zluda Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 no, nevím, jak to budu mít já, přece jen pátek večer je pátek večer :D:D:D, tak to kdyžtak někdo založte, třeba ty zludo, a já se možná přidám na chvíli, tak do 21:00 Je mi to jasný:D ale já zrovna tenhle pátek nemám žádnou akci, takže bych zahrál. Kolem osmý založim a když se někomu bude chtít ať se přidá8) název hry bude tradičně Czech Unit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Je mi to jasný:D ale já zrovna tenhle pátek nemám žádnou akci, takže bych zahrál. Kolem osmý založim a když se někomu bude chtít ať se přidá8)název hry bude tradičně Czech Unit tak, já včera chvilku hrál, ale pak jsem fakt musel běžet, jinak, ve středu bude další hra, ale musí to založit někdo jiný, jelikož já nikdy nvm, kdy mi spadne net :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 ook tak me potvrdte na hru..... sem nemocny :D daxte jak sem s trebou naposled hral a druhy den odjel rpyc tak sem potom onemocnil no...... je to na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Ahoj ahoj taky urcite zaparim :bash: a jeste se musime dohodnout kdo to teda zalozi. Ja navrhuju ZLUDU :wohow: Zatim caues 8):cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Ahoj ahoj taky urcite zaparim :bash: a jeste se musime dohodnout kdo to teda zalozi. Ja navrhuju ZLUDU :wohow: Zatim caues 8):cheesygrin: jj, taky navrhuju zludu, jestli teda bude ve středu hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Proč jste nikdo včera nehráli:blink:??? Čekal jsem do půl a pak jsem to vzdal:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 já tam přišel, ale když jsem zakládal hru, rupnul mi net :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 jéééééé ... me neprdnul newt ani nemoc....ale pohltil me zakaz ¨:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Tak to Vás omlouvá oba :) , ale doufám že ve středu se sejdeme všici:blink: Jo a zluda má asi dovču ne? Tak zatím čau pařani ve středu :bash:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 jj, ve středu, ve čtvrtek jednu taky na dovolenou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Zdarec, tak ja sem z dovolený zpátky, tak pokud by chtěl někdo zahrát tak můžem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 také mám nyní Warhawk a rád bych si s vámi někdy zahrál... ale ve středu od osmi bohužel není kdy hraju... takovej víkend by šel... začínám, tak snad nejste takový skilleři :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Nazdárek Zludaku rád tě zase vidím :wohow:,tak jak bylo na dovče? Určitě si si odpočinul hlavně od PStrojky co:)?Ja frčím na dovču poslední týden v červenci a první v srpnu a už teď se moc těším:bash: Ve středu dáme jako vždy ve vosum,server CZECHUNIT a když tak to založ já se přidám.Jo a nemáš náhodou Killzone2?Mohli by jsme občas zahrát a založit taky klan CZECHUNIT.Co ty na to? Tak zatím čaues pařane ve středu:bash:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 také mám nyní Warhawk a rád bych si s vámi někdy zahrál... ale ve středu od osmi bohužel není kdy hraju... takovej víkend by šel... začínám, tak snad nejste takový skilleři :D Nazdárek, třeba někdy zapaříme neboj občas hrajeme i o víkendu,ale ne dohromady,tak se určitě potkám:cheesygrin: Zatím čau a přidám si tě do friends jestli ti to neva zabijáku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Dovolená bylá dobrá ale jako vždycky krátká:D ve středu určitě dát můžem, pokusim se založit... Jinak KZ2 zatim nemám ale určitě se na něj chystám, myslim že tak nejdýl do měsíce bych ji mohl mít(pořád čekám až trochu klesna cena), takže pak určitě dáme:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Nazdárek, třeba někdy zapaříme neboj občas hrajeme i o víkendu,ale ne dohromady,tak se určitě potkám:cheesygrin: Zatím čau a přidám si tě do friends jestli ti to neva zabijáku:) jasně, že to nevadí... žádnýho čecha co hraje Warhawk tam ještě nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Dovolená bylá dobrá ale jako vždycky krátká:D ve středu určitě dát můžem, pokusim se založit...Jinak KZ2 zatim nemám ale určitě se na něj chystám, myslim že tak nejdýl do měsíce bych ji mohl mít(pořád čekám až trochu klesna cena), takže pak určitě dáme:) Zkus to tady,já to taky koupil zde 8):D http://www.bigfun.cz/select_det.php?id_vyrobek=2529&oddil=11 Zatím ahoj zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Zkus to tady,já to taky koupil zde 8):D http://www.bigfun.cz/select_det.php?id_vyrobek=2529&oddil=11 Zatím ahoj zítra Díky, to je hodně dobrá cena! 7. přijde vejplata, tak do toho asi pudu. Jinak nevim jestli má cenu večer zakládat vlastní hru, jestli se spíš do nějaký nepřipojíme, vypadá to že budem jenom dva:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Díky, to je hodně dobrá cena! 7. přijde vejplata, tak do toho asi pudu. Jinak nevim jestli má cenu večer zakládat vlastní hru, jestli se spíš do nějaký nepřipojíme, vypadá to že budem jenom dva:( Máš recht někam se jen připojíme 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 nazdaaar lidi, tak už jsem zpátky, tak s mnou počítejte, jestli půjdete tuto středu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 nazdaaar lidi, tak už jsem zpátky, tak s mnou počítejte, jestli půjdete tuto středu :) Nazdárek tak jak bylo na dovče? Já dnes nevím jestli to stihnu,ale jestli jo tak si Vás najdu :) Tak zatím čau a možná večer 8) Zluda zatím nic nepsal tak nevím jestli dnes bude hrát :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Nazdárek tak jak bylo na dovče? Já dnes nevím jestli to stihnu,ale jestli jo tak si Vás najdu :) Tak zatím čau a možná večer 8) Zluda zatím nic nepsal tak nevím jestli dnes bude hrát :cry: na dovče v pohodě, jinak, dneska zakládám já, tak uvidím kolik vás přijde, kdyžtak se jen někam připojíme. Název bude klasicky Czechunit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 nazdaaar lidi, tak už jsem zpátky, tak s mnou počítejte, jestli půjdete tuto středu :) Vítej zpět:) dneska asi nedám, leda že by ste vydržely do půl desátý-dřív se z práce nedostanu:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Vítej zpět:)dneska asi nedám, leda že by ste vydržely do půl desátý-dřív se z práce nedostanu:cry: no, tak na to teda dneska kašlem, můžem dát třeba o víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 o víkendu bych taky zahrál, třeba v pátek tak od 22 h ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.