Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hledám program na točení viea na pc.(při hraní).

AlexXx

Recommended Posts

Kdyžtak tady je i na to téma :

http://console-forum.net/showthread.php?t=45268&highlight=fraps

Jinak jedině fraps.

Fraps si taky bere docela velký objem giga na video asi 5 minutové by mělo mít přes 1 GB +/-

A je pak je to video dobré upravovat pře střihový program: Sony Vegas ten je na to nejlepší třeba na windows movie maker bys nic neupravil, protože to přes něj nefunguje.

Pokud bys chtěl točit video i u starých her pod dosem, tak jedině přes emulator dosbox lze pomocí frapu snímat obraz jinak bez emulatoru to nefunguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je prostě potřeba si uvědomit, že snímat a ukládat obrazovku je náročný na výkon jak prase + navíc hrajete hru. Takže FPS jdou dolů vždycky, doporučuje se hrát úplně na nejnižší detaily co to jde. A Fraps je nejlepší program.

Heh zajimavi..ja kdyz jsem to dal na minimum tak se mi ty FPS sizily vic nez kdfyz jsem to mel na high..Jinak ten fraps je dobrej,ale zabere taky hodne mista.Jestli nahravas cod4 tak je to podobny jako v csku..Staci kdyz do konzole na pises RECORD a nazev toho videa a pak stop.NAPR:record muj skill as az to budes chtit ukoncit tak napis jenom stop.

Odkaz ke komentáři

Že zabere víc místa je jasný... video se ukládá nekomprimovaně, obrázek za obrázkem. Nějakou kopresi, to by jste chtěli opravdu moc :). A že padaj ty fpska při nahrávání je kvůli frameratu toho videa. Zkrátka kolik si nastavíte framerate vida, tolik budete mít fps ve hře. Nevim jak přesně to funguje, ale řek bych, že to lepší už nebude xD

Odkaz ke komentáři

ja mám s gamecamem lepší skušenosti než třeba s frapsem gamecam žere meně ram a videa zabirají meně než u fraps a mají obdobnou kvalitu

Chtěl bych ten gamecamem vyskoušet.

Nemam sním zatím žádné zkušenosti jenom pouze s frapsem.

Takže bych docela chtěl okusit i něco jiného.:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu