Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Expresni dodavka

kartoon

Recommended Posts

zdravim potreboval bych poradit jestli nema nekdo zkusenosti s nejakou expresni balikovou sluzbou abych poslal zbozi a dorazilo treba jeste ten den. treba ppl nebo dhl nebo i ceska posta.

diky za kazdou radu ;)

edit: protoze to zabira tak za kazdou radu co bude za neco stat dam thx kdyztak i credits :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale chtel sem poslat xko a nechcu aby to litalo tyden po republice ;)

jinak asi to ppl ale do 24 hodin to mi to asi nedovezou v sobotu ze :( a sme tam kde sme byly vikend to bude lezet nebo jezdit buhvi kde

Ne, myslím že i o víkendu to dovážejí.. Já co vidím o víkendu v Praze taky jezdí dost jejich aut..:?

Odkaz ke komentáři

no takze i pres vsechny rady sem to nakonec poslal ceskou postou :D pres expresni dodavku zaplatil sem 171kc ( pro zajimovost resil sem to tady myslim na chatboxu, xbox kompletni baleni PRO verze + 3 hry vazil 6.8 kg). poslal sem to v patek 15:00 a prislo to dnes v sobotu v 10:00 vse v poradku ;) takze kdyby nekdo mel zajem tak to muzu taky doporucit ;)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Super.Nevím PPL pohoda spokojenost ještě sem si s tím chlápkem pokecal o PSP:cheesygrin:.Přijel nějak asi v 5-6.Jinak Česká pošta mě dost štve.Asi na ni napíší stížnost.

Za 1.Mě posílali balík 7dní.

2.Kámoš posílal do Prahy a došlo to za 15dní

3.Kámošovi ztratili vidlicu na kolo.

4.Už čekám 7 den až mi dovezou Ipod z Brna.:?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu