Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Win Vista, podivné chování BSOD již podruhé

Kačisko

Otázka

ahoj, ted sem zapnul ntb a najela mi lišta start, ale najednou se ukázala modrá obrazovka a že windows is damaged nebo co bylo to tak rychlí žesem to ani nezaregistroval a něco se tam načetlo, pak restart, nejde ani aktualizace mého ESET nod 32 ver 3, píše že je aktualní, přitom není, a když to zkoušim pořád tak že se akt nezdařila EDIT: povedla se

tak snad jsem nechytl conficker, znepokojuje mě ta modrá obrazovka co se mi ukáazala, prosím poradte, pomozte

edit : tak se mi to zobrazilo znovu, viz níže

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
stahni si noda v4 je dělanej na tyto vyry

viry ;)

jinak doporučuji dát reinstall winu a nebot možná vir napadl více souboru.. systemových..

napadá mně skus spustit os v Stavu Nouze a stahni si antivir McAfee total protection 2009,projed celý pc

možná že soubory už vylečit nepujdou a jediné řešení je reinstal OS :?

Odkaz ke komentáři

• 0

haha a to asi nebude vir

modra smrt

muzu hadat,nedavno si reinstaloval windows co?

EDIT:zapomel jsem reseni

mas spatne nainstalovane ovladace bejt tebou zkusim vsechny ovladace preinstalovat na nejvyzsi verzi,nejcasteji jde o ovladac ke grafickekarte.

a pokud ani to nepomuze nekde ti to pokulhava v RAMkach

a chtelo by to necim projet nedavno jsem resil totez....

Odkaz ke komentáři

• 0
a jakou mas virovou databazi ?

v tuto chvíli nejnovější 4008

haha a to asi nebude vir

modra smrt

muzu hadat,nedavno si reinstaloval windows co?

EDIT:zapomel jsem reseni

mas spatne nainstalovane ovladace bejt tebou zkusim vsechny ovladace preinstalovat na nejvyzsi verzi,nejcasteji jde o ovladac ke grafickekarte.

a pokud ani to nepomuze nekde ti to pokulhava v RAMkach

a chtelo by to necim projet nedavno jsem resil totez....

ne, nereinstaloval jsem winy prostě se mi to ukázalo a ovladače mám instlý dobře, ten ntb je skoro novej a s ovladačema jsem nic nedělal,

mno , mne sa stalo to iste a bol to ovladac na zvukovku , chod do nudzoveho rezimu a updatni ovladace

mno ale jak píše i Wind tak by to tim mohlo být, ale to je prej pro zkušenější uživatele, a já si teda nevěřim

Odkaz ke komentáři

• 0

Jestli se Ti ten pad PC neopakuje ,tak to neres.Nekdy se proste stane ,ze PC padne.Pak ho treba pustis a zase funguje dobre.A ten ESET mas s origo lic. kodem nebo pouzivas nejakej NodLogin nebo treba Dasumo?! Treba u Dasuma se tento problem objevoval,ze nesel aktualizovat a psal ,ze je ESET aktualizovan a pritom vyslo uz nekolik dalsich aktualizaci !!

Odkaz ke komentáři

• 0

Presně ti poradím.Okamžitě zálohovat data.Pak se ti jeden pěkný den stane, že když pustíš pc tak se bude stále restartovat.Kamaráde tohle jsem měl přesně.Takže doopravdy vím co říkám.

btw: modrá smrt.Přesně.Už jsem to tady řešil jednou, zkuz se mi kouknout do příspěvků.

Odkaz ke komentáři

• 0

tak mi jel ntb nějak pomalu tak jsem ho restartoval a najednou zase BSOD ta samá, jinak funguje norma

je tu u toho

Podpis problému:

Název události problému: BlueScreen

Verze operačního systému: 6.0.6001.2.1.0.768.3

ID národního prostředí: 1029

Další informace o problému:

BCCode: 18

BCP1: 04210002

BCP2: B0A6F850

BCP3: 00000002

BCP4: 8211071C

OS Version: 6_0_6001

Service Pack: 1_0

Product: 768_1

Soubory umožňující popis problému:

C:\Windows\Minidump\Mini052409-01.dmp

C:\Users\Blanka\AppData\Local\Temp\WER-82805-0.sysdata.xml

C:\Users\Blanka\AppData\Local\Temp\WERC80F.tmp.version.txt

- v těch není nic zajmavého

Odkaz ke komentáři

• 0

stalo se mi to same modra smrt ale porad spustil sem pc nabehla plocha a po 10s se mi to resetovalo takze jestli nemas sp1 tak ho stahni jestli ho mas tak deej reinstal windowsu a to tak ze si naformatujes mistni disk D: a i mistni disk C: jestli mas teda dva ploste to vsechno vymaz a vytvor znova a nainstaluj znova na cisto windows stalo se mi to same a reinstal pomohl a potom co prvni udelas musi byt stahnuti sp 1 treba pres stahuj.cz ale prvni stahni sp1 a take nainstaluj ovladace pro grafickou kartu a potom by ti to melo jet jak sem rikal mel sem samej problem!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu