b0x3r305 Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Nazdarek hele lidičky kdo hrajete online tuhle hru, tak si me pls predejte do FRIEND nebo napiste svuj gametag :) daly bysme co-op nebo kampane :) hlavne musite mit HS. Kdy by se hralo upresnim podle toho kolik bude lidi.. CuZzeC!! :psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Mozna bych dal ale dnes asi ne neni mi nejlip jestli nikoho nenajdes tak se ozvu az me bude fajn xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Mozna bych dal ale dnes asi ne neni mi nejlip jestli nikoho nenajdes tak se ozvu az me bude fajn xD ok tede uz myslim ve FRIENDech mam ne?? :) zatim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4RR3LL_CZ Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 tak ja bych si to dal :)....ve friend listu si myslim ze me mas ;) PointedWoozzi;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Duben 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 tak ja bych si to dal :)....ve friend listu si myslim ze me mas ;) PointedWoozzi;) myslels spatne :D ale uz tam ses :) refresh :) a dodatek nejlepsi by bylo kdyby hraci meli i stazeny obsah z xlive (dodatecne mapy/mody) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 mám slíbený headset.....pokud mi dojde tak klidně dám bez něj to nemá cenu hrát (můj mi bohužel odešel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Duben 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 mám slíbený headset.....pokud mi dojde tak klidně dám bez něj to nemá cenu hrát (můj mi bohužel odešel) ok beru te za slovo :) kdyztak se mi potom ozvi a dame :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.