xUltimate Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Docela mě to zajímá... Já používám ten standartní, protože se mi líbí nejvíc... -------------------------------------------------------------------- Kdyby někdo něvěděl jak na to: a, Uživatelský panel b, Upravit nastavení c, Ostatní nastavení d, Vzhled fóra thx to MasterMIND... zascrolluješ dolů, a tam si to jenom nalevo změníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Standart 4ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 jj já taky základní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 A to uz sem si myslel, ze blbejsi topiky se zakladat nemuzou :roll: k topiku: Pouzivam rad Standart, ale obcas si tam dam i skin iSkill Black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Disturbed_X.. mám raději tmavší barvy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Dost dlouhou dobu jsem pouzival cobalt_x, ale pak tam byly nejaky problemy s credits.. Ted koukam taky nejede vse, jako v zakladnim, ale uz je to pouzitelne.. Mozna na nem zase nejakou dobu zustanu :D .. tak nezustanu, nemuzu tu najit ani "nejnovejsi prispevky" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Celou dobu jsem měl iskin, jenže tenhle skin není nastavenej na credity ikdyž by se to nechalo snadno dodělat... Nejvíc mi připomínal původní phbb forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Ja jedu na clasickym skinu . BTW hod sem hlasovani ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Už ty dva roky, co je přechod na VB používám Cobalt-X, je jednoznačně nejhezčí. Anonymous_: nové příspěvky jsou buď nahoře - hledat - dnešní příspěvky. Nebo ve spodní liště Dnešní příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Já používám defaultní, je pro moje oči nejpohodlnější... A jinač není lehčí si to změnit tak, že zascrolluješ dolů, a tam si to jenom změníš? (nalevo):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Já taky používám Default, protože jsem si na něj zvykl a je best :love: Zkoušel jsem i ten iSkin, ale ten mi moc nepřirostl k srdci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Mám rád Default style, jelikož když jsem si měnil ostatní, tak tam nebyly credits a myslím, že jsou důležité..:) Jinak ostatní jsou taky hezký, ale prostě default je klasa..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Anonymous_: nové příspěvky jsou buď nahoře - hledat - dnešní příspěvky. Nebo ve spodní liště Dnešní příspěvky. On je rozdil mezi dnesnima prispevkama a nejnovejsima.. Si to schvalne zkus. Dnesni ti daj nejakych 8 stranek a nejnovejsi 1-2 (pokud forum navstevujes nekolikrat denne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 jedině default style, ostatní mi přišly nepřehledný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Default nejlapší ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 taky použivam stále základní, zatim mi příde jako nejlepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 basic ftw :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 zakladni, ostatni jsou hnusny. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 zakladni a sem zvyklej takze nic nezměnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Já sem původně využíval taky default páč sem o těch jinejch nevěděl, teď vim...ale i tak...basic 4ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 default, nevěděl sem, že jich je tady víc a ani je nebudu zkoušet tenhle mě vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 pouzivam pouze standartni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingooo Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 standard se mi libi nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Používám defaultní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Dlouho, dlouho... Jsem používal Friendship, ale teď už klasiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.