxu, xbox kompletni baleni PRO verze + 3 hry vazil 6.8 kg). poslal sem to v patek 15:00 a prislo to dnes v sobotu v 10:00 vse v poradku ;) takze kdyby nekdo mel zajem tak to muzu taky doporucit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Super.Nevím PPL pohoda spokojenost ještě sem si s tím chlápkem pokecal o PSP:cheesygrin:.Přijel nějak asi v 5-6.Jinak Česká pošta mě dost štve.Asi na ni napíší stížnost. Za 1.Mě posílali balík 7dní. 2.Kámoš posílal do Prahy a došlo to za 15dní 3.Kámošovi ztratili vidlicu na kolo. 4.Už čekám 7 den až mi dovezou Ipod z Brna.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingooo Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 ppl je prej vpohode ale ja posilam pres postu a kdyz sem posilal ps2 tak sem zacaloval nakych 108 kč a doslo to tomu clovekovi druhej den rano takze vpohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.