Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

bux.to

PodFuck3r

Recommended Posts

cuzz,chci se zeptat jakej názor máte na bux.to...jaký zkušenosti atd.... jestl to znáte a už vá někdy vyplatily peníze... kámoš mě do toho teďka zatáh tak se vás všech chci zeptat jestli to znáte a jestli se vám někdy podařilo něco vydělat díky! btw: jestli nejste regnutý tak vás prosím aby ste se regnuli a dole do referrer napsali PodFuck3r (aby se rychlejc vydělávalo :) díky... až se regněte tak mě napište bna ICQ a já vás naučim vydělávat :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dal bych LOCK,jestli chceš psát o buxto a chceš vědět zkušenosti,šel bych na czemoney.com/forum

Tam se vše dozvíš,jinak buxto je scam

díky,já takovýhle fora neznám.... mě do toho kámoš včera zatáh,tak se jenom prám jestli to není nějakej fejk a ejstli to neklikám zbytečně :D btw co je to scam?

Odkaz ke komentáři

Nez napises sadetovi,tak bych se podival na to forum,oni tam nabizi,ze kdyz ty naklikas na klikacce 1 dolar,tak firma ti posle dolar a ten clovek pod ktereho ses registroval take.A mas tam i 10000000 hodnoceni klikacek,takze uz nenaletis......

Scam je slovni obrat u klikacek jako fake u konzolich

Odkaz ke komentáři

Nez napises sadetovi,tak bych se podival na to forum,oni tam nabizi,ze kdyz ty naklikas na klikacce 1 dolar,tak firma ti posle dolar a ten clovek pod ktereho ses registroval take.A mas tam i 10000000 hodnoceni klikacek,takze uz nenaletis......

Scam je slovni obrat u klikacek jako fake u konzolich

oukej,díky moc!! já se v tomhle moc neorientuju,taže na bux.to se můžu vypípat? :D

Odkaz ke komentáři

tvl čtu tento thread a chce se mi smát :D

lidi co v životě asi nezkusily bux.to...

a jen šíří spam od těch koho "bannuli"

jb3aw49sqkzntoh223u.png

Screen z mého učtu love dorazily asi za 3 měsíce

ale funguje ! 100%

tak já nevim .... mám to 2 dny a neznám to ;) ale z toho tvojeho postu sme moc nepochopil....funguje nebo ne!?

Odkaz ke komentáři

:roll::roll::roll::roll:

Teď jsem dostával záchvaty smíchu......

Je rok 2009:cheesygrin::cheesygrin:

A klikačka může scamnout ze dne na den,až mi ukáže někdo výplatu z roku 2009 tak se omluvím,ale do té doby budu trvat na svém8)

PPC systém je bud scam hned nebo není.. :roll: to že si myslíš něco jiného..

je to tvůj problém..

Odkaz ke komentáři

Ne nefunguje..........

Jestli si myslí nějaký jedinec že se dá plavat proti proudu s 1 výplatou,kterou dostal před 1,5 rokem a nemyslí na ekonomickou krizi a další věci a dělá ze sebe chytrého,to je další věc.

jediný chytrák jsi tady ty

ted na bux.to nastavily vyplatu na 50$ (kvůli krizi určitě :D)

btw: PTC a další.. sou na nic radši si najdi Brigádu, nebudu se tu hadat kvuli hvnum

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu