deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2010 @Ahoso_Vidaho: Já nastavení z presentovaných linků s drobnými úpravami používám a pravidelně se v kvaldě dostávám do Q3 (Lotus, protivníci hard). V Istanbulu, Montréalu a Hockenheimringu sem dokonce zajel pole. Citovat
Srig Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2010 Teď jsem zajel poleposition a vyhrál závod v Istambulu s Lotusem. Citovat
AHOSO_VIDAHO Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2010 @Ahoso_Vidaho: Já nastavení z presentovaných linků s drobnými úpravami používám a pravidelně se v kvaldě dostávám do Q3 (Lotus, protivníci hard). V Istanbulu, Montréalu a Hockenheimringu sem dokonce zajel pole. a jaké nastavení /konkrétně/ si použil? Mě to přijde, že na rovince jsou rychlejší .. ja jim to nandávám v zatáčkách ... :-( Citovat
WaRDoG Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2010 tak ono taky záleží na autě. jinak v Montrealu jsem si nastavoval auto sám zajel jsem pole position a první bodíky za vítězství :) teď pojedu silverstone Citovat
tekken90 Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2010 No ono taky záleží dost na tom, co ti vyhovuje. A taky na řidičským umu s gamepadem :/ :D edit: Jinak změna hodnocení... hra mě s dalším a dalším závodem baví víc a víc... 8,5/10. Jen by to chtělo vyšší obtížnost :) Citovat
AHOSO_VIDAHO Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2010 jezdim s Virginem .. :-) jezdecky um tam snad nejaky je .. sodoma, zas takove kopytko zas nejsem :-) ale opravdu ztracim hodne na rovinkach, kde je musim porad blokovat, aby me nepredjel kdejaky force india apod. :-) Citovat
AHOSO_VIDAHO Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2010 no tady nekdotvrdi, ze jde na zacatku kariery vyhrat treba i kvalda :-) tak mi to vrta hlavou trosku :-) Citovat
Srig Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2010 Když jsi v garáži, tak jdi na inženýra a dej quick car setup. Máš tam takový šoupadlo a čím více do leva, tím máš větší rychlost v zatáčkách a čím více do prava, tím jsi rychlejší na rovinkách. Takhle to nastavuji já a funguje to. Citovat
tekken90 Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2010 http://console-forum.net/tema/104054-cf-soutez-formula-1-2010-ps3-amp-xbox360 Citovat
AHOSO_VIDAHO Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2010 co to znamená, když mi začne žlutě svítit motor (v tom prvním zobrazovacím módu stavu auta) ? už před závodem byl jeho stav 90% :-) Citovat
Srig Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2010 Já bych se chtěl zase zeptat, co znamená takový ten obdélníček, který je nad předním křídlem na obrázku při závodě. Když zmáčknete trojúhelník, tak zčervená nebo naopak. Citovat
tekken90 Odesláno Říjen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2010 Srig: Tím si žádáš tým o zastávku v boxu. Stačilo by se podívat do Controls :) Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2010 Hehe jel sem za Felipeho Massu nějakou Grand Prix, byl sem na prvnim místě, Alonso na druhym a závodní inženýr: Alonso is the fastest man on the track." Sem se chechtal až do konce závodu. http://www.youtube.com/watch?v=gemd7cuJOcs Citovat
Samot2 Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2010 To víš, té nule musí pomáhat i ve hře :D Citovat
Samot2 Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2010 Já myslím, že mě neznáš, tak nevím kde bereš to přesvědčení, ale o Alonsovi, to myslím tvrdit můžu jako další ostatní, ten by se bez bonzování, vybrečení a pomocí z venčí nedostal snad ani z motokár a jako někdejšího fanouška Ferrari mě mrzí, že někdo takový v tomhle týmu jezdí. Pochopitelně věřím, že své fanoušky má, ti ale žijí převážně ve Španělsku, nezaujatého fanouška motosportu, ale nechápu jak mu může fandit :)t omlouvám se za OT, už nebudu :D :) Citovat
Srig Odesláno Říjen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2010 Už mám s Lotusem 129 bodů a půjdu na Maďarsko. Citovat
Jeniczech Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2010 Tak jsem se k tomu po ohlášeném odkladu GT5 také nakonec odhodlal. Musím říct, že mě trochu zklamala grafika, na youtube to vypadá krásně, ale pak když to člověk vidí v praxy, tak to zase tak moc krásné není. Nastavil jsem si obtížnost na expert s volantem DFGT a teda, to je opravdu hardcore.. :D Musím říct, že ač se to v TV nezdá, tak Bahrain, je opravdu strašně náročná trať, hlavně ta střední pasáž, taková makačka a vůbec obtížnost, jak tuto pasáž projet rychle, ale zároveň se nedostat do hodin.. :D První kolo jsem prakticky byl v jednom kuse v hodinách. Postupně jsem se zlepšoval až jsem jel rychle a zároveň tak nějak bezpečně. A stejně jsem byl pořád o cca 2 sec. pomalejší než můj stájovej kolega. Kvalda vyšla tak nějak že nevyšla a startoval jsem až z posledního roštu. Na startu jsem se podíval na všechny formule předemnou a na dlouhou dobu naposledy jsem je viděl.. :D Pak už jen modré vlajky a Vettel, a Hamilton a další.. :D I předposlední mě udělali pápá za celejch 40 kol. Takže mám jednu dost zásadní otázku, na jakou obtížnost že to hrajete? :D Jo a mimochodem, neuděláme nějakou sezónu zde na CF? Kolik lidí to vůbec dohromady tady má. ? Normálně by se jelo na 100 procent, obtížnost extra (takže vše off, i čáry).. Každej víkend jednu cenu, co vy na to? Citovat
Jeniczech Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2010 Ok, tak se přihlašte tady: http://console-forum.net/tema/104548-ps3-f1-2010-online-sezona?p=957714#post957714 Budu se to snažit zorganizovat tak, aby jsme již tuto neděli mohly závodit.. Proto prosím spěchejte.. :D Citovat
Jeniczech Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2010 Tak jak hra běží s novým update? Zlepšilo se to všechno? Jak to hodnotíte? Citovat
GT Maník Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2011 s novým uptadem jsem zpozoroval že odrážející okolí na formulích běží plynule bez sekání Citovat
MAJkLSON Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2011 Chci se zeptat, jestli updaty nejak upravily zastavky v boxech. Co sem hral hru naposled hned po vydani, tak kdyz sem zajel do boxu s ostatnima formulama, tak me mechanik s lizatkem ne a ne pustit, i kdyz bych se do pit lajny pred dojizdejici fomuly vklidu vlezl... takhle mi to zkazilo nejen vysledek, ale i celkovy dojem ze hry. Je to teda uz opravene? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.