cipis.la Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Zdravim, jsem lama co se tyce PSP, mam 3004 a firmware 4.20. Kdyz si stahnu nejaky film v mp4 urceny pro PSP (v tomto foru), pise mi to Corrupted Data. V cem je chyba? Dvakrat se mi stalo to same, pokazdy vsak s jinym filmem. Poradte mi prosim. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 1. většina filmů když nemáš flashnuté PSP ti nepojedou 2. zkus to znova překonvertovat nebo naformátovat kartu 3. příště do sekce otázky a odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cjvaca Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 asi tak no me taky pisou nejake filmy corruptet data a to ma flash sthnul jsem si prehravac a vse je v cajku, tobe asi nepude kdyz nemas flash..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 to jsou rady.. :dozey: jde o to, do jake slozky do hazes...nektere filmy ktere maji v nazvu MAQxxxx... nejdou na nejvetsi rozliseni, takze doporucuju stahnout Total Video Convertor..a konvertovat do 320x240...pak si vytvoris slozku MP_ROOT (jestli ji uz nemas) a v ni slozku 101MNV (nebo nejak tak..to najdes v topicu pro zacatecniky...)...ja to takhle delam a nemam problem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Házej do ms0:/VIDEO/ nebo do ms0:/MP_ROOT/100MNV01/ Filmy s názvem MAQxxxx musíš mít flash. Žádnou paměťovku neformátuj..... Překonvertuj tímto http://console-forum.net/showthread.php?t=45570&highlight=total+video+converter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Mám táké PSP 3000 a ze začátku mi to taky dělalo problémy... Pak jsem našel tenhle program: http://www.slunecnice.cz/sw/wm-converter/ je jednoduchý a malý... po každý, když si stáhneš něco v .mp4 a nebo i v jiným formátu, překonvertuješ to znovu v tomhle programu... Je to jednoduchý... Po zapnutí programu dáš Input Files a vybereš si video, které cheš překonvertovat, pak nahoře vybereš MP4 a dáš v pravo Convert, ted už jen počkáš, až se to překonvertuje a pak napojíš PSP do počítače a dáš to do složky VIDEO... mám v PSP plno filmů a všechny jsou přes tady ten program a všechny ty filmy jsou ve složce VIDEO a všechny fungujou...:) Tod vše..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cipis.la
Zdravim, jsem lama co se tyce PSP, mam 3004 a firmware 4.20. Kdyz si stahnu nejaky film v mp4 urceny pro PSP (v tomto foru), pise mi to Corrupted Data. V cem je chyba? Dvakrat se mi stalo to same, pokazdy vsak s jinym filmem. Poradte mi prosim. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts