Daxter Odesláno Duben 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Tak, včera slušná hra, ale špatně jsem to nastavil, příště hodím všechny mapy a různé módy :). Klan je již založen, tak kdo má zájem, Czech Unit (CZU) ! Další hru plánujeme opět v neděli a během následujícího týdne. Jinak, samozřejmě není nutná účast na všech hrách, záleží jak vám to vyjde, buďto přijdete nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 tak v neděli určitě nemůžu, jinak možná blbá otázka,ale opravdu to nevim- jak se přidám do klanu?:oops: tak už jsem na to přišel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 tak v neděli určitě nemůžu, jinak možná blbá otázka,ale opravdu to nevim- jak se přidám do klanu?:oops:tak už jsem na to přišel:) ok, a další hru můžeme dát zase ve středu, stejný čas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Ok tak ve středu ve vosum :bash: Už teď se těším jak zapaříme :wohow: Tak zatím zdarec parťáci. 8) PS: Zkusím napsat pár klukům ať si přijdou zastřílet s námi tak to připrav pro víc lidí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2009 Ok tak ve středu ve vosum :bash: Už teď se těším jak zapaříme :wohow:Tak zatím zdarec parťáci. 8) PS: Zkusím napsat pár klukům ať si přijdou zastřílet s námi tak to připrav pro víc lidí :) jo jo :D taky zkusím napsat jednomu známýmu, psal jsem mu už minule, ale on nemohl ani za boha tu naši hru najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juseph Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 Ahoj, chtel bych s váma taky zapařit tuhle báječnou hru... nebyl bych sám... a oba dva máme vše krom jetpacku a headsetu...přidáme si tě Daxtere..naše nicky na PSN : dizzassta a zahuba-cz ...tak s náma počítejte zítra na osmou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Ahoj, chtel bych s váma taky zapařit tuhle báječnou hru... nebyl bych sám... a oba dva máme vše krom jetpacku a headsetu...přidáme si tě Daxtere..naše nicky na PSN : dizzassta a zahuba-cz ...tak s náma počítejte zítra na osmou... super, tak dneska by mohla být dobrá hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabal1 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 večer se taky stavím ale jen na 1h pak jdu na noční LOSERcze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 večer se taky stavím ale jen na 1h pak jdu na noční LOSERcze ok, super už se těším :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 tak, včera skvělá hra, ale jelikož já vždycky kolem 22:00 odpadávám a tím padne i server, tak by bylo lepší, aby příště zakládal třeba raholec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Ok tak příště to skusím založit ja,ale nevím jestli nebudou problémy vždy když jsem to založil tak to po deseti minutách zamrzlo a vypadlo:roll: Já to založím na zkoušku jak dlouho to vydrží a v neděli napíšu jestli je vše ok a další hra by mohla být zase ve středu ve 20 00. Co ty na to?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Ok tak příště to skusím založit ja,ale nevím jestli nebudou problémy vždy když jsem to založil tak to po deseti minutách zamrzlo a vypadlo:roll: Já to založím na zkoušku jak dlouho to vydrží a v neděli napíšu jestli je vše ok a další hra by mohla být zase ve středu ve 20 00. Co ty na to?:bash: jo jo, to bude nejlepší, hned aktualizuju první post EDIT: Už prosím pište, kdo v tu středu půjde hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 nechtelo by to stranky warhawk?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 nechtelo by to stranky warhawk?? jop, to by chtělo, ale já osobně přes tvorbu stránek nejsem moc dobrej ( pokud nejde o blog, webgarden atd.). Ale kdyby se našel někdo, kdo by udělal slušné stránky třeba na ic, byl bych mu moc vděčný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 jeeee nejak sime nepochopil - N-A-B-I-Z-I-M - $|E || T|!| ☺☺☺☺☺☺ ☺ ☺ ☺ ☺☺☺☺☺☺ samozrejme ze bysme meli na konci zadny ic nebo tak ale pouze .sk jestli to nevadi EdIT: uz to zarizuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Jo jo stránky budou fajn kluci:D.Tak jsem zkoušel zakládat ten server a vše je v pohodě:bash: Středa ve 20 00 hra CZECH a zakládá raholec. Zatím čaues pařani a Warhawku zdar8)8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Stránky uz existuji ale nyni musim neco probrat s dexturou tak custe parani. Edit:stranky jsou : www.czechunit.mastery.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Ano, stránky už tedy máme, postupně se všechno dění přesune tam, nyní už se prosím registrujte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Super nápad ty stránky :bash: už jsem registrovaný tak zatím čau ve středu na pařbě 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Super nápad ty stránky :bash: už jsem registrovaný tak zatím čau ve středu na pařbě 8) raholce super ☺☺☺☺☺☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻ ☺ ☻ ☺ ☻ ☺ Raholec ☻ ☺ ☻ ☺☺☺☺☺☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 tak na stránkách už jsem taky reglej, středeční hru si tentokrát určitě nenechám ujít. Daxter: dokoupil jsem všechny booster packy, tak mi je můžeš doplnit na úvodní stranu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 tak na stránkách už jsem taky reglej, středeční hru si tentokrát určitě nenechám ujít.Daxter: dokoupil jsem všechny booster packy, tak mi je můžeš doplnit na úvodní stranu:D bezva, hned odpoledne to tam hodím, teď musím běžet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Nevíte někdo jestli jdou booster packy k Warhawku sdílet s 5 dalšími uživateli stejně jako většina věcí z PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Nevíte někdo jestli jdou booster packy k Warhawku sdílet s 5 dalšími uživateli stejně jako většina věcí z PSN? jj, boostery jdou, ale například samotný Warhawk stažený z PSN nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 včera perfektní hra, až na to, že mi spadl net :(, což se mi momentálně stává často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.