zluda Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 jj, boostery jdou, ale například samotný Warhawk stažený z PSN nejde napadlo mě že bych mohl nechat je stahnout raholce, abysme mohli dát i mapy z boosterů:) jinak včerejší hra byla dobrá, jen nás bylo málo a já musel celou dobu hrát proti vám, ale i tak dost dobrý:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 napadlo mě že bych mohl nechat je stahnout raholce, abysme mohli dát i mapy z boosterů:)jinak včerejší hra byla dobrá, jen nás bylo málo a já musel celou dobu hrát proti vám, ale i tak dost dobrý:D jj, dobrej nápad, já mu je stáhnout nemůžu dát, protože je sám mám stažené od krystofa, tudíž je nemám v download listu. Je fakt, že na boosterech jsou dobrý mapy + nový vehicly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Jo jo souhlasím rád si BP stáhnu :bash:a na penízkách se samozřejmě domluvíme8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Jo jinak hra byla super,ale fakt nás bylo málo.Další hra by mohla být zase ve středu ne?Já osobně bych držel hraní každou středu vždy v osum hodin:wohow: a v zakládání her bychom se střídali.Co vy na to pařani 8) ? Zkusím sehnat ještě někoho do klanu.A na těch b.packech se dohodneme na ps3 chatu ne? Tak zatím zdarec kluci,už teď se těším na další pařbu:bash::wohow::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Jo jinak hra byla super,ale fakt nás bylo málo.Další hra by mohla být zase ve středu ne?Já osobně bych držel hraní každou středu vždy v osum hodin:wohow: a v zakládání her bychom se střídali.Co vy na to pařani 8) ? Zkusím sehnat ještě někoho do klanu.A na těch b.packech se dohodneme na ps3 chatu ne? Tak zatím zdarec kluci,už teď se těším na další pařbu:bash::wohow::cheesygrin: Tuhle středu nebudu moct-jsem až do cca 21:30 v práci:( jinak můžu kterýkoliv den v tom týdnu.... další členi clanu by byli super:) ok, na těch boostrech se ještě dohodnem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 jj, mohli by jsme dávat pravidelně ve středu ve 20:00 a třeba sem tam někdy i odpoledne, záleží na tom, jak to komu vy¨jde, každopádně, tuto středu bych dal taky EDIT: dopsal jsem to na první stranu, škoda, že nemůže zluda, ale můžem pak dát ještě třeba ve čtvrtek, pátek nebo sobotu. BTW: od příští neděle tu šest dní nebudu, tak hrejte beze mě :) Jo a ještě jedna drobnost, název serveru bude od teď vždy Czech Unit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Tak díky zludovi už mám konečně B.Packy a můžeme to pořádně rozjed:bash::bash::bash::bash::bash::bash: a příští měsíc kupuju headset a samozřejmě Vás rád usliším :wohow::wohow: Tak zdarec pařani ve středu na bitevním poli8)8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Tak díky zludovi už mám konečně B.Packy a můžeme to pořádně rozjed:bash::bash::bash::bash::bash::bash: a příští měsíc kupuju headset a samozřejmě Vás rád usliším :wohow::wohow: Tak zdarec pařani ve středu na bitevním poli8)8)8) supeer, tak dneska zabušíme :D už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 lidi, jelikož zítra jedu na týden pryč, tak ve středu prosím založ ty raholče :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 Ok tak ve středu 27.5. ve 20 00 hra s názvem CZECH UNIT a zakládá raholec. Rád Vás tam uvidím. Tak se zatím mějte a zdarec ve středu vojáci a Dextrovi přeji pohodovou dovču 8):bash::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 tak super, ve stredu se určitě přidam:) Daxter: dovču si užij, já ji budu mít až za necelej měsíc, takže tobě teď jen tiše závidim:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 tak, už jsem zpět a ve středu můžem dát znovu... zludo díky, užil jsem si, ono to vlastně nebyla ani tak dovolená, ale napsal jsem to tak zjednodušeně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Zdarec kluci,tento týden hrát nebudu :cry: jelikož je hafo práce a jezdím pozdě domu :? Tak zatím čaues a příští týden určitě zapaříme:) a možná se konečně i uslišíme :bash: Tak CAW pařani :wohow: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 škoda že nemůžeš:( no nic tak příští týden si to vynahradíme...ty headsety by to chtělo rozjet,pak to bude teprv pařba:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 škoda že nemůžeš:( no nic tak příští týden si to vynahradíme...ty headsety by to chtělo rozjet,pak to bude teprv pařba:) jo jo, už jsi ten svůj rozchodil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 jo jo, už jsi ten svůj rozchodil ? od ty doby jsem ho nezkoušel, je to normal BT od Nokie, tak nevim, ale četl jsem že by to mělo fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 zludo, tak se omlouvám, ale dneska taky nedávám, ale příští týden 100%, už to tam napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 uz ma m warhawk i headset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 uz ma m warhawk i headset super, nezapomeňte zítra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 super, nezapomeňte zítra :) zitra asi nebudu moct já, jedu na pohřeb a nevim kdy se vrátim a jestli bude nálada na hru:( snad to stihnu, protože v neděli odlítam na dovolenou a 14dní se k PS3 nedostanu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 zitra asi nebudu moct já, jedu na pohřeb a nevim kdy se vrátim a jestli bude nálada na hru:( snad to stihnu, protože v neděli odlítam na dovolenou a 14dní se k PS3 nedostanu:( To je jasný, kdybych já jel na pohřeb, tak bych asi neměl na hru náladu ani v nejmenším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Zdarec kluci,omlouvám se,ale az ted jsem prijel z práce.Koukal jsem a nikdo nehraje.Co takhle jiny den jeste v tomto týdnu?????? Jo a Zludo dnesni den ti vůbec nezávidím :( Zatím čaues jdu rozběhat EX-01(headset):bash::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 A co pátek, nechcete někdo dát? klasicky od osmi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 pátek super můžeme dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 pátek super můžeme dát no, nevím, jak to budu mít já, přece jen pátek večer je pátek večer :D:D:D, tak to kdyžtak někdo založte, třeba ty zludo, a já se možná přidám na chvíli, tak do 21:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.