caesar Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 peace...dival sem se po foru a nikde sem to nenasel..doufam ze se tu najde par nadsencu pro tuto hru..tak chci zalozit CF CLAN..piste sem kdo chcete byt v klanu a piste nicky na serveru... nazev clanu je CF_CLANtak se tam pridejte.. ENJOY:love: ČLENOVÉ: caesar ... ... ... ... ... danyshek Honza222 ... ... ... ... Honza222_CZ Tomáš 435 . ... ... ... Tom435 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Honza222 ---> nick ve hre Honza222_CZ pridej si me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Duben 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 nikdo nechce byt v resistance clanu?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Ve dvouch zakladat clan je malo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Duben 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 tak sezen lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 tak sezen lidi... Dit hledame ale nikdo nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil1468622748 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 mozna du ale musim se to naucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 Ted sem to zacal hrát, takze mi to zatim moc nejde, ale proc né :)... přidej mne Tom435 Edit: ted sem se koukl ja už v nakym klanu sem...ani o tom nevím :D jak z nej mám odstoupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Jezis ted nemam psp u sebe myslim jak mas pratele atd tak jedes sipkami a tam nekde to mas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Ja bych se taky přidal, jen stím že hrát bych začal asi tak za dva týdny co odmaturuju....snad!!!! JIMA.......nick ve hře Sephiroth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Ja bych se taky přidal, jen stím že hrát bych začal asi tak za dva týdny co odmaturuju....snad!!!!JIMA.......nick ve hře Sephiroth Pripoj se do naseho klanu URNA s Janek_CZ a Honza222_CZ k maturite hodne stesti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIMA Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Ja bych se připojil jenže ja nemám ted radši psp ani doma aby mě nelakalo od učení:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sneakerfile209 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 We offer you Nike Air Max related with products,the Wholesale Nike Air Max picture-related products,poor prices and other information,wholesale or retail,and the Nike Air Max related products introduced, related products, please contact with sneaker-file@hotmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Taky bych se rád k někomu připojil, včera jsem měl to štěstí to vyzkoušet a je to bomba.... jinak mám nick kubasejnen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Jj chces do naseho klanu URNA?Vcera sem nemel cas flashoval se psp chickhenem tak dneska muzem dat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Mno pokud je to takhle tak tedy : Janek_CZ EDIT: Tak nic, jo a kubu nechces do URNY? ja si ted nejsem jistej, ses tam jeste Honzo? v clanu a nebo uz tady u ceasara? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Ten návrh na přijetí do klanu byl na mě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Ten návrh na přijetí do klanu byl na mě?? To si pis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Mno pokud je to takhle tak tedy : Janek_CZEDIT: Tak nic, jo a kubu nechces do URNY? ja si ted nejsem jistej, ses tam jeste Honzo? v clanu a nebo uz tady u ceasara? Sem stale v URNA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 To si pis. Tak v tom případě beru, ale nečekej žádný zázraky :) Každopádně ve hře mám nick kubasejnen. A dnes snad budu hrát kolem sedmý nebo tak nějak, pokud si žena něco nevymyslí :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Tak v tom případě beru, ale nečekej žádný zázraky :) Každopádně ve hře mám nick kubasejnen. A dnes snad budu hrát kolem sedmý nebo tak nějak, pokud si žena něco nevymyslí :cheesygrin: tak ok. Ps moje přítelkyně má naštěstí pochopení, jen ji štve že jsem lepší v tekkenovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Tak to jo 8) moji taky vadí když porád v tekkenoj prohrává, mno a když vyhraje tak ji zase štve, že to prej dělám naschvál :blink: Víš jak se to říká, větru, deěti neporučíš a ženskou nepochopíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Tak v tom případě beru, ale nečekej žádný zázraky :) Každopádně ve hře mám nick kubasejnen. A dnes snad budu hrát kolem sedmý nebo tak nějak, pokud si žena něco nevymyslí :cheesygrin: tak ok. Ps moje přítelkyně má naštěstí pochopení, jen ji štve že jsem lepší v tekkenovi edit: smažte prosím tento příspěvek prohlížeč v mobilu ho odeslal 2krát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.