Dejv Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 15.4.2009 mi vypršel účet na rapidu. Jenomže na účtu mám nauploadováno už spoustu věcí a nasbírané nějaké ty body že ... Píšou: Expired Accounts are deleted after 14 days (za 14 dní mi to smažou) Mě by ale zajímalo zda to můžu využívat jen jako free user kam budu uploadovat věci a sbírat za to body za které bych si časem nějaký účet pořídil. Vim že si jde právě vytvořit takto free účet a uploadovat tam nějaké věci a sbírat potom za to body. Tak by mě zajímalo zda by tento vyexpirovaný účet šel nějak převést na ten free dřív než mi to smažou. Děkuji za rady 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 všechny soubory můžeš převést na Free Colector účet...ale pak je download omezen na 10 stáhnutí..pak je soubor zablokován (u free účtu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Takže pokud si vytvořim free účet a něco tam uploadnu tak pokud to stáhne 10 lidí tak tento soubor z tohoto free účtu smažou? takže vlastně to samá jako bych to upnul na rapid normal bez jakéhokoli účtu? Tak to je clekm nepraktické no .... Ale body mi tedy na ten free účet přibejvaji .... A jak tedy převedu všechny ty nauploadované věci na ten free účet (když mi nic jiného nezbývá) ? A jdou nějak převést i ty rapid body ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 tak teď na to koukám a počet stažení u Collector účtu není omezen :) soubory převedeš kliknutím na "Transfer to Collector Account" u souboru v přehledu tvého účtu RS body se převádět nedají edit: soubory budou ale mazány po 90ti dnech neaktivity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.