Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

expirovaný účet na rapidu

Dejv

Recommended Posts

15.4.2009 mi vypršel účet na rapidu. Jenomže na účtu mám nauploadováno už spoustu věcí a nasbírané nějaké ty body že ...

Píšou: Expired Accounts are deleted after 14 days (za 14 dní mi to smažou)

Mě by ale zajímalo zda to můžu využívat jen jako free user kam budu uploadovat věci a sbírat za to body za které bych si časem nějaký účet pořídil.

Vim že si jde právě vytvořit takto free účet a uploadovat tam nějaké věci a sbírat potom za to body. Tak by mě zajímalo zda by tento vyexpirovaný účet šel nějak převést na ten free dřív než mi to smažou.

Děkuji za rady 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže pokud si vytvořim free účet a něco tam uploadnu tak pokud to stáhne 10 lidí tak tento soubor z tohoto free účtu smažou? takže vlastně to samá jako bych to upnul na rapid normal bez jakéhokoli účtu?

Tak to je clekm nepraktické no .... Ale body mi tedy na ten free účet přibejvaji ....

A jak tedy převedu všechny ty nauploadované věci na ten free účet (když mi nic jiného nezbývá) ?

A jdou nějak převést i ty rapid body ?

Děkuji

Odkaz ke komentáři

tak teď na to koukám a počet stažení u Collector účtu není omezen :)

soubory převedeš kliknutím na "Transfer to Collector Account" u souboru v přehledu tvého účtu

RS body se převádět nedají

edit: soubory budou ale mazány po 90ti dnech neaktivity

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu