Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nová složka - nejde přejmenovat !

adiZ

Otázka

Zdravím. Mám takový problém. Pustil jsem sestru na chvíli na PC (:roll:), vrátil jsem se domů, a když dám na kdekoliv vytvořit novou složku, zkusím ji přejmenovat, tak mi to napíše tohle : Přejmenovat : Soubor nebo složka neextistuje.

Nevíte co s tím ? Za odpověď dám thanks.:!:

BTW, předtím jsem dělal asi tohle : Stahoval TuneUp 2009, čistil registry a body obnovení, různé Temp Files apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
Je možný, že se ta složka nějak používá, neni někde aktivní?

Pokud neni, tak je to divné. Pochopil bych, kdyby si se snažil přejmenovat něco ve windows složce.....

Není aktivní. Prostě vytvořím složku na ploše a nejde přejmenovat. Když vytvořím nový text. dokument, nebo zástupce apod. tak jde , ale složka ne. :?

Odkaz ke komentáři

• 0

Ani restart nepomohl, prosím vás pomozte. Předtím sem mazal různé soubory přes TuneUp Utilities 2009, a ještě předtím se mi složky místo Dokumenty přejmenovaly na Documents, Obrázky na Pictures a všude ve složkách se mi vytvořili NFO soubory desktop.

Prosím, pomožte !!!!!

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak jsem koukal na složku co mám v PC a zkus: "Vlastnosti" poté "zabezpečení" a podívej jestli máš všechny oprávnění, pokud né tak to přendej;)

Mám všechna, jsem správce :cry: Napadlo mě, jestli někde nejsou změněny nastavení složek nebo tak něco, nebo jestli ten TuneUp nesmazal něco důležitého ..

Odkaz ke komentáři

• 0
Mám všechna, jsem správce :cry: Napadlo mě, jestli někde nejsou změněny nastavení složek nebo tak něco, nebo jestli ten TuneUp nesmazal něco důležitého ..

Chtěl bych docela zpochybnit program TuneUp 2009 na tento program si dej obzlášť pozor a nikdy neprováděj přes něj defregmentaci disku mohl bys na tom draze doplatit jako já.

A hlavně pokud budeš připojen k internetu!

Jednou jsem přes něj defregmentoval celý disk a po dokončení DF jsem PC restartoval a po spouštění systemu mi po necelé hodině hraní po internetu kykslo uplně celé pc.

Jenom kvůli defregmentaci a toto ani nic podobného se mi před tím nikdy nestalo jenom proto, že jsem použil tento program na defregmentaci.

A pak mi nenaběhl ani system a musel jsem všechno instalovat znova.

Tak stímhle programem hodně opatrně nebo ho vůbec nepoužívat!

Raději vyskoušej Ashampoo WinOptimizer 5 je spoléhlivej a PC nemusí hrozit žádný velký kolabs ani se bát oto, že by ti nějak poškodil system nebo ti ho nějak přenastavil atp.

Odkaz ke komentáři

• 0
Chtěl bych docela zpochybnit program TuneUp 2009 na tento program si dej obzlášť pozor a nikdy neprováděj přes něj defregmentaci disku mohl bys na tom draze doplatit jako já.

A hlavně pokud budeš připojen k internetu!

Jednou jsem přes něj defregmentoval celý disk a po dokončení DF jsem PC restartoval a po spouštění systemu mi po necelé hodině hraní po internetu kykslo uplně celé pc.

Jenom kvůli defregmentaci a toto ani nic podobného se mi před tím nikdy nestalo jenom proto, že jsem použil tento program na defregmentaci.

A pak mi nenaběhl ani system a musel jsem všechno instalovat znova.

Tak stímhle programem hodně opatrně nebo ho vůbec nepoužívat!

Raději vyskoušej Ashampoo WinOptimizer 5 je spoléhlivej a PC nemusí hrozit žádný velký kolabs ani se bát oto, že by ti nějak poškodil system nebo ti ho nějak přenastavil atp.

Jo, ted se mi stava neco podobnyho. Sam se mi notas restartuje, ale pak se nechtej nacist Win a hodi mi to hlašku, že to nemuž najit disk. Ale v BIOSu je normalně viditelny. Ale jakmile ho restartuju znovu, tak je vse ok. Tak konecne vim cim to je.

Abych zustal u topicu. Co takhle zkusit bod obnovy? treba to pomuze

Odkaz ke komentáři

• 0
Jo, ted se mi stava neco podobnyho. Sam se mi notas restartuje, ale pak se nechtej nacist Win a hodi mi to hlašku, že to nemuž najit disk. Ale v BIOSu je normalně viditelny. Ale jakmile ho restartuju znovu, tak je vse ok. Tak konecne vim cim to je.

Abych zustal u topicu. Co takhle zkusit bod obnovy? treba to pomuze

Taky souhlasím bod obnovy ve většině případech pomože.

S některým složitějšími si nedokáže bohužel poradit.

Ale co se týče standardního nastavení windows ty by se měli obnovyt a dát do původního stavu a tím by se měl vyřešit i ty problémy se složkami.

AdiZ: tak to vyskoušej a pak uvidíš jestli ti to pomohlo.

Odkaz ke komentáři

• 0
Taky souhlasím bod obnovy ve většině případech pomože.

S některým složitějšími si nedokáže bohužel poradit.

Ale co se týče standardního nastavení windows ty by se měli obnovyt a dát do původního stavu a tím by se měl vyřešit i ty problémy se složkami.

AdiZ: tak to vyskoušej a pak uvidíš jestli ti to pomohlo.

Tak Obnovení se dodělá, restartne se PC, přihlásím se, a hned to vyhodí chybu, že obnovení neproběhlo úspěšně, kvůli neznámé chybě nebo co :blink:

Odkaz ke komentáři

• 0
stahni si program UNLOCKER a zkus to prejmenovat tim... melo by ti to pomoct

Nemohl bys mi dat rovnou odkaz ... nejsem linej, jen těch Unlockerů bude určitě víc ..:roll: Ale mě nejde o to, že to nejde přejmenovat, ale o to, že zase se u mě našla nějaká chyba .. xD

Odkaz ke komentáři

• 0
tak to uz je problem ve vinu a nebo vir. reinstal nebo starsi bod obnovy je reseni

Zkoušel jsem už 2 body, ani jeden nevyšel. A reinstall bohužel nemůžu, protože nemám Vistu na CD/DVD. Už jsme ji měly v PC a já jsem si ji nezalohoval, a nelegální radši nechci.:cry:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu