raholec Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Nazdar kluci,tak jsem koukal že jste nakonec nehráli.To je dobře:bash: protože já to včera nestíhal.Tak co takhle dát v ten pátek?Akorát aspoň od devíti,deset už je moc pozdě začínat.Jinak celý víkend nebudu u ps3:cry: Tak zatím pařani u další pařby:)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Nazdar kluci,tak jsem koukal že jste nakonec nehráli.To je dobře:bash: protože já to včera nestíhal.Tak co takhle dát v ten pátek?Akorát aspoň od devíti,deset už je moc pozdě začínat.Jinak celý víkend nebudu u ps3:cry:Tak zatím pařani u další pařby:)8) jj, v pátek, tak od 21:00 by bylo ideální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 jj, v pátek, tak od 21:00 by bylo ideální Tak dáme dnes ofiko od 21 00,ale já tam budu už od 20 00.Tak zatim a doufám že někdo přijde:roll: Warhawku ZDAR:cheesygrin:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 to já tam zase budu moct být pravděpodobně až od těch 22 h, jak vás server najdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Zdarec všichni, trochu mě zmátlo že se topic přesunul, vůbec jsem ho nemoh najít,ale podařilo se:D co dneska, můžete někdo zahrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Nazdárek,já dnes vůbec nevím musím ještě pryč :roll:tak Vás kdyžtak najdu.Zatím čaues Zdarec všichni, trochu mě zmátlo že se topic přesunul, vůbec jsem ho nemoh najít,ale podařilo se:D co dneska, můžete někdo zahrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 šel by dneska někdo zapařit Warhawk online ? budu tam tak od 22 h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstation3 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Taky pařim přidejte si mě >> PSN: rwz457 Zatim žádny "GAMEPACKY" nemam ale časem koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 dondimitrij:Head:Yes Bpack:Vsechny 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Přispívám sice do starýho tématu, ale zajímá mě, paří ještě někdo Warhawka? Nebylo by od věci začít znova hrát, multiplayerovka je to skvělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.