Mullmuzler Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 prosím o radu jak stahovat přes tento program z rapidu, koupil jsem si účet u předplacenky a když se mi otevře účet, tak nevím jak stahovat, můžete mi někdo napsat postup, neumím anglicky za odpově´d thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 stáhni si program IDM, plně česky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mullmuzler Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 naskočí stránka Rapidshare, nevím kde zadat party aby to začalo hledat................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 My ji neuvidíme protože nejsme na tobě přihlášený......Nám tam naskočí jenom přihlašovací okno ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Podívej se do tutorialu v PC sekci..... Je tam good manager. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mullmuzler Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 tekku poslední otázka, musím odklikat v IMD jednotlivé party, nebo je lze označit všechny a stahovat tnx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 jak to myslíš odklikat ? :) v prohlížeči označíš linky, klikneš pravým a dáš stáhnout s IDM... linky se ti objeví v IDM a nastavíš složku pro uložení souborů. V IDM je pak stačí označit určité soubory, kliknout pravým, přesunout do fronty...nějakou si vytvoříš..a pak stahuješ celou tuto frontu a u PC nemusíš bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mullmuzler Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 prosím Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts