Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

OS - W-XP legální problém

Xbox360man

Otázka

Ahoj prosím poradil by mi někdo ??

Mám originální OS XP Professional

Instaluju ho po několikáté na stejný PC na stejné IP adrese

a když sem ho chtěl ted nainstalovat tak uz me to pise ze uz limit postu moznosti cd key byl vyprchan .

Co stim ??? aby měl i na dale originalni windowsy a nemusel se niceho obavat ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pokud k tomu mas i originalni stitek a je to vazne orig. a bezi to na jednom PC, tak zavolej na bezplatnou linku Microsoftu. Nevim jak je to u prof., ale u OEM XP Home se me ukazala tabulka pri aktivaci, tak jsem vybral telefonicky, ponevadz pres net to neslo - hodna pani na telefonu me to aktivovala :D

Odkaz ke komentáři

• 0

http://file.qip.ru/file/84068081/30388c63/Bez_nzvu.html

Licencni stitek je - uz jsem zjistil ze je to ze vyprchaly aktivace pres internet. a pres telefon to stale jeste jde tak jsem te chtel poprosit

Anonymousi napsal by si mi to cislo na bezplatnou linku na kterou mam zavolat dik .

abych tam mohl zavolat a aktivovat si to diky

Odkaz ke komentáři

• 0
Pokud k tomu mas i originalni stitek a je to vazne orig. a bezi to na jednom PC, tak zavolej na bezplatnou linku Microsoftu. Nevim jak je to u prof., ale u OEM XP Home se me ukazala tabulka pri aktivaci, tak jsem vybral telefonicky, ponevadz pres net to neslo - hodna pani na telefonu me to aktivovala :D

Anonymous: Zajímalo by mě kolik si dal za hovorné?

Volat až někam do ameriky není žádná sranda, abych se pak vůbec doplatil a stačil mi na to jen můj kredit za 250,- :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0
Anonymous: Zajímalo by mě kolik si dal za hovorné?

Volat až někam do ameriky není žádná sranda, abych se pak vůbec doplatil a stačil mi na to jen můj kredit za 250,- :cheesygrin:

microsoft má samozřejmě českou podporu,proč bys volal do ameriky nechápu,a jak ses taky mohl dočíst v tom jeho příspěvku je ta linka BEZPLATNÁ ;)
Odkaz ke komentáři

• 0
microsoft má samozřejmě českou podporu,proč bys volal do ameriky nechápu,a jak ses taky mohl dočíst v tom jeho příspěvku je ta linka BEZPLATNÁ ;)

Sry... jenom jsem se chtěl ujistiti jestli je to pravda. Nerad bych volal na nějaké číslo a po minutovém hovoru mi to spolklo celý kredit až do mínusu stím mam taky své skušenosti.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu