Bunny1468622758 Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 čus lidi, jakou skejtáckou hru na PC by ste my doporučili?:) Hlavně aby byla reálná, neco jako skate,tony hawk proving ground nebo project 8, ale tyhle hry na PC nejsou že?... :) Jakou by ste mi teda doporučili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Tony hawk american wasteland nebo jak se to menuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Tony hawk american wasteland nebo jak se to menuje Tyjo chlape díky...:) O tomhle díle jsem sice něco slyšel, ale tak málo, že jsem na něj uplně zapomněl...:) Ani jsem nevěděl, že je na PC...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Já osobně jsem si zamilovala Tony Hawk´s Underground 2 (vychytanej a zajímavej příběh,multiplayer s hodně CZ hráči) ale není to 100% reálné.Třeba máš ve story modu pozvracet němce-policajta;dát si závod s vozíčkářem;přejet elektrické vedení apod.Ale vážně chytlavý příběh. Jinak,o dalších skate hrách na pc moc nevím,znám jen sérii Tony Hawk´s Možná na pc vyšel aji EA skate. ale to opravdu nevím... EDIT:Tady máš gameplay video,akorát ten chlap mi připadá jeko nějaká lama :D navíc vykreslenost pozadí tam má dost nízko...Jak sám vidíš,můžeš tam jezdit i na dalších šílených vozidlech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Na PC Skate nevyšel. Aspoň teda myslím. Ale spíše ne protože kdyby jo tak bych ho měl......Ale ten Wasteland jsem hrál a je fakt good... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 Skate na PC nevyšel a ani nevyjde, jinak jediná Skate hra je Tony Hawk (má hodně dílů) hrál sem všechny, a jsou všechny skoro úplně stejné (prostě arkáda) pokud chceš opravdu skate požitek pořiď si xbox nebo PS3 a hru EA Skate 1,2 Tony Hawk je oničom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 jak rika Wertycally...doporucuju taky tu hru kterou pise a taky ten Tony Hawk´s Underground 2... kdyz skate na PC tak Tony Hawk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Souhlasím s Lachtanem,American Wasteland i Underground 2 jsem hrála,a teda o dost lepší je THUG 2...THAW si mi moc nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.