Kapr Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 cau mam ted steam a na nem hry...kdyz jsem to zapinal mel jsem v hrach nejaky valveapptest nebo co bylo toho tam spoustu...kdyz sem to smazal tak uz mi nejde zadna hra a pise to neco s engine error:(nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 nemas tam treba nastavenou cestinu? ta dela docela haluze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 nemas tam treba nastavenou cestinu? ta dela docela haluze :) Ano to jsem měl nedávno podobný problém. Doporučoval bych vypnout češtinu v nastavení a přepnout zpět na angličtinu. Pak by to už mělo jet bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Ano to jsem měl nedávno podobný problém.Doporučoval bych vypnout češtinu v nastavení a přepnout zpět na angličtinu. Pak by to už mělo jet bez problému. hele vyresil sem to nakonec tim ze sem dal obnoveni..pak to delalo zase...a mate zatim pravdu..nechal sem tam AJ a zatim v pohode:)tak to tak necham:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.