Sir Jarousek Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Hola, znáte hru Dragcave (běží na stránce dragcave.net)? Jde o hru, kde si adoptujete vajíčka a postupně vám z nich vyrostou dráčci, je to celkem sranda :) Přičemž rostou podle toho kolik lidí vidí vaše vajíčka/dráčka + kolik na něj klikne (vyplatí se je třeba dávat do podpisů na fóra). Tady je můj dráček a jedno moje vajíčko: (pokud na ně kliiknete, pomůžete mi :)) A proč o tom tady píšu? Převzal jsem největší českou stránku o dragcave, kde najdete návody jak Dragcave hrát, fórum o hře a navíc stránky obsahují unikátní systém, kde na ně můžete umístit svoje vajíčko a každý kdo stránky navštíví vám pomáhá v růstu vašeho dráčka. No a docela bych byl rád, kdybyste stránky navštívili, případně zanechali nějaký příspěvek na fóru. Navíc sháním lidi (budoucí moderátory), kteří by pomáhali stránky a fórum dále rozvíjet (máte-li zájem napište sem nebo do PM). Nebo pokud vás napadá jak by šly stránky dále vylepšit... Navíc do budoucna plánuju docela dost věcí a pomocné síly by mně pomohli :) (např. rozšířit stránky o další podobné hry případně udělat vlastní hru podobnou Dragcave!). Máte-li jakkékoliv otázky, nápady, připomínky, tak se ptejte :) Těším se až se uvidíme na dragcave.cz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Opravdu byste někdo nechtěli pomoct? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.