Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hledám herce pro amatérský letní film

white

Recommended Posts

Zdravím.

Možná někdo víte, že natačím videa pro český videoportál stream.cz nějáké videoblogy, popřípadně dokumenty nebo jen nějáké review.

Pro srpen 09 jsem měl dohoduto (ehm...) s Českou Bombou natočení celovečerního filmu v horrorovém stylu, jenže se jim do toho moc nechce.

Tudíž... Hledám 2 - 4 kluky v rozmezí 15 až 18 let na spolupráci v připravovaném filmu z okolí Liberce! Pokud budete chít dojíždět, je to na vás... Je akorát čas něco začít připravovat, tak prosím pokud máte zájem napište sem a já se vám určitě ozvu.

Co požaduji...

> dostupnost o prázdninách

> nebrat tento projekt jako bokovku! pokud se do toho pustíte tak se vším všudy... je trochu blbé kdyby jsme museli kvůli někomu čekat týden na natáčení

> dobré vyjadřování

> slušné chování

Co nabízím...

> film není nikomu financován!

> kvalitní nápady

> slušné zacházení při požadavcích k natáčení

> profesionální zpracování

HLEDÁM I KAMERAMANY! Čím více kamer, tím o to budu radši!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moch bych bejt strihac. sem na famu s timdle oborem

To je výborná škola, tudíž pokud budeš mít zájem, můžeš být v kolektivu. Nejsem z té skupiny lidí co něco slíběj a pak dávají ruce pryč. Natáčení je pro mě tolik moc pro to abych věděl že co se jednou začne nenchává se ležet ladem. Díky ti! Prozatím.

Odkaz ke komentáři

To je výborná škola, tudíž pokud budeš mít zájem, můžeš být v kolektivu. Nejsem z té skupiny lidí co něco slíběj a pak dávají ruce pryč. Natáčení je pro mě tolik moc pro to abych věděl že co se jednou začne nenchává se ležet ladem. Díky ti! Prozatím.

no ale nerikam ze to bude na 100% uvidim o prazdninach

Odkaz ke komentáři

1. Česká bomba je banda kreténů, která si myslí, že ovládla již "shnilý" stream.

Stream je hnus bez úrovně a kdybych natočil nějaký film, tak bych ho tam určitě nepostnul, jen by mě to snížilo prestiž.

Když už nějaký český portál pro filmy, tak jedině http://www.amaterskefilmy.cz/ ,

ikdyž ten stojí taky dost za hovno. Vlastnit moji vysněnou a plánovanou kameru

canon hg10, tak by jste viděli teprv pekla.

2. Pokud nevlastníš nějakou lepší kameru, tak se na to vyser. Když už natáčet film, tak pořádně -> green, nebo blue screen, particle effects, 3D objekty, matte painting atd.

Hlavně pár týdnů práce na scénáři, dobrý výběr herců atd.

3. Rád bych si pročetl ty tvoje kvalitní nápady :D Ono film o 4 hercích + nějací další už zní docela pochybně.

killer15688: famu, damu atd. neznamená nic. Člověk bez patřičného vzdělání může být ve filmařském oboru klidně i genius -> a to se tomu "jenom" věnoval ve svém volném čase. Ono střih není žádné umění a už vůbec ne v amatérském filmu. Umění je Matte painting a vše co k tomu patří.

white: jsem rád, že to s natáčením takhle bereš, taky jsem "zarputilý" fanoušek. Pokud budu mít kameru canon hg10, tak první film půjde ihned do našeho městského kina.

Ač jsem dost ožralý, myslím si, že jsem se vyjádřil v celku slušně. Amatérské filmy jsou o dost lepší, než filmy komerční (teda až na ty hodně dražší jako Terminator Salvation, to doma opravdu nenatočím :D ) a to hlavně v případě, kdy si na nich autor dá dost záležet. Ono vymyslet něco extra originálního - to ještě někdy jde, ale donutit kamarády, aby to zahráli podle vašich představ je věc druhá.

Nejdůležitější na celém filmu je hlavně zvuk! Film bez kvalitního zvuku, hlavně horror, je jasný humus, jinak se to nazvat nedá a určitě bude mít malou sledovanost.

I přes všechny námitky a naivní představy ti přeji hodně štěstí a možná se jednou setkáme v tom hollywoodu :D já už nějaké ty kontakty mám. :)

Odkaz ke komentáři

no tak ja jsem z Turnova, ale o prazdninach pojedu na nakej ozdravnej pobyt na cc 6tydnu a nevim presne kdy
v pohode..sme radi ze jedes na ozdravnej pobyt z duchodcema ale on se ptal jestli chce nekdo natocit film..ne balit babky ve virivce..ale ja to chapu..
Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu