AlexXx Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Čau.Název říká vše.Mám Xfire, ale když natáčím tak se to seká jak jsem nikdy neviděl.Neznáte jen nějakej prográmek, který moc nezatěžuje a šlo by se to dát pak třeba na Youtube?Protože xfire nahrává asi 2 min 2gb. Všem díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 jedině FRAPS (gůgli si) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 No gůgluj.Co si tam napsal.Já Program na nahrávání videa a nic.Jinak jsem chtěl jestli s tím má někdo zkušenosti.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 FRAPS používá hodně lidí. Je to prostě v poho program ;) Co víc ti na to mám říct xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 no hele tady máš oficiál stránky: http://www.fraps.com/download.php obsluha jednoduchá, pochopíš hned :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Ano, jak řikaj. Fraps. http://www.stahuj.centrum.cz/?g=fraps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Fraps - náročnější + umí nahrávat zvuky:) Game Cam - nenáročnej - neumí zvuky (aspoň ty starši verze pokud vim ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Game Cam - umí zvuky ale tuším že ne v LITE verzi. takže si na nějakým wforu najdi Full verzi. mě třeba dřív na stolním PC fraps nešlo tak sem musel používat GameCam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 zalezi taky jakou hru chces nahravat pokud cs tak nahravej pres konzoli protoze z frapsem ti strasne klesnou fps a hra se potom seka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 A kvalita se liší u FRAPS a GameCam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Ono je prostě potřeba si uvědomit, že snímat a ukládat obrazovku je náročný na výkon jak prase + navíc hrajete hru. Takže FPS jdou dolů vždycky, doporučuje se hrát úplně na nejnižší detaily co to jde. A Fraps je nejlepší program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Duben 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2009 Kdyžtak tady je i na to téma : http://console-forum.net/showthread.php?t=45268&highlight=fraps Jinak jedině fraps. Fraps si taky bere docela velký objem giga na video asi 5 minutové by mělo mít přes 1 GB +/- A je pak je to video dobré upravovat pře střihový program: Sony Vegas ten je na to nejlepší třeba na windows movie maker bys nic neupravil, protože to přes něj nefunguje. Pokud bys chtěl točit video i u starých her pod dosem, tak jedině přes emulator dosbox lze pomocí frapu snímat obraz jinak bez emulatoru to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Díky všem.Jinak chci natocit cod4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Ono je prostě potřeba si uvědomit, že snímat a ukládat obrazovku je náročný na výkon jak prase + navíc hrajete hru. Takže FPS jdou dolů vždycky, doporučuje se hrát úplně na nejnižší detaily co to jde. A Fraps je nejlepší program. Heh zajimavi..ja kdyz jsem to dal na minimum tak se mi ty FPS sizily vic nez kdfyz jsem to mel na high..Jinak ten fraps je dobrej,ale zabere taky hodne mista.Jestli nahravas cod4 tak je to podobny jako v csku..Staci kdyz do konzole na pises RECORD a nazev toho videa a pak stop.NAPR:record muj skill as az to budes chtit ukoncit tak napis jenom stop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Že zabere víc místa je jasný... video se ukládá nekomprimovaně, obrázek za obrázkem. Nějakou kopresi, to by jste chtěli opravdu moc :). A že padaj ty fpska při nahrávání je kvůli frameratu toho videa. Zkrátka kolik si nastavíte framerate vida, tolik budete mít fps ve hře. Nevim jak přesně to funguje, ale řek bych, že to lepší už nebude xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 Takže buď GameCam - s tím nemám dobré zkušenosti Druhé je už hodně zmiňovaný fraps , který je naprosto super ;) .--- navíc když máš full verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Duben 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2009 ja mám s gamecamem lepší skušenosti než třeba s frapsem gamecam žere meně ram a videa zabirají meně než u fraps a mají obdobnou kvalitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Duben 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2009 ja mám s gamecamem lepší skušenosti než třeba s frapsem gamecam žere meně ram a videa zabirají meně než u fraps a mají obdobnou kvalitu Chtěl bych ten gamecamem vyskoušet. Nemam sním zatím žádné zkušenosti jenom pouze s frapsem. Takže bych docela chtěl okusit i něco jiného.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.