Wind Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 moje otázka zní takle jak zjistim hesl co je v počítači kámošovi rodiče blbokli počíta a on by alespon na chvily rad na ICQ doporucil jsem mu tenhle program L0phtcrack ale nevim jestli je to vubec na to nekde jsem cetl ze jo ale taha to z poci tace nasilim tak se radsi ptam jestli je to bezpecny,a co doporucujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Podívej se do PC sekce tutoriali,je tam jeden návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 videl sem bootovaci usbcko s funkci ukazat nebo zmenit heslo u Woken...mozna te tim nakopnu.. jeste se ponem podivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Zrovna včera to po mě kámoš taky chtěl : Stáhni si OPHcrack Live CD ( http://ophcrack.sourceforge.net/download.php ) Vypal jako image na CD nebo DVD ( klidně i fleshka) U kámoše nastav botování na mechaniku nebo na to USB Začne se ti to zpouštět pak bude obrazovka a tři moznosti nech tu první a zmáčkni enter,do 5 minut ta máš heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.