Xbox360man Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Ahoj prosím poradil by mi někdo ?? Mám originální OS XP Professional Instaluju ho po několikáté na stejný PC na stejné IP adrese a když sem ho chtěl ted nainstalovat tak uz me to pise ze uz limit postu moznosti cd key byl vyprchan . Co stim ??? aby měl i na dale originalni windowsy a nemusel se niceho obavat ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 nemáš verzi OEM ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Pokud k tomu mas i originalni stitek a je to vazne orig. a bezi to na jednom PC, tak zavolej na bezplatnou linku Microsoftu. Nevim jak je to u prof., ale u OEM XP Home se me ukazala tabulka pri aktivaci, tak jsem vybral telefonicky, ponevadz pres net to neslo - hodna pani na telefonu me to aktivovala :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Duben 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 http://file.qip.ru/file/84068081/30388c63/Bez_nzvu.html Licencni stitek je - uz jsem zjistil ze je to ze vyprchaly aktivace pres internet. a pres telefon to stale jeste jde tak jsem te chtel poprosit Anonymousi napsal by si mi to cislo na bezplatnou linku na kterou mam zavolat dik . abych tam mohl zavolat a aktivovat si to diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 800 100 074 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Duben 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Moc diky lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Ani to nemusis delat pres operatora,mas tam moznost vyberu i zadavani kodu pres automat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nothinQ Odesláno Duben 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2009 Jak říká kolega Anonymous_, mě se to stalo taky myslím po pátém reinstallu PC, a stačilo jen zavolat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Pokud k tomu mas i originalni stitek a je to vazne orig. a bezi to na jednom PC, tak zavolej na bezplatnou linku Microsoftu. Nevim jak je to u prof., ale u OEM XP Home se me ukazala tabulka pri aktivaci, tak jsem vybral telefonicky, ponevadz pres net to neslo - hodna pani na telefonu me to aktivovala :D Anonymous: Zajímalo by mě kolik si dal za hovorné? Volat až někam do ameriky není žádná sranda, abych se pak vůbec doplatil a stačil mi na to jen můj kredit za 250,- :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 Anonymous: Zajímalo by mě kolik si dal za hovorné?Volat až někam do ameriky není žádná sranda, abych se pak vůbec doplatil a stačil mi na to jen můj kredit za 250,- :cheesygrin: microsoft má samozřejmě českou podporu,proč bys volal do ameriky nechápu,a jak ses taky mohl dočíst v tom jeho příspěvku je ta linka BEZPLATNÁ ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 microsoft má samozřejmě českou podporu,proč bys volal do ameriky nechápu,a jak ses taky mohl dočíst v tom jeho příspěvku je ta linka BEZPLATNÁ ;) Sry... jenom jsem se chtěl ujistiti jestli je to pravda. Nerad bych volal na nějaké číslo a po minutovém hovoru mi to spolklo celý kredit až do mínusu stím mam taky své skušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Tak vse v pohode muzete to locknout plz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xbox360man
Ahoj prosím poradil by mi někdo ??
Mám originální OS XP Professional
Instaluju ho po několikáté na stejný PC na stejné IP adrese
a když sem ho chtěl ted nainstalovat tak uz me to pise ze uz limit postu moznosti cd key byl vyprchan .
Co stim ??? aby měl i na dale originalni windowsy a nemusel se niceho obavat ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts