fReDyY Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Dělám na ic.cz xD a mám malý problém. Snažím se dostat na web registraci a pořád mi to hlásí Ano vím že mám blbý přístup do databáze ale tak mám tam napsat toho hosta nebo co ?Host: mysql.clanweb.cz User name: cw_leaders Databáze: cw_leaders [b]Warning[/b]: mysql_connect() [[url="http://www.leaders.clanweb.cz/function.mysql-connect"]function.mysql-connect[/url]]: Unknown MySQL server host 'leadersclanwebcz' (1) in [b]/home/free/clanweb.cz/l/leaders/root/www/ostatni.php[/b] on line [b]27[/b] [b]Warning[/b]: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in [b]/home/free/clanweb.cz/l/leaders/root/www/ostatni.php[/b] on line [b]17[/b] [b]Warning[/b]: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in [b]/home/free/clanweb.cz/l/leaders/root/www/ostatni.php[/b] on line [b]18[/b] [b]Warning[/b]: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in [b]/home/free/clanweb.cz/l/leaders/root/www/ostatni.php[/b] on line [b]23[/b] [b]Warning[/b]: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in [b]/home/free/clanweb.cz/l/leaders/root/www/ostatni.php[/b] on line [b]24[/b] Děkujeme za registraci. Na vaši adresu [email="webgame.game@gmail.com"]webgame.game@gmail.com[/email] byly zaslány informace pro její dokončení. [b]Warning[/b]: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in [b]/home/free/clanweb.cz/l/leaders/root/www/ostatni.php[/b] on line [b]53[/b] Když se registruji.A žádný email mi nepříjde Prosím nemáte někdo nejakou předlohu na Php registraci ? a PRosím jsem lama začínám s PHP teprve Postupný návod jak udělat registraci .. Budu dávat THx.!Díky.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 mám to tam zadané takto $link=mysql_connect(mysql.ic.cz,cw_leaders,******); mysql_select_db(cw_leaders); Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Huh.. a mas MySQL databazi zalozenou v administraci ic.cz? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Duben 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 Jo mam .. MySQL databáze: AKTIVNÍ Byl by někdo ochotný kdybych mu dal ůdaje udělat to ? Prosíím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.