Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 149
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
@Ahoso_Vidaho: Já nastavení z presentovaných linků s drobnými úpravami používám a pravidelně se v kvaldě dostávám do Q3 (Lotus, protivníci hard). V Istanbulu, Montréalu a Hockenheimringu sem dokonce zajel pole.

a jaké nastavení /konkrétně/ si použil?

Mě to přijde, že na rovince jsou rychlejší .. ja jim to nandávám v zatáčkách ... :-(

Odesláno

Já myslím, že mě neznáš, tak nevím kde bereš to přesvědčení, ale o Alonsovi, to myslím tvrdit můžu jako další ostatní, ten by se bez bonzování, vybrečení a pomocí z venčí nedostal snad ani z motokár a jako někdejšího fanouška Ferrari mě mrzí, že někdo takový v tomhle týmu jezdí. Pochopitelně věřím, že své fanoušky má, ti ale žijí převážně ve Španělsku, nezaujatého fanouška motosportu, ale nechápu jak mu může fandit :)t omlouvám se za OT, už nebudu :D :)

Odesláno

Tak jsem se k tomu po ohlášeném odkladu GT5 také nakonec odhodlal. Musím říct, že mě trochu zklamala grafika, na youtube to vypadá krásně, ale pak když to člověk vidí v praxy, tak to zase tak moc krásné není. Nastavil jsem si obtížnost na expert s volantem DFGT a teda, to je opravdu hardcore.. :D Musím říct, že ač se to v TV nezdá, tak Bahrain, je opravdu strašně náročná trať, hlavně ta střední pasáž, taková makačka a vůbec obtížnost, jak tuto pasáž projet rychle, ale zároveň se nedostat do hodin.. :D První kolo jsem prakticky byl v jednom kuse v hodinách. Postupně jsem se zlepšoval až jsem jel rychle a zároveň tak nějak bezpečně. A stejně jsem byl pořád o cca 2 sec. pomalejší než můj stájovej kolega. Kvalda vyšla tak nějak že nevyšla a startoval jsem až z posledního roštu. Na startu jsem se podíval na všechny formule předemnou a na dlouhou dobu naposledy jsem je viděl.. :D Pak už jen modré vlajky a Vettel, a Hamilton a další.. :D I předposlední mě udělali pápá za celejch 40 kol. Takže mám jednu dost zásadní otázku, na jakou obtížnost že to hrajete? :D

Jo a mimochodem, neuděláme nějakou sezónu zde na CF? Kolik lidí to vůbec dohromady tady má. ? Normálně by se jelo na 100 procent, obtížnost extra (takže vše off, i čáry).. Každej víkend jednu cenu, co vy na to?

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Odesláno

Chci se zeptat, jestli updaty nejak upravily zastavky v boxech. Co sem hral hru naposled hned po vydani, tak kdyz sem zajel do boxu s ostatnima formulama, tak me mechanik s lizatkem ne a ne pustit, i kdyz bych se do pit lajny pred dojizdejici fomuly vklidu vlezl... takhle mi to zkazilo nejen vysledek, ale i celkovy dojem ze hry. Je to teda uz opravene?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu