PodFuck3r Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 cuzz,chci se zeptat jakej názor máte na bux.to...jaký zkušenosti atd.... jestl to znáte a už vá někdy vyplatily peníze... kámoš mě do toho teďka zatáh tak se vás všech chci zeptat jestli to znáte a jestli se vám někdy podařilo něco vydělat díky! btw: jestli nejste regnutý tak vás prosím aby ste se regnuli a dole do referrer napsali PodFuck3r (aby se rychlejc vydělávalo :) díky... až se regněte tak mě napište bna ICQ a já vás naučim vydělávat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Dal bych LOCK,jestli chceš psát o buxto a chceš vědět zkušenosti,šel bych na czemoney.com/forum Tam se vše dozvíš,jinak buxto je scam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Dal bych LOCK,jestli chceš psát o buxto a chceš vědět zkušenosti,šel bych na czemoney.com/forumTam se vše dozvíš,jinak buxto je scam díky,já takovýhle fora neznám.... mě do toho kámoš včera zatáh,tak se jenom prám jestli to není nějakej fejk a ejstli to neklikám zbytečně :D btw co je to scam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 díky,já takovýhle fora neznám.... mě do toho kámoš včera zatáh,tak se jenom prám jestli to není nějakej fejk a ejstli to neklikám zbytečně :D btw co je to scam? achjo... http://slovnik.seznam.cz/?q=scam〈=en_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 scam..ze ti na konec nic nedaj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 achjo...http://slovnik.seznam.cz/?q=scam〈=en_cz díky...rovnou napíšu FAKE ne? takže fakt nemá cenu klikat? ste si jistý?? existuje vubec nějaká internetová klikačka která opravdu funguje?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 na klikachach se pise scam muzuti doporucit par klikacek jestli si chces vydelat kdyztak napis PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Nez napises sadetovi,tak bych se podival na to forum,oni tam nabizi,ze kdyz ty naklikas na klikacce 1 dolar,tak firma ti posle dolar a ten clovek pod ktereho ses registroval take.A mas tam i 10000000 hodnoceni klikacek,takze uz nenaletis...... Scam je slovni obrat u klikacek jako fake u konzolich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Nez napises sadetovi,tak bych se podival na to forum,oni tam nabizi,ze kdyz ty naklikas na klikacce 1 dolar,tak firma ti posle dolar a ten clovek pod ktereho ses registroval take.A mas tam i 10000000 hodnoceni klikacek,takze uz nenaletis......Scam je slovni obrat u klikacek jako fake u konzolich oukej,díky moc!! já se v tomhle moc neorientuju,taže na bux.to se můžu vypípat? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Ano,už neplatí,nebo ti to dojde za 2 roky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 tvl čtu tento thread a chce se mi smát :D lidi co v životě asi nezkusily bux.to... a jen šíří spam od těch koho "bannuli" Screen z mého učtu love dorazily asi za 3 měsíce ale funguje ! 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 tvl čtu tento thread a chce se mi smát :D lidi co v životě asi nezkusily bux.to... a jen šíří spam od těch koho "bannuli" Screen z mého učtu love dorazily asi za 3 měsíce ale funguje ! 100% tak já nevim .... mám to 2 dny a neznám to ;) ale z toho tvojeho postu sme moc nepochopil....funguje nebo ne!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 :roll::roll::roll::roll: Teď jsem dostával záchvaty smíchu...... Je rok 2009:cheesygrin::cheesygrin: A klikačka může scamnout ze dne na den,až mi ukáže někdo výplatu z roku 2009 tak se omluvím,ale do té doby budu trvat na svém8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 je to screen z AlertPay.com (virtualní peněženka) kde bux.to převadí $ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 :roll::roll::roll::roll:Teď jsem dostával záchvaty smíchu...... Je rok 2009:cheesygrin::cheesygrin: A klikačka může scamnout ze dne na den,až mi ukáže někdo výplatu z roku 2009 tak se omluvím,ale do té doby budu trvat na svém8) PPC systém je bud scam hned nebo není.. :roll: to že si myslíš něco jiného.. je to tvůj problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 tak co teda? funguje bux.to momentalne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Ne nefunguje.......... Jestli si myslí nějaký jedinec že se dá plavat proti proudu s 1 výplatou,kterou dostal před 1,5 rokem a nemyslí na ekonomickou krizi a další věci a dělá ze sebe chytrého,to je další věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Ne nefunguje..........Jestli si myslí nějaký jedinec že se dá plavat proti proudu s 1 výplatou,kterou dostal před 1,5 rokem a nemyslí na ekonomickou krizi a další věci a dělá ze sebe chytrého,to je další věc. jediný chytrák jsi tady ty ted na bux.to nastavily vyplatu na 50$ (kvůli krizi určitě :D) btw: PTC a další.. sou na nic radši si najdi Brigádu, nebudu se tu hadat kvuli hvnum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Njn,ale aspoň vím o čem mluvím....... Tak jinak,kdo dostane výplatu na buxto,tak mu dám 10x než dostal od buxto xD Platí max 1 lrok oddedneška :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 souhlasim s Negtem bux.to je scam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 da se tam dobre podvadet staci mazat cokies a mit milony uctu a potom mit auto clicker ale k vyplete sem nedosahl tak nemuzu rict jestli scam nebo ne ale nejlepsi na prachy je emailing ;) regnete se pod me soory za ot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.