Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Externí HDD - FAT32 formát dotaz

Otázka

Odesláno

Koupil jsem si externí 400GB HDD, je naformátován v NFTS tudíž PS3 nenajde, pochopil jsem že ho mám naformátovat na FAT32 (i přesto že mi to WIN nenabízí - pouze NFTS) ale o to ani tak nejde, na to jsou programy, chci se zeptat jaké nevýhody plynou když disk naformátuji na FAT32, pochopil jsem něco s manipulací souborů do 4,5GB, takže už na něj nebudu moci nahrát soubor větší než 4,5 GB? nepoužívám disk jen k PS3 ale i k notebooku kde přenáším velikosti větši, takže bych se formátem o tohle připravil?

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
huhlo nejsem blbej, pochopil jsem velmi dobře o co mu jde, problémy s rozděleným diskem na fat/ntfs pozná až za pochodu kdy ta fat část v některých případech nebude v ps3 stejně vidět...

jinak oslovení chlapče mi v mém věku lichotí :wohow:

Řekl bych že ty problémy záleží dost na tom jaký box používáš na HDD, co se týká oslovení já se nestydím se přiznat kolik mi je, nejsem dáma.cz

• 0
Odesláno

Nový firmware určitě u PS3 nepřinese podporu NTFS. Hlavním důvodem bude asi to, že jelikož je to Microsoftí formát, potřebovali by licenci a uživatelům by to nic nepřineslo. Já jsem si osobně svůj externí 1TB disk rozdělil na 100GB fat a zbytek NTFS, jelikož jsem při výměně disku v PS3 musel udělat zálohu dat. Takhle rozdělený disk funguje bez problémů, tak bych se toho nebal.

• 0
Odesláno

Neni potreba rozdelovat disk na partition. Mam tento Hitachi Deskstar 7K1000.B (HDT721010SLA360) - 1TB a to v celku. Pouze jsem ho naformatoval na FAT 32 pres tento program http://www.slunecnice.cz/sw/hp-usb-disk-storage-format-tool/ a vse funguje jak ma. Cely figl spociva v tom ze PS3 zna jen USB zarizeni s formatem FAT 32. Prikladem je flash disk. Velikost disku v GB nerozhoduje.

• 0
Odesláno
Koupil jsem si externí 400GB HDD, je naformátován v NFTS tudíž PS3 nenajde, pochopil jsem že ho mám naformátovat na FAT32 (i přesto že mi to WIN nenabízí - pouze NFTS) ale o to ani tak nejde, na to jsou programy, chci se zeptat jaké nevýhody plynou když disk naformátuji na FAT32, pochopil jsem něco s manipulací souborů do 4,5GB, takže už na něj nebudu moci nahrát soubor větší než 4,5 GB? nepoužívám disk jen k PS3 ale i k notebooku kde přenáším velikosti větši, takže bych se formátem o tohle připravil?

Je to asi mimo misu ale koupil sem od Wester Digital HD MEDIA PLAYER a uz zadny prevadeni a rozdelovani souboru pro pleja.. stoji asi 2500 kc ale prehraje vse vcetne mkv

• 0
Odesláno
Ale pořád nevysvětlujete věci jako jsou soubory větší než 4GB, co když má film z Blue-ray ripu 12GB a chce te ho dát na FAT32????Když PS3 system souboru NTFS nepodporuje.To nasekáte 12GB po 4GB???

Přesně tak rozsekat po 4GB. Stačí se podívat v PS3 sekci komukoli do topicu ohledně filmů v HD rozlišení viz info z rybakova:

Soubory jsou rozděleny po 4GB pr lepší kopírování např. z přenosnýho disku se systemem FAT32

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu