Bunny1468622758 Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Čus lidi, chtěl bych si koupit ňákou dobrou střílečku(spíš válečnou)která fachá přes infrastructure mod... Moc her neznám a proto se ptám vás, aby ste mi poradili která je podle vás nejlepší... Také aby byla tak trochu reálná, ne jako medal of honor heroes kde se nedá zabít pár ranama,ale celym zásobníkem...:roll::cheesygrin: Předem dík za odpověd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Podívej na infrastucture hry;) Vim, že ty si chceš kopit a né hrát, ale můžeš podle toho vybrat.... http://console-forum.net/showthread.php?t=49698 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 asi call of duty roads to victory by melo jit pres infrastructure a brothers in arms: d-day syphon filter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Podívej na infrastucture hry;) Vim, že ty si chceš kopit a né hrát, ale můžeš podle toho vybrat....http://console-forum.net/showthread.php?t=49698 Dík, ale takle se můžu koukat jen na obrázky a já bych chtěl vidět názory lidí..:) Jinak na to téma už sem se díval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Dík, ale takle se můžu koukat jen na obrázky a já bych chtěl vidět názory lidí..:) Jinak na to téma už sem se díval.. Podívej na youtube;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Podívej na youtube;) jj you tube je plný videjí:) a tohle tam taky najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Ja ti doporucuju Miami Vice ;) sice to neni jak ty rikas, valecna strilecka, ale jede pres infrastructure, je realna (strelis do nohy, kulha, do hlavy je hned dead). Osobne jsem to nehral, ale kamarad to paril a ja jsem jen slintal. Ma o taky good grafiku.. Jediny minus je, ze zamerujes analogem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Ja ti doporucuju Miami Vice ;) sice to neni jak ty rikas, valecna strilecka, ale jede pres infrastructure, je realna (strelis do nohy, kulha, do hlavy je hned dead). Osobne jsem to nehral, ale kamarad to paril a ja jsem jen slintal. Ma o taky good grafiku.. Jediny minus je, ze zamerujes analogem :( tak tedy dík za tip a nechápu co ti vadí na zaměřování analogem..:)to je to nejlepší co může bejt..:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Ja ti doporucuju Miami Vice ;) sice to neni jak ty rikas, valecna strilecka, ale jede pres infrastructure, je realna (strelis do nohy, kulha, do hlavy je hned dead). Osobne jsem to nehral, ale kamarad to paril a ja jsem jen slintal. Ma o taky good grafiku.. Jediny minus je, ze zamerujes analogem :( blbost! Miami Vice nema infrastructure na 100%! a k teme, poradim ti najnovsi resistance retribution, je to good hra cez infrastructure, takisto odporucam killzone liberation.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Socom Firebravo 2... super valečný prostředí, komunikace pomocí mikrofonu, zaměřování a pohyb analogem, spousta zbraní, upravování vzhledu postavy, tvoření klanů atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Socom Firebravo 2... super valečný prostředí, komunikace pomocí mikrofonu, zaměřování a pohyb analogem, spousta zbraní, upravování vzhledu postavy, tvoření klanů atd. Jsem zvědavej teď to stahuju a ty to hraješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Jsem zvědavej teď to stahuju a ty to hraješ? jo hraju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 jo hraju :) Super tak to se ti kdyžtak ozvu a mohli by jsme dát8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 syphon filter to hraju ja uplne nej games po netu cojsem zatim hral zadnej cheater, furt je s kym hrat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 takže díky všem a myslim,že si koupim Call of duty... Jak jsem koukal na youtube jak ste mi radili,tak to vypadá nejlíp a doufám,že to bude mít i dobrej infrastructure mod..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 takže díky všem a myslim,že si koupim Call of duty... Jak jsem koukal na youtube jak ste mi radili,tak to vypadá nejlíp a doufám,že to bude mít i dobrej infrastructure mod..:) Call od Duty infrastructure MP nema, jen adhoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 Call od Duty infrastructure MP nema, jen adhoc. Fakt?:cheesygrin: Koukal jsem na stránku,kde si to chci kupovat a tam je napsaný že se to taky hraje přes Wi-fi což je infrastructure ne?:roll: Rozhodně díky za upozornění, protože kdybych si to koupil a zjistil, že to nemá infrastructure mod, tak mě asi klepne pepka...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 přes wifi je i ad-hoc...což je že od toho s kym paříš musíš bejt max pár metrů...já hraju po netu killzone liberation...to je nice a infrastructure mod to má hustej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 a jde Brothers in arms přes infrastructure? A neví někdo jak je to stou reálnosti v Brothers in arms?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nokiaman Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 Medal of Honor Heroes má infrastructure až s 32 lidmi jsem četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Já mám Medal of Honor Heroes 2 a to je po netu pro mně nej hra !! Až 32 hráču peřs infrastrukturu a pres AD Hoc až 8 je to fakt dobré doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Zkus Resistance Retribution. Grafika celkem pekna, dobrej story mod a online se hraje dost. Akorat muze hrat najednou jenom 8 hracu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Já mám Medal of Honor Heroes 2 a to je po netu pro mně nej hra !! Až 32 hráču peřs infrastrukturu a pres AD Hoc až 8 je to fakt dobré doporučuju. dík za radu,ale můžu se zeptat jak je to v Medal of Honor Heroes 2 s reálností? Jestli je to stejný jako v Medal of Honor Heroes(1) tak to neberu, protože tam, jak sem psal víš je ta reálnost strašná...:roll::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 dík za radu,ale můžu se zeptat jak je to v Medal of Honor Heroes 2 s reálností? Jestli je to stejný jako v Medal of Honor Heroes(1) tak to neberu, protože tam, jak sem psal víš je ta reálnost strašná...:roll::) by mně zajímalo, jak si představuješ reálnost u her na PSP. pokud reálnost tak jedině na ps3 nebo xbox360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 by mně zajímalo, jak si představuješ reálnost u her na PSP. pokud reálnost tak jedině na ps3 nebo xbox360 Já myslim reálnost jako na životy, protože v Moh Heroes(1) se mi zdá, že je tam strašně životů co se týče infrastructure... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.