Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Infrastructure-střílečky

Bunny1468622758

Recommended Posts

Čus lidi, chtěl bych si koupit ňákou dobrou střílečku(spíš válečnou)která fachá přes infrastructure mod... Moc her neznám a proto se ptám vás, aby ste mi poradili která je podle vás nejlepší... Také aby byla tak trochu reálná, ne jako medal of honor heroes kde se nedá zabít pár ranama,ale celym zásobníkem...:roll::cheesygrin: Předem dík za odpověd..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podívej na infrastucture hry;) Vim, že ty si chceš kopit a né hrát, ale můžeš podle toho vybrat....

http://console-forum.net/showthread.php?t=49698

Dík, ale takle se můžu koukat jen na obrázky a já bych chtěl vidět názory lidí..:) Jinak na to téma už sem se díval..

Odkaz ke komentáři

Ja ti doporucuju Miami Vice ;) sice to neni jak ty rikas, valecna strilecka, ale jede pres infrastructure, je realna (strelis do nohy, kulha, do hlavy je hned dead). Osobne jsem to nehral, ale kamarad to paril a ja jsem jen slintal. Ma o taky good grafiku.. Jediny minus je, ze zamerujes analogem :(

Odkaz ke komentáři

Ja ti doporucuju Miami Vice ;) sice to neni jak ty rikas, valecna strilecka, ale jede pres infrastructure, je realna (strelis do nohy, kulha, do hlavy je hned dead). Osobne jsem to nehral, ale kamarad to paril a ja jsem jen slintal. Ma o taky good grafiku.. Jediny minus je, ze zamerujes analogem :(

tak tedy dík za tip a nechápu co ti vadí na zaměřování analogem..:)to je to nejlepší co může bejt..:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

blbost! Miami Vice nema infrastructure na 100%!

a k teme, poradim ti najnovsi resistance retribution, je to good hra cez infrastructure, takisto odporucam killzone liberation..

Odkaz ke komentáři

Call od Duty infrastructure MP nema, jen adhoc.

Fakt?:cheesygrin: Koukal jsem na stránku,kde si to chci kupovat a tam je napsaný že se to taky hraje přes Wi-fi což je infrastructure ne?:roll: Rozhodně díky za upozornění, protože kdybych si to koupil a zjistil, že to nemá infrastructure mod, tak mě asi klepne pepka...:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Já mám Medal of Honor Heroes 2 a to je po netu pro mně nej hra !! Až 32 hráču peřs infrastrukturu a pres AD Hoc až 8 je to fakt dobré doporučuju.

dík za radu,ale můžu se zeptat jak je to v Medal of Honor Heroes 2 s reálností? Jestli je to stejný jako v Medal of Honor Heroes(1) tak to neberu, protože tam, jak sem psal víš je ta reálnost strašná...:roll::)

Odkaz ke komentáři

dík za radu,ale můžu se zeptat jak je to v Medal of Honor Heroes 2 s reálností? Jestli je to stejný jako v Medal of Honor Heroes(1) tak to neberu, protože tam, jak sem psal víš je ta reálnost strašná...:roll::)

by mně zajímalo, jak si představuješ reálnost u her na PSP. pokud reálnost tak jedině na ps3 nebo xbox360

Odkaz ke komentáři

by mně zajímalo, jak si představuješ reálnost u her na PSP. pokud reálnost tak jedině na ps3 nebo xbox360

Já myslim reálnost jako na životy, protože v Moh Heroes(1) se mi zdá, že je tam strašně životů co se týče infrastructure...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu