StAfo0 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Mrkej...ale přidat mě tam můžes...btw.Mám i Jawu 175,která má dojebaný píst a kroužky...A těžko se ty díly shání za levno :D:D...Tak se mi do toho moc nechce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 já mám jawu 250 panelku...pro me je to dost silnej stroj(nesmejte se), v lete jsem jezdil i normal po hlavních ale uz na to kaslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 mno já mám Suzuki DR 125 ale ted se chystám na kawasaki ninja zx6r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 :D ja mam minibike chinu :D 39ccm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 heh minibika bych si nekoupil...Kámoš si ho před 2roky koupil a furt se tam na něm něco sralo :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeCZek Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Koukám že máš modrý hadry že by jsi měl předtím Yamahu? Jj měl, Yamahu Yz 250 (2T) .. to bylo silny a zakeřný tak sme šli radši do silnýho 4-taktu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Duben 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Jj měl, Yamahu Yz 250 (2T) .. to bylo silny a zakeřný tak sme šli radši do silnýho 4-taktu :D JJ tomu rozumým můj taťka jezdí na crossce a tak jsem taky jezdil na 2T i 4T . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Duben 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Ja mam : Honda NSR 125fotr mA: Suzuki Intruder 1800 Má mašina tvýho taty zpátečku?A kolik to váží? :)Jinak NSR mnohem lepší vzhled než CBR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Ja mam : Honda NSR 125fotr mA: Suzuki Intruder 1800 Otcova motorka je fakt luxusní kus jestli je to co myslím8):cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Jede někdo z vás motorkářů na Tuning Párty do vyškova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 motorka: http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=36762 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalker Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 hele jesli to mas furt zamceny tak zkus nakym rychlim trhem to vytrhnout :D to Kozlik86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 profil na motorkari.cz http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=77463 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 mám Jawu 21 zatím spravuju, ještě nemá STK která propadla před 3mi lety + minibike Ducati replika Superbike už rok mám řp AM ale motorku ne :D.. teď snad bude nějaký stroj (jako nový s papírama na cestu), neporadili byste nějakou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Čau, od devíti let jsem jezdil na fichtlu, pak jsem dostal takovej menší dirtbike a na něm jezdím již dva roky.. teď už mi je 16 a chci si udělat A1(125ccm) a přemýšlím co koupit za motorku, chci jen enduro spíše asi silniční než kros. Doporučil by jste mi někdo nějakou ? Zatim mam vyhlídnutou buďto http://www.westmoto.cz/712-honda-xr-125-sm nebo http://www.westmoto.cz/270-v.d.o.-moto-explorer-125 i když ta druhá se asi rozpadne jako ta dirtbike :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 nick:blistere motorka:jawa 21 motokára: Dom.výroba jawa 21 buggy:renault espace(starší) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.