Wind Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 ahoj mám graf kartu Intel GMA 950 pise mi to ze maximalne muzu pouzit 224mb a taky mi to pise ze to ted pouziva 8mb moje otazka zni,jak nastavim aby pouzivala 224mb tady je screen http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=u3JmlSlRYH.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 za prvy..nikde to nepise ze to prave vyuziva 8MB pameti ale ze to je minimum vuzivane pameti...za druhy..to nikde nenastavis..je to podle graficky narocnosti programu,hry..podle toho si to tu pamet bere.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Grafic memory in USE 8mb je to tam napsáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Gma 950 je grafika se sdilenou pameti,tzn ze si dynamicky prideluje mnozstvi videopameti z ram pocitace. Pokud nemas spustenou zadnou 3d aplikaci-hru,tak vyuziva minimum pro 2d-pracovni plochu,to dava priblizne tech 8mb,pokud hra vyzaduje vic,sama si ukousne z ram,nemusis nikde nic nastavovat. Mozna jen v biosu se da nastavit maximalni velikost,hod tam 128 mb a dal se tim uz nezabyvej.. :) thanx for thanx :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 j v biosu se to sice nastavit dá ale.. i kdybys tam dal 512mb na grafiku tak z toho moc nevytěžíš doporučuji pokud máš dost ram tak 256mb více už nemá smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 v biosu to nikde nemam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 hledej tam Shared Memory mělo by to tam být. hledej skrátka 8mb a potom to změn na tebou zvolené mb ja doporučuji těch 256mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 jj 8 mb tam mam ale tmave takze s tim nemuzu nic udelat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 No ono to staci dat na 64mb,z prosteho duvodu-ta intel gma950 je tak malo vykonna grafika,ze hra,ktera by vyzadovala vic,by na tom bezela treba 5fps a to je stejne na prd.. Takhle ti to aspon nebude zbytecne uzirat z ramky. Tahle grafika utahne pekne treba mafii nebo vice city,to jsem hraval na 32mb geforce2gts. Hry,co by pouzily 256mb,jako treba oblivion,na tom ani nespustis.. 2emer: tezko na tom nastavi 256mb,kdyz to umi vyuzit jen 224mb.. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 no jo ono jde kde to nastavim v tom biosu to mam ztmavli a nejde s tim nic delat no.... takze nevim kde kazdopadne je v tom biosu tez napsane 8 mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Tak jedine mrknout na nastaveni graf.karty ve windows. Nebo tam nahod mafii,a jestli ti pojede,tak to uz neres-na 8mb bys to nespustil,takze to funguje jak ma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 ok diky mafie mi jede LOCK dekuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.